Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Uf prasimokiau visą dieną. Derybos pažengusirms. Situacijų modeliavimas, vaidinom, o paskui peržiūrinėjom filmuotą medžiagą ir aptarinėjom. Įdomu :) 

Panašiuose kursuose buvau gal prieš 10 metų. Dabar visai kitaip info priimu :) 

Atsakyti
https://www.lrt.lt/n...obox=1669357486

Va ir nauja kryptis kelionei smile.gif Tikrai per 8-7 valandas pasimegztume biggrin.gif Tik kad dvi nakvynes gautųsi.
Atsakyti

Pas mane planas su kita kompanija gruodžio 9-10 Varšuva.

Kai pridrėbė sniegelio....turbūt keliai, bent jau už miesto, šš...

Atsakyti

Labas rytas,

Keliai visai geri ten, kur man šįryt teko važiuoti ir labai gražu  :wub: Tik kad drėgna ir mieste tai balos..

TRaukiniu visai norėčiau pasivažinėti. Ypač žiemą šiltai sėdint ir spoksant pro langą  :D 

Atsakyti
Kaune sniego nėra. Beveik. Na, mažai ir važinėjimui netrukdo.
Šiandien Eglutės įžiebimas. Matysim nuo vaikų savijautų ar važiuosim. Vienam lyg ausį, kitas lyg pakosti. O rytdienai abiejų gimtadienių šventimas suplanuoas- pusbrolių laukia svečiuose.
Atsakyti

Black Friday įvyko :B Džinsai (negaliu patikėt, pirmi pasimatuoti), l'occitane šio bei to, namų ir spintos kvapai. Dar labai švarko noriu, bet radau gražų tik už 300 :B 

O jau žmonių kiek visur :B 

Mezgu ausų šildytuvą ir laukia antras.

Atsakyti

Kokia gera naujiena dėl Traukinio. Bus galima laisviau keliones iš Varšuvos planuot.

Aš tai tik masažų ir poilsio Druskininkuose kuponų juodojo penktadienio proga nusipirkau.

Atsakyti

aš tai spėkit ko..siūlų

Restar kalta :D

Atsakyti

Manęs 9 valandos visai nedžiugina... O dar su persėdimu.

Mezgu juodus siūlus. Nieko nesimato, jau kelis kartus ardžiau klaidas padarius.

Jurgitak, tai ar pirkai kašmyro?

Atsakyti

Aš tai veido/kūno priežiūros priemonių vakar naktį paėmiau. Prausiklis baigėsi, kurį aš ir jaunimas kartu naudojom, kitą išbandysiu, ir baigėsi hidrolatai, kuriuo labai mėgstu ir vietoj toniko naudoju (gausiai), tai tuo pačiu dar šio to iš Aromamos.

Siūlų jokių nepirksiu  :B . Ir šiaip, jaučiu, nieko nepirksiu. Gyvai net pagavot negaliu, o internetu nebent ką dvyniams dovanoms. Bet ko tikrai reikia ir ką esu nusižiūrėjus, tam akcijos nėra, galiu ir vėliau nupirkt.

Gal galit kokį nors prietaisą plaukų formavimui patarti, kur turit ir pasiteisinęs? Noriu dukrai nupirkti, naudotų gal kartais, bet nežinau, ar kokias žnyples, ar kokias šukas, kur su pūtimu, ar ką... Gali norėti ir tiesinti, ir gal pabanguoti, ir aš norėčiau pasinaudoti kartais :). Per didelis pasirinkimas, supratimo - jokio, galva sukasi ir nervas ima.... Iki šiol namie tik džiovintuvas per gyvenimą naudotas, paauglystėsj turėjau kažkokias įkaistančias šukas.

Atsakyti

Manęs 9 valandos visai nedžiugina... O dar su persėdimu.

Mezgu juodus siūlus. Nieko nesimato, jau kelis kartus ardžiau klaidas padarius.

Jurgitak, tai ar pirkai kašmyro?

Nepaskaičiau iki galo. Kur persėsti reikės?

Kašmyro nepirkau. Aliejaus pirkau vietoj kašmyro tą vakarą. :)

Atsakyti

Nu net įlindau pažiūrėt. Abi mano norimos spalvos išpirktos :D ačiū dievui  :D​ 

Atsakyti