Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Su Velykom.

Foto įkelt neleidžia, gal pavyks nuorodoj kašmyrą parodyt:

https://www.ravelry.com/projects/niuma/kasmyras 

Atsakyti

Su velykom visas  :4u: visai sudurniavo SM…

dziaugiuosi laisva diena :wub:  ziuriu seriala, mezgu  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

tyla ramybe cia  :unsure: gal jau sm galvoju atsigavo?  :D 

skrandis siandien idomus toks, net kava i ramuneliu arbata iskeiciau.  :huh2: Rugstys kyla 

zodziu apkaltinsiu velykas su visom silkem ir misrainem  :D 

Atsakyti

Sunkus čia atvejis kol kas bet ką parašyt... Negausiai lankoma SM šiais laikais, įdomu, ar beatnaujins tą sertifikatą kas, bet tikėkimės, yra jau taip buvę :). Sunku keisti įpročius, ypač, kai noro tam nėra :).

Daug nerašysiu, nes sunku padaryt, kad atsirastų čia tas tekstas :D.

Atsakyti

Labas rytas.

Bandau ir aš ką nors parašyti.Prisiėmiau riziką ir užėjau.

Kaip ten tame telegrame, gal jau kam  pavyko susijungti?

Įdomu, kad paspaudus niumos nuorodą rašo, "not found", bet kai pačiame raverlyje susiradau niumos megztinį, tai matosi lygiai toks pats adresas, koks ir toje nuorodoje. :)

O megztinis visai gerai, atrodo. Nesuprantu, ar čia tas, kur sakei, kad apačia per plati, ar per palaida išėjo.

Atsakyti

Lyg ir baigėsi nesaugumas? Bent jau man normaliai leido prisijungt.

Atsakyti

Tai jei buvai anksčiau padarius išimti ar tewn prisijungus priėmus riziką ir vėl jungiesi iyoje pačioje naršyklėje ir įrenginyje, tai tada jau nebeįspėja.

Man ryte dar įspėjo nes darbe prisijunginėjau.

Nors dabar pabandžiau iš kitos naršyklės, tai jau nieko neberašė, tai gal ir baigėsi nesaugumas.

Atsakyti
Sveikos,
lyg jau įleido normaliai. Neaišku, ar ilgam.
Aga, Kerpena, čia tas pats, kur kabinėjuosi. Atėjau šiandien ir į darbą su juo. Ai, čia šiaip kabinėjuosi vis. Reikia prie figūros, o ne prie megztinio kabinėtis biggrin.gif Bus teisingiausia.
Pradėjau vakar naują projektą.
Atsakyti

Baigėsi, baigėsi. Nes per telefoną man išvis jokiu būdu neleido prisijungti, per kompą išjunginėt begalę kartų reikėjo. Ryte dar buvo perspėjimai.

Kai sertifikatas atnaujintas, tada jis galioja gana ilgai, ta pati problema nebeatsiras dabar kurį laiką.

Niuma, panašu, kad viskas gerai, kiek ten eina įmatyt. O pačiai kaip jausmas - jau nešiotinas?

Padovanojau pagaliau kaimynei kojines, vakar suskubau, nes šiandien išvažiavo į sanatoriją. Vabalų mylėtojai, kuri labai vertina mezginius. Sakiau, galėsi sodyboje kaliošėliuose nešioti :).

Priedas  337860513_255448270160683_6488982253021816283_n.jpg   210,62KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry....-creative-socks

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 balandžio 2023 - 10:54

O wow, Restar!!!

Kokios puikios!!!

Niekaip neišeina šiandien darbų griebtis :rolleyes:  nes milijonas, nes net nežinau, nuo ko pradėt...

O noriu tik į lauką ir leistis nežinoma kyptim kur nors...

Atsakyti

Limit, man labai panašiai... Pavasaris galvoj ir dar vis norisi ką suvalgyt. Atsakau į laiškus, o daugiau net nenoriu galvot apie darbus, neprisimenu, ką planavau dirbt aną savaitę. Na, ši bet kuriuo atveju ramesnė, nes nemažai kas atstogauja su vaikais, tai daug ir nepriplanavom. Būtinaišeisiu pasivaikščiot.

Vienas berniokas išvažiavo padirbėt, kitas šįvakar ateis 22-o gimtadienio švęst. Vakar pas brolį netyčia prisimininau, kad jau šiandien, buvo proga anksčiau išsikrapštyt, nes nekeptas buvo tortas - užsiprašė sūrio pyrago.  Na, ir tradiciškai teks picas kept, nes jis jas dievina...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 balandžio 2023 - 11:18

Aš pasimečiau tarp visokių chatų.... :wacko: kur kas su kuo

Restar -diddarbis :clap_1:

Aš irgi už kojinių užkliuvau

Priedas  received_262812769502786.jpeg   230,77KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_5219460281498892.jpeg   161,21KB   0 Parsiųsta kartų

Sruogoj buvo gražiau...

Atsakyti