Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš taip ir nenuėjau į Telegram, tikiuosi, daug nepraradau. Ale, jeigu nuolat ten paralelinį veiksmą vystysit, tai nežinau, kaip bus.

Katuk - man labai gražu tavo kojinės - ir spalvos, ir lapeliai vinguriuoja  :wub: .

Mano Ranunculus juda, lyg ir gera linkme. Vakar mašinoj pamezgiau ir bamie biškį jau vėlai. Reik galvo naują projektą greiau  :B . Tiesa, dukra užprašė draugei bepirštes numegzt, nes labai patiko, kur saviškei numezgiau.

Atsakyti

Aš per Velykas nemezgiau, specialiai  neėmiau mezginio  į kelionę.

Maniškis jau turi  abi rankoves, o kūnas ten lygiu mezgimu,  ir ne tiek jau jo daug, tai mezgant neužtruktų baigti.

Atsakyti

O, labas. Aš per velykines išeigines vieną kojinę įveikiau. Šian galėsiu imtis antros, tik kol kas rankos nepriėjo, nes atostogos, tai užsiėmusi reikalais - nepraleidau anglų kalbos pamokų, kapstausi po gėlynus ir vadovauju atostogaujančiam kareivukui, vaikštančiam su aeratoriumi po pievelę :wub: 

Kojinės pradžios foto:

Priedas  IMG_20230408_184653_z5OwQoAk5D.jpeg   327,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš kadangi beveik namų šeimininkė ir dar su dėmesio trūkumu, tai padubliuosiu savo pasisakymus :D kad neliūdėtų neprisijungusios.

Gavau iš dukros užsakymą terbai

Priedas  Screenshot_20230411_160702_Samsung Internet.jpg   87,21KB   2 Parsiųsta kartų

Renkuosi siūlus

Atsakyti

Oooo kaip gerai, kad sm atsigavo :yahoo: 

Atsakyti

Sveikos.

Uf. Palengvejo, kad bus ka skaityt.

Atsakyti

Nu kad būtų ką skaityt, kažkas turi kažką parašyt :D​ 

Atsakyti

O tai rimtai dalis jau ten susisuko lizdą?

Katuk - kaišsirinksi - pasidalink. Aišku, palauksiu tavo rezultato, parodysiu dičkei.

Vakar panelė buvo kiek nusivylus - mama, kodėl neišsaugojai savo rūbų iš 90-tųjų?  Aš nelabai net atsimenu, ką nešiojau, nelabai ką turėjau daug. Būtų lobis dukrai dabar nunešioti mano rūbai :Dir muziką tų laikų klauso, biškį vintažinė mano panelė  :wub: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 balandžio 2023 - 18:31

Cha cha, Restar, aš ne taip seniai tuos pačius priekaištus girdėjau :D 

iš tikro, nelabai ką buvo saugot. Dalis mamos siūtų, pardėse nelabai kažko buvo, kažkas turginio, po to prasidėjo dėvėti..

O krepšį kažkokį paplyšusį turi iš močiutės gavus. Patinka, bet nori ne paplyšusio :D​  tai tas močiutės iš džiuto nertas. Bet abejoju, ar aš noriu iš džiuto...

Atsakyti

Vakar panelė buvo kiek nusivylus - mama, kodėl neišsaugojai savo rūbų iš 90-tųjų?  Aš nelabai net atsimenu, ką nešiojau, nelabai ką turėjau daug. Būtų lobis dukrai dabar nunešuioti mano rūbai :D.

Nu kad tikrai tie 90-ieji mūsuose nebuvo pertekliaus laikai – kas jau ką geresnio turėjo, tai ir nešiojo, o ne spintose laikė. :mastau: Bet šiaip tai pasitaiko ir neužmušamų rūbų - turiu vieną savo mamos jaunystės suknelę, kuriai jau virš 50 metų, ir dar retsykiais apsirengiu į žmones. Audiniui rodos nieko per tiek laiko neatsitikę, tik siūles kai kur teko sutvirtinti, nes matyt siūlas sudūlėjęs, ir dar sagas pakeičiau į šiuolaikiškesnes. Labai nenustebčiau, jei kada ateityje dar ir dukra apsirengs. :ax:

Atsakyti

Mano dukra irgi vintažinė. Pardėse niekada neranda drabužių, šiuolaikinė mada jai visai ne prie širdies. Ir muzika jos yra Queen, Michael Jackson, Abba ir kitos senienos. Mėgiamiausias muzikos kanalas 80's. Aš už ją jaunatviškesnė tais klausimais jaučiuosi :D​ 

Atsakyti

Liniuka, o kokias virves macrame perki?

Googlinu, kad yra gan plonos tos virvelės, tinka rankinėms. Ir ten gi medvilnė su sintetika?

Atsakyti