Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget smulkiau papasakok apie svarainių džemą please :4u:​ 

Atsakyti

Nuplauni svarainius, sudedi į puodą su sirupu. Įdedi obuolio (1:10) ir po putų nugraibymo - cinamono lazdelę. Viriau ketaus puode.

Viskas.

Tirštas gardus džemas, sėklalizdziai neišsibarstė. Aš - genijus.

Atsakyti

Klasikinis erotinis receptas:

1.Svarainius supjaustykite ketvirčiais, pašalinkite sėklas ir sėklalizdžius ir supjaustykite plonomis, beveik permatomomis riekelėmis.

2. Berkite svarainius į puodą, užpilkite stikline vandens ir ant nedidelės ugnies pavirkite, kol svarainiai kiek suminkštės. Nukoškite (likusio vandens nebereikės).

3. Iš cukraus ir 500 ml vandens išvirkite sirupą, užpilkite juo svarainius ir palikite pernakt.

4. Kitą dieną svarainius nusunkite, tada sirupą užvirkite, sudėkite į jį svarainius, nukelkite nuo ugnies ir palikite, kol atvės. Taip pakartokite dar 2 kartus. Paskutinįjį kartą svarainius sirupe pavirkite 3–5 minutes, o tada supilkite į paruoštus stiklainėlius.

Atsakyti

Na, iš to erotinio, aš visai palaikyčiau juos per naktį sirupe, kad ir nepjaustytus ir neluptus. 

O kada galima sodinti svarainius? Ir kur sodinukų gaut? Noriu.

Atsakyti

Sodinti dabar, sodinukais aš galiu pasidalinti 

Atsakyti

Sodinti dabar, sodinukais aš galiu pasidalinti 

Aš turėsiu momeny.

Tik reik geležinių pirštinių :hihihi:​ 

Atsakyti

Pakanka rožių priežiūros pirštinių ir Fiskars kastuviuko.

Atsakyti

Neturiu nei to nei to :D  bet matyt reiktų įsigyt, pernai sodinau rožytę tokią smulkiažiedę, mačiau kad išbujojo taip neblogai.

Nu mainais :hmm:  gal.kokį moliūgą? Mačiau 5 galvas kai buvau aną kart, tik dar reiktų panokint

Atsakyti

Moliūgų šiemet neauginau  :essen:​ 

Atsakyti

Svarainių šiais laikais yra bespyglių. Rekomenduoju nusipirkt. Pas mus nedaug yra, norėsiu pasidaugint. Palikau dar savo obuoliukus, ne visi geltoni, bet tokie dideli  :wub: .

Aš apie džemą nesupratau tos dalies, kur sėklalizdžiai. Tai jie liko džeme ar kažkaip juos išvirus išgraibei su sėklom? Mes tai tradiciškai sirupą ir cukatas atskirai vartojam, džemui nelieka. Jeigu Liniuka turėtų šiemet perteklių - mielai padėčiau suvartot :D.

Kaip mane jau ima miegas, šakės...

Atsakyti

Isgraibiau.

Atsakyti

Hm, bet tai ar gerai suprantu, kad visa svarainių masė irgi buvo išgriebta? Tai iš esmės džemas tik obuolių su svarainių aromatu :hmm: 

Ai, vis gi noriu prisipažinti :D  bais aktyviai neršiu po siūlių puslapius :D  jau kelis kart ir krepšys buvo sukrautas. Tai gerai, kad adresatas nepasiekiamas :D .

o norėjau jau seniai gi Drops sky. Net modelis jiems paruoštas.. ir dar kažkur alpakų akcijytė.... matyt tikrai šalta :lol:​  jei vien apie šiltus siūlus svajoju

Atsakyti