Uf prasimokiau visą dieną. Derybos pažengusirms. Situacijų modeliavimas, vaidinom, o paskui peržiūrinėjom filmuotą medžiagą ir aptarinėjom. Įdomu
Panašiuose kursuose buvau gal prieš 10 metų. Dabar visai kitaip info priimu
Aš tai veido/kūno priežiūros priemonių vakar naktį paėmiau. Prausiklis baigėsi, kurį aš ir jaunimas kartu naudojom, kitą išbandysiu, ir baigėsi hidrolatai, kuriuo labai mėgstu ir vietoj toniko naudoju (gausiai), tai tuo pačiu dar šio to iš Aromamos.
Siūlų jokių nepirksiu . Ir šiaip, jaučiu, nieko nepirksiu. Gyvai net pagavot negaliu, o internetu nebent ką dvyniams dovanoms. Bet ko tikrai reikia ir ką esu nusižiūrėjus, tam akcijos nėra, galiu ir vėliau nupirkt.
Gal galit kokį nors prietaisą plaukų formavimui patarti, kur turit ir pasiteisinęs? Noriu dukrai nupirkti, naudotų gal kartais, bet nežinau, ar kokias žnyples, ar kokias šukas, kur su pūtimu, ar ką... Gali norėti ir tiesinti, ir gal pabanguoti, ir aš norėčiau pasinaudoti kartais . Per didelis pasirinkimas, supratimo - jokio, galva sukasi ir nervas ima.... Iki šiol namie tik džiovintuvas per gyvenimą naudotas, paauglystėsj turėjau kažkokias įkaistančias šukas.
Manęs 9 valandos visai nedžiugina... O dar su persėdimu.
Mezgu juodus siūlus. Nieko nesimato, jau kelis kartus ardžiau klaidas padarius.
Jurgitak, tai ar pirkai kašmyro?
Nepaskaičiau iki galo. Kur persėsti reikės?
Kašmyro nepirkau. Aliejaus pirkau vietoj kašmyro tą vakarą.