Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš šiandien kaip tik pažiūrėjau į tuos ličius ir pagalvojau kad reiktų gal nusipirkt

Bet kadangi nesu didelė vaisių gerbėja, plius namie dar gabalas pomelo ir neseniai išmečiau krūvą mandarinų tai ir nepirkau

Atsakyti

Aš juosteles buvau Viliui užsakius, bet kažkokios nevykusios pasitaikė, net nelipo prie nosies. Reikės gal šitas išbandyti. 

Atsakyti

Nuvažiavau nusipirkt mėsos gabalą, suprieskoniuot iš vakaro. Žmonių nėra. Mėsos irgi. Nei norfoj, nei maximoj. Galiausiai paėmiau paskutinį didelį gabalą nugarinės su kaulais.

Bet nors Cirkle degalų užsipyliau su 10 cnt nuolaida. Savaitgaliauja dabar su akcija, tik nžnau ar vien su programėle telefone, ar ir extra kortelė galioja. 

Atsakyti

Anyta mus prie ličių pripratino. Būdavo, ir sugesdavo. O nuo pernai jau tik ir laukiu akcijų :).  Šiemet vienetais paskirstau, kad kas vienas nesurytų radęs :). Nes kai kur akcijos tokios, kaip pernai be akcijos...

Laukiu Barboros ir greičiausiai šiemet jau niekur nebeisiu. Reiks prikept šio to dičkiui išsinešt šventimui.

Atsakyti

Ką gaminsit šventinei vakarienei?

Mano šeimyna tai karbonadų užsimanė :B​ Dar medaus tortą vakar sutepiau. Kelis užkandukus padarysiu.

Atsakyti

Aš užkandukų kažkokių, vaisių, alyvuogių, sūrio, užkepsiu nachos su crispy chichen iš 2020 Beatos rudens  žurnalo, netyčia radau tūlike ant skalbyklės :). Pernai nuo nachos su malta mėsa man žiauriai sustojo skrandis, paskui net į Abelo reikėjo kreiptis, baisus priepuolinis badymas širdies plote...Nuramino, kad skrandis... Tai man tik višta ir daržovės, primenu sau  :B .  Nes midijų Barbora neatvežė... Dar tinginio yra, tai sūrio pyrago net nedarysiu, kur planavau, sutaupysiu produktus gimtadienio tortui. Dičkiui bandelių su dešrelėm ir su cinamonu kepsiu, tai ir mums dar kiek liks.

Noriu kokio nors gero filmo šeimai, gal ką rekomenduotumėt? Man šeimai, tai ne vaikiški, o su vertybiniu pagrindu ar pagal tikras istorijas. Vakar eilinį sykį "Bohemijos rapsodiją" sužiūrėjom, prieš tai ntąjį kartą "Pelė. Legendos gimimas".

Berašydama prisiminiau, kad norėčiau arba "Žemės žvaigždutės" pažiūrėti, arba "Mano vardas Khanas", arba ... pabėgo mintis. Aišku "Šimto žingsnių kelionė" visada visiems patinka, jei ką.

Atsakyti

Karštam iškepiau lėtu kepimu nugarinę su ryžiais, salotom, kriaušių-bruknių uogiene. Liuks. Pavalgėm jau.

Vakarienei daug užkandžių- svečiai naminių sušių pridarė, sumuštinukų visokių, duonos pakepiau, pašteto turiu, mėsytės pjaustymui. Karštas vynas, tekila su apelsinais ir cinamonu.

Atsakyti

Ai, kadangi mes praktiškai dviese (naminė dukra vėl susirgo...), tai toks ir vakarėlis. Niekur nevažiavom. Bus vakarienei menkė su bulvių koše ir burokėliais. Desertui sūrio pyragas. Turim alyvuogių, sūrio, vyno.  Ir serialą, mūsų skonio :D  1899. 

su tais maistais, tai kiek tam žmogui reik... o tas naujakas tokia ir šventė :P​ 

Atsakyti

Mes namie irgi sutiksim. Užmarinavau mėsytes, daržoves, paruošiau padažus. Bus meksikietiškas vakarėlis su gril, tortilijom ir tekila. Ir mezginiu. :) Vyras su sūnum dar ruošiasi obuolių pyragą iškepti.

Atsakyti

Mes jau sušių prisivaišinę su čiobrelių antpilų, važiuojam su Mikutavičium pašėlt 🎶🎶🎤🎤🎸🎸🗣🗣

Atsakyti

Mes šiemet kaime. Vakar pirožkių kūčinių prikepiau, nes per Kūčias neteko, o baravykus pasimerkus jau buvau. 
Vyro sesė vaišias ruošia, o aš ant sofos guliu🙈 Ką tik numigau🙈😅 Nieko Naujiems nenoriu, tik pamiegot :D

Liniuka, jei dar reiks, galiu rekomenduot kosmetologę. Mano bernams abiems odas sutvarkė. Jaunesniam ir neatsinaujino. Jo baisesnė aknė buvo. Vyresnis išvažiavo iš namų, tai nuo š maisto ir nepriežiūros kažkiek suprastėjo, bet nebaisiai. 

Gerų visoms sutikimo!!🥂

Būkit sveikos ir siūlinių bei mezgiminių svajonių išsipildymo!!✨✨

Atsakyti

Limit, ačiū. Dabar tai labai apmažėję spuogų, gal mažu jau paauglystė baigiasi :D Bet jei ką žinosiu :4u: 

Mes jau po vakarienės, kaip čia tos 12 sulaukt :D 

Beje labai rekomenduoju šituos užkandukus. Tik dariau su virtom krevetėm. https://karstakose.c...is-su-krevetem/

Atsakyti