Dėkui, merginos Palaisvėjo visas po skalbimo, bet toks jaukus megztinukas gavos. Mes vis dar pajūriu pasimėgaut nusprendėm. Fejerverkai ant tilto vakar buvo kažkas nenupasakojamo ir įspūdingo. Bent pusvalandį visur šaudė ištisai po pagrindinių. Liniuka, ataskaita įspūdinga. Katukai, tavo išsskirtiniai megztukai
kažką rasiu ir savo. Nedaug.
Sveikos
Su naujais !
Nu aš nebent žodžiu: 81 pora kojinių, 3 kepurės, pora bepirščių, 4 megztukai ir viena suknelė
Qqte
metuose 52 savaitės... turint momeny, kad ir be kojinių dar šiek tiek mezgei, tai vidutiniškai po 2 poras per savaitę. Arba beveik kasdien po kojinę
Aš dar neįtraukiau kepurių į savo ataskaitą. 4 vnt
Oho Qqte O kokia suknelė primink?
Vakar per TV rodė 102 metų močiutę, kuriai tikrai tiek neduotum. Mezga. Per dieną kojinę numezga.
Koks lauke pavasaris Pasivaikščiojom po miestą.
Nerodžiau suknelės. Iš buretinio šilko. Trumpom rankovėm
Ir dabar nerodysi?
Ir dabar ne- nenufotkinta žmoniškai.
Su naujais metais!
Mano metų mezginius matėte pirtyje.
Kadangi nusprendžiau kurį laiką nepirkti siūlų, bet pinigus reikia kažkur leisti, tai likus valandai iki naujų metų nusipirkau knygą Vogue Knitting The Ultimate Knitting Book. Įdomu kiek ten naudingos informacijos bus. Knygos pigiau nei siūlai gaunasi.
Pasirodo mano statistika ne gausi: 4 poros kojinių (naujai išmokau helixą ir strong kulną); 4 kepurės su kutais; 5 mezginiai- vienas per pusę metų sandūroj megztas:
Šits:
Screenshot_20230101-163943_Gallery.jpg 112,58KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230101-163850_Gallery.jpg 93,36KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230101-164546_Gallery.jpg 93,74KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230101-164659_Gallery.jpg 84,58KB
0 Parsiųsta kartų
Plius žalias
Sveikos Naujais metais.
Skaičiuojate mezginius.
Pas mane trys megztiniai, iš kurių vieno pusė buvo dar užpraeitais metais neumegzta, dvejos riešinės, dvejos kojinės ir 7 kepurės.
Kaip gerai šiandien pirtyse išsikaitinom, baseine išsiplaukiojom ir išsimasažavom 🥰 Labai laiku pasiėmiau atostogas. Metų pradžia- tikras poilsis. Dar vyras nupirko stalo žaidimą, kortas turim. Žaidimų ir bendravimų laikas.
Jeigu antradienį yra noras/galimybė kavai, manau apie 4-5 val galėčiau kažkur Vilniuj būti.
Labas rytas.
Kaip sunku išlaukt rytinės kavos, ksi aplink visi dar miega ir negali trankytis
Mano mažius sakė, iš kaimo dar niekur nevažiuos- galim ir po 2 dienų Naujus metus atšvęst. Vakar buvo ašarų pakalnė, kad Naujų metų fejerverkus pramiegojo,bet nuraminau, kad tėtė paliko didelį fejerverką ir neiššovėm būtent dėl jų.
Jau šnd link namų judėsim. Noriu megzt Naujus projektus galvot. Na, turiu žaliojo pusę žakardo numezgus. Pačiupinėsiu ar dar jo neišmylėjau ir tada nuspręsiu- pabaigt ar visai ksžką naujo pradėt.