Aš geriau kada nors rezultatą paviešinsiu
Jei kašmyras per brangus, tai jei ką ir šitie labai fainučiai. Prasimezgiau mėginuką, labai mielas.
Tai čia superinė sudėtis, tik spalvų nemačiau. Jau vien 10-20 proc kašmyro labai pagerina siūlą, malonus pūkelis atsiranda.
O planuoji iš 1 siūlo ar dvigubo megzti? Kiek pirkai?
Aš norėčiau ko nors, bet neturiu idėjų kašmyrui. Ne prabangi aš moteris...
O kokių spešel idėjų reik kašmyrui?
Nors aš pvz kašmyro esu turėjus tik kelis kartus. Swapui pirkau, Niumai kaklo daiktą mezgiau, pirštinėms pernai pirkau, bet nepatiko, baisiai veliasi. Nu ir rogutinio esu gavusi, dryžių mezgiau. Bet ten turbūt maišytas. Tokių visokių su mini procentėliu dar turiu. Gryno ne. Gal reiktų ištaisyt padėtį
Tuos baltus, manau, iš dvigubo megsiu.
O tie navy tai iš vieno labai gero storio.
Jaučiu ryžas pyniuotis eilinį kartą užleis vietą kuriam kašmyrui.
Nu tai aš prabanhi tadum.Gryną kašmyrą po namus tąsau
Ne kokių special, ale tiesiog idėjos neturiu. Žinot kaip būna su labai gerais siūlais - sunkiai tos idėjos generuojasi. Gal Kalėdų senelio prašyt... Bet net spalvos nežinau, kokios norėt... Mėlyna nevilioja. Norėčiau ko nors ryškiai žalio, raudoną Katuko jau turiu, antra diena nešioju, arba taupe iš principo dar vilioja, nežinau, ar tinka man, tiesiog savaime graži spalva tapo.
Restar, tau šitie tiktų.
Screenshot_20221123_211022_com.android.chrome.jpg 149,01KB
7 Parsiųsta kartų
Žinok Restar, ten avietinė spalva to megztinio
mano šio sezono spalva tai žalia. Visais įmanomais atspalviais kaip tyčia jokių žalių siūlų bibliotekoj. Nu iš bėdos camel sueis. Bet kažkaip išbrokavot tą mano pirty, kaip ne camelį. Tai net nežinau. Realiai tai dukros megztiniui matyt lemta iki pat naujų metų su manim draugaut
O bibliotekoj tai yr sidabrinių. Keli mėlyni visokiais pavidalais. Šiek tiek bordo, šiek tiek rudų....ir visokie likučiai
Wooly kašmyrai
Screenshot_20221123_212009_com.facebook.katana.jpg 212,58KB
0 Parsiųsta kartų
Restar, tau šitie tiktų.
Liniuka - aha, žinau, šitus labai matau . Ale tai naujausias mano megztinis kokios spalvos
.
Žodžiu, reikia pakvėpuot ir megzt iš tų, kuriuos turiu.
Sveikos, mano naujausia meilė, kaip ir Katuko- žalia: šviesūs žali kringeliai dabar; tamsiai žalias žakardas pradėtas, bet užmestas pernai; alyvuogių žalios drops lace nupirktas- greičiau bus naujas žakardas, ta pati autorė dabar naują pristatinėja, elegantiškas labai ir sidabrinės eglutės spalvos su gelsvais taškiukais kašmyras parvežtas iš woolio. Iš jo noriu kažkokios trapecijos formos bliuskytės (tik su rankovėm), kaip balta siūta, kur per gimtadienį buvau. Nors gal nemaža atrodau, bet šiaip ta forma man tinka ir patinka. Ai, va kur Kerpena praeitoj pirty turėjo dviejų spalvų megztinuką.kažką panašaus įsivaizduoju.
Katuk nu camelia ten, tik baltasis