Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, Katuk, nerti kaip megzti. 

Kerpena - pas tėvus savaitgalį ar ir darbo dienom vėl būni?

O dėl pirties - pasakyk, ar bent nori? Kai yra noras, tai atsiras ir galimybė. Norėk :), please,  :4u:​. 

Atsakyti

Tai kepurės? Nes reikia tada pradėt mokytis ir treniruotis kol dar laiko daugiau nei mėnesis. Aš dar nei vienos kepurės nesu mezgusi.

Atsakyti

Jurgitak - net neabejoju, kad oavyks iš pirmo karto :). Masterclassų yra ir gatavų. Lace, pvz :)

Atsakyti

Restar, savaitgaliui atvažiavau, vakar vakare.

Noro bet kam reikia giliai paieškoti…

Dukrai kovidas, Šiandien testas teigiamas. Galėčiau dar pirmadienį pabūt, nes nuotolinis darbas, būtų mažesnė tikimybė užsikrėst, bet interneto normalaus neturiu, nežinau, net kiek dienai prisijungimo prie darbinio kompo reikėtų.

Atsakyti

Neatsibostanti klasika.

Į mūsų temą :) 

Priedas  Screenshot_20220917-153208_Samsung Internet.jpg   252,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Visos išėjot kepurių megzt? Aš tai kojinėm ištikima kol kas :)

Atsakyti

Labas, tylus sekmadienis. Man tinginystė ar energijos trūkumas kažkoks. Kažką darau, bet prisiverdama. Ryte sumedžiojau savo didziapėdžiui 48 dydžio sportbačius kašiui, bet nenešios - ilgio užtektų, spaudžia prie kulno :B . Tai reiks varyt į specializuotą pardę pirkt brangių... Mažei pirkau Batų kalne net 3 poras avalynės 40 dydžio : sportui,  koncertams ir žiemai.

Vaikai picą tingi daryt, tai sako, kad nenori, tai teks man išsijudint ir troškonio katilą privirt, kad bent rytdienai būtų. O tada jau užbaigus kojinę, ką naujo pradėt. Ar kojinę, ar megztinį.

Atsakyti

Labas, 

Qqte, o kaip tavo sveikata? Nieko nekomentavai, kaip tau ta karūna, ar nespaudė smarkiai?

Aš biškį užsikabliavau to kardigano mezgime :rolleyes: . Toks didelis noras pagaliau jį pabaigti varo į priekį.

Kepurės mintyse.

Ir vakar gan smagią dieną turėjau. Su naujai atvykusia vyro kolege biškį po miestą trynėmės. Tai ir aš prasiblaškiau, ir iš naujo lankytinus objektus apžiūrėjau.... kažkaip man viskas čia jau sava, kaip.namuos, tai ir buvau seniai tose vietose. Ir ačiū gamtai :D  nes žadėjo lietų visą dieną,bet puikiausiai švietė saulė, o tik grįžus namo prapliupo tokia liūtis :blink:  kad visą vakarą džiūgavau, kaip. mums pasiselė. Nu ir 17000 žingsniukų geras pasiekimas.

Ryt poryt parvarau :rolleyes:  bet vėl kaip visad visokių reikalų, bet gal kada ištaikysim kokią sriubą :rolleyes:  turėčiau pabūt bent pora savaičių,šeštadienį spuogą operuosiu :D  po to chirurgas liepė negastroliuot. Tai vat.

Atsakyti

Katuk nu kai sirgau tai jaučiaus gana bjauriai-aukšta temperatūra, kaulų, galvos skausmas, išplikyta gerklė ir užknisantis kosulys.  Bet gana neilgai tęsėsi tai negaliu sakyt kad sunkiai. Dabar likęs kosulys užknisantis. Daugiau lyg nieko...

Atsakyti

Aš važiavau Emilio iš mamos pasiimt po savaitgalio ir pas anytą daržo gėrybių- bulvių ir kt daržovių. O pririnkom dar du bliūdus man slyvų netikėtai. Tai pas mamą vieną didelį išsirakinėjom (turiu gražiai ryžus pirštus 😁 ) ir palikau, kad išvirtų slyvienę, nes ji turi bauerio puodus. Užkaičia, trumpai paverda, išjungia  ir palieka išsitušint per naktį. O namams burokėlių parsivežiau. Būt gerai bent išsivirt šiandien. 

Kojines Gyčiui baigiau vakar. Gražios :)

Naują projektą lyg pradėjau, bet reikia konstantas išvedinėt, tai tik pamezgus žinosiu ar nepavedė skaičiavimai. 

Atsakyti

Mano irgi ramus savaitgalis. Turėjo vyras važiuot į kaimą, bet neišvažiavo, nes ten lijo, o buvo darbų pridiplanavęs. Tai vakar namus susitvarkėm, tautų mugėje pasivaikščiojom. Pabambėjom, kad grynas turgus ir jokių tautų, išskyrus lenkus :D Dar neplanuotai nusipirkau paltą, ta proga du išmeciau.

Šiandien darže pasitvarkiau. Labai mėgstu nuiminėti derlių :) Nors ir tokį tik po kelis vnt :) Pietums caneloni. Mezgu baloon sweater. Daugiau kaip ir nieko naujo.

Atsakyti

Ramus savaitgalis yra DIEVO DOVANA. Pasivaikščiojimas po mišką koks puikus nutiko  :wub: Ir man laimė, ir šuniui. Tiesa, jam laimė dviguba nutiko: blondinę sutiko! Aukšta! Laiką.

Kraustausi su gėlėmis po truputį iš lauko, jau sunesiau dalį (kavamedis, oleandras, visaruses orchidėjos) namo vidun.

Nuėmiau svarainių derlių. Isvuriau puodą svarainių džemo :nestuke Nelupti virti  jie skaniausi!

Neriu laukinį šilką. Mezgu palaidinukę. Planuoju įpėdinis gimtadienį. Murrrrrrr

Atsakyti