Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai dar kauniečių ir ne tik?kacumota?lietutis?waidaw?olaiva?vincis?

Atsakyti

Sveikos. Aš kol kas stebiu. Žiūrėsiu kur išsirinksit vietą. Tai gal dienai prisijungsiu. Gal ne

Atsakyti

Ramintas, ot stebėtoja ir vertintoja :). Vieta bus arba arčiau Kauno, arba toliau, gali būt tas pats Aukštadvaris. Tavo kaimuko apylinkėse nėra ten ko verto dėmesio? Sorry, neturėjau laiko šiandien dėl sodybos paskambint ir 2 dienos būsu HR "atlaiduose" Litexpo...

Atsakyti

Restar, aš nevertinu. Labiau stebiu jus ir žiūriu, kaip bus su mano šeimyna. Sunku. Bet va jei kokioj Kačerginėj, tai parsivežtų be bėdos. Jei toliau, vėl kiti skaičiavimai. Mano kaimuką apžiūrėjau. Viena, labai į temą sodyba užimta, kita - baisiems nusigėrimams, trečia - labai didelė, tai kaži kiek kainuos. Iki pabrangimų 200 para būdavo, bet su miegojimu ten nelabai smagu, kambariuose beveik vien lovos, kad tik kuo daugiau žmonių sugrūst. Toliau Kaišiadorių raj. Nieko nežinau, nors tikrai sodybų nuomai yra.

Atsakyti

Pirtis kartu su kepuriniu swapu ir pozavimu kubile :)

1.Gadget

2.Niuma

3.Katuks

4.Restar

5.Qqte

6.liniuka

7. Jurgitak

8. Limit

Lapkričio 19

Atsakyti

Lietutis, Vincis ir Abelo- su klaustukais, dar nesirašo. 

Atsakyti

Rašausi ir aš, nors turiu daug abejonių.  Savaitgaliai tokie problematiški, o pozuodama galiu į kadrą netilpti. Bet gal kai užsirašysiu, tai kaip nors ir išeis.

Pirtis kartu su kepuriniu swapu ir pozavimu kubile :)

1.Gadget

2.Niuma

3.Katuks

4.Restar

5.Qqte

6.liniuka

7. Jurgitak

8. Limit

9. Kerpena

Lapkričio 19

Atsakyti

Kerpena, sakai gausi tokią didelę kepurę :hihihi: 

Į temą. Priminkit man artėjant tam momentui, kad selfio lazdą pasiimčiau. Ji su stovu pas mane, bus galima visom be nuostolių įtilpti į kadrą. Kaip atelje :laugh: 

ar eidavot vaikystėj su šeima, ar po vieną į atelje fotkintis? Ot fotosesijos būdavo :wink:  sustato visus gražiai, kam ranką ant peties, ką pasodina. Paskui lauki fotkių mėnesį... aš turiu tokių tradicinių šeimyninių keletą.

Atsakyti
Aš vakar savo dabartinės šeimos žiūrėjau iš atelje, tik ne tokias biggrin.gif Lyg prieš 10-11 metų darytas. Maži bernai dūko. Juodam fone. Tik gavus nenorėjau į jas žiūrėt, nes taip bjauriai išryškino visas net neturėtas raukšles, o vakar žiūriu- jaaaz kokios fainos foto biggrin.gif Aš su savo megzta suknele netgi.

Mokykloj būdama gal kokį kartą su klasiokėm ėjau, savo portretinę foto kažkur turėjau.
Atsakyti

Mes močiutės jubiliejų proga visi važiuodavom į atelje. Kas 5 metus, visa gimine, tokia vat šventinė atrakcija būdavo, labai faina dabar žiūrėt į tokias.

Šeimoj su tėvais irgi kas kokius 5 metus eidavom...

Atsakyti

Va mano padraikos 😁

Priedas  mes3.jpg   35,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Iš tų senų atelje tai turim savo vestuvių  nuotraukas, paskui yra kelios nuotraukos prieš mano mokyklą. Kadangi reikėjo mokyklai nufotkinti, tai mama nusivedė dar ir seserį ir kelias nuotraukas abiejų padarė.  Buvom tada trumpai kirptos  ir mama turėdavo gatavai surištus "bantus" pritaisytus ant  špilkutės ir tik įsegdavo į plaukus. Prisimenu, kad sesuo neklausė, niekaip negalėjo jos ten pasodinti, kad bent kiek išbūtų. Tai mama turėjo tiek rūpesčio sesę suvaldyti, kad man tą  bantą pamiršo įsegt. Paskui dejavo  -  vaje dabar atrodo, kaip su kokia močia sesuo sėdėtų. :hihihi:. O paskui dar yra kelios nuotraukos, kur aš jau  tokia link paauglystės. Niekaip neprisimenu, koks buvo reikalas, bet tėvas be mamos, mus abi nusivedė į atelje. Gal tada sesuo turėjo pradėt mokyklą, o gal šiaip tėvas sugalvojo, kas būtų gana keista. Bet yra nuotraukos mūsų su sese kartu, po vieną ir netgi su tėvu. Paskui devintoje ir dvyliktoje klasėje tai fotografavausi viena, nes  darydavom klasėje tokius atminimo albumus, kur būdavo savo nuotrauką įklijuoji ir ką nors parašai. Tai tada daug nuotraukų reikėjo. :)

Paskui turim  savo šeimos fotosesiją, dar tik su keturiais vaikais. Per sesers vestuves buvo fotosesija, tai netgi buvom mūsų šeimą atskirai nusifotkinę, nes buvom pasipuošę, aš netgi suknią buvau išsinuomojus.

O viena iš smagių fotosesijų buvo per vyro brolio dukros gimtadienį, tada jie specialiai buvo užsisakę, ten ir vyko šventė. Tai ten buvo galima persirenginėti ir  ir visokius vaidmenis susigalvoti. Tai vaikai, ypač mergaitės,  ten prisidarė visokiausių nuotraukų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 rugsėjo 2022 - 11:54