Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Duotuoju momentu lapkričio savaitgaliai laisvi :) 

6 vienetų pirtis, manau, mažoka.

Reikėtų pasitikslint kainą tradicinėj vietoj.

Su 16 miegamųjų, gal 30 sėdimųjų, pirtim, kubilu, tvenkiniu netol Kauno žinau. Tokiu atveju, jei norinčių priskaičiuotume gausiau. 

Šalia ir mažesnis namukas yr, bet ten jau visai kompaktiškas, manau iki 10 žmonių.

Aišku, galim ir aplink Kaišiadoris pasidairyt. Vardan patogumo visų pusių. 

Atsakyti

Ot išsipirkti savaitgalį su procedūromis Palangoje............ 

Atsakyti

Gadget, kas tave stabdo nuo savaitgalio Palangoje?

Man tai tinka ir kitos pirtys, svarbu, kad nebūtų bomžynas :rolleyes: 

Ir greičiausia mašinos neturėsiu, tai iškart prašausi pas ką nors į ekipažą :D 

Atsakyti

Na, aš turbūt irgi labiau už 19 d...

6 vietų puikią visom prasmėm aš ir Sudervėj žinau :P 

Savaitgalis Palangoj... gal ne. Tiesiog, iš patirties žinoma, kad ne procedūrintis mes susirenkam :D  ar tiksliau, visai ne to plauko procedūroms.

man ta aukštadvarinė visai patinka. Nebent jau tikrai gausiai susirinktų mūsų

Atsakyti

Ai, dėl ekipažo, kol kas nieko pažadėt negaliu, nes dar iki galo neaišku, iš kurios pusės važiuočiau. Bet preliminariai galiu pasiūlyt savo kuklią Škodą keletui vilniečių :rolleyes:​ 

Atsakyti

19 tinka, mašina yra, jeigu netyčia šeima ko nors nepriplanuos be manęs, tada jau teks ir man prašytis. Man tinka Aukštadavarinė pirtis, gali būt ir kita, na, bet logiška, kad būtų daugiau mažiau tarp Vilniaus ir Kauno. Šitos tradicijos nemesčiau, ypač kubilo :),  o kitos (Palanga, procedūros, Birštonas ir pan, Barselona) - tegu kuriasi ant viršaus :).

Atsakyti

Gadget, kas tave stabdo nuo savaitgalio Palangoje?

Kad mokėti už porinį skaičių žmonių reikia.

Atsakyti

Nu aš kol kas dar vežt negaliu tai irgi matyt prašysiuosi i ekipažą. (Trečias kartas pamelavo)

Atsakyti

Po paskutinio pasibuvimo Druskininkuose, linkstu link susipirkimo visko atskirai: t.y., nakvynės, spa ir maisto. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 16 rugsėjo 2022 - 15:37

gadget3, 16 Rgs 2022 - 15:07, parašė: Kad mokėti už porinį skaičių žmonių reikia.
Būna ir vienviečių https://www.geradova...amybes-gradiali Čia tik pėvėzė.
Atsakyti

Radau čia tokią įdomybę, neria megztinius man nematyta technika

https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y=

Bet biškį nesupratau jos puslapy mezginių kainų :blink:​ 

Atsakyti

Mano gimtajame mieste 23 val. gatveje tamsu, bent jau tėvų gatvėje.Neužfiksavau, ar degė anksčiau, tai nežinau,ar koks gedimas, ar čia pradėjo taupyti elektrą. Tolumoje lyg matau kitame kvartale degant žibintą. 

Nei dėl pirties, nei dėl swspo nežinau, ką pasakyt. 

Atsakyti