Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, ne manęs klausi, bet papasakosiu, kad mano sesė virves makramams perka /pirko instagrame pas @macrame_lietuva. Esu bandžiusi tas virves, tikrai gera medvilnė, ir sukta, ir nesukta. Ir spalvos gražios, jei reikia spalvotų.

Ech, myliu makramus. Seniai berišau... Reikėtų dar kelių vazonų kabyklų.

Šian antros kojinės pradžia neįvyko ir nebeįvyks. Nugalėjo gėlynai ir pasivaikščiojimas su vyru pas tolimą kaimyną terason  :P  :sutinku:​ Betgi atostogos, nu.

Atsakyti

Aš noriu miego, bet dar bandysiu pamegzt, išlydėjus gimtadienininką su lauktuvėm.

Atsakyti

Šilinge, yra jų kažkokių plonesnių? Aišku, aš nesu žinovas :D  bet tos standartinės makraminės virvės man gan storos atrodo. Krepšelio reiktų subtilesnio, iš vaizdo tai jis visai nestoras

Man va šitie visai neblogai atrodo...

https://mezgimomanij...u-nord-ecotone/

Atsakyti

Kur aš perku tai ploniausi 3 mm, tai rankinei jau storoki būtų  :hmm:​ 

Atsakyti

Jep, ten pas tą merginą irgi nuo 3 mm.

Užsisakiau šparagų daigų. Jeee. Pernai planavau, bet pražiopsojau sodinimo laiką, o ir su vieta kur sodinti nebuvau apsisprendusi iki galo.

Ir pradėjau kojinę. Geras rytas. 

Atsakyti

Katuk, tavo parodyti gal ir tiktu.

Ta prasme net as galvoju kad va -reik pirkt.bus rankine.

O kas ? kada? Kam?  Bile pirkt

Atsakyti

Tai jau nusipirkai? :D 

Aš tai dar ne, laukiu užsakovo nušvitimo spalvų klausimu

Tuo tarpu dar kojinėse, nors pyniuočio rankovės užuomazgos stadijoj laukia....

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

turejau interview - gavau darba  :wub:  :yahoo: tiek laimes!!! Daugiau jokio vazinejimo valandom i ofisa  :bis 

Dirbsiu nedideleje buhalterijos firmoje su 6 moterim. Turesiu savo darbo vieta  :D  :rolleyes: nu tokia happyyyy 

Atsakyti

MsyM - sveikinu! tai dirbsi netolis savo gyvenamos vietos, jeigu teisingai suprantu? Didelė laimė tokie žemiški patogumai. Mes LT dažnai net neįvertinam to, kad viskas ranka pasiekiama.

Pradėjau trečia savo maništų ciklą. Patinka man tas vyrukas :)/.

Wolto darbuotojas užsidirbo savo pirmą šimtą eurų, perdaug nepersidirbdamas  :wub: . per Velykas dėdė (mano brolis) leido pirmą sykį gyvenime pačiam prasilėkt motoroleriu, tai dabar užsidegęs jam taupyt.  Negesinu, nors gyvenant 4aukšte, kur tu tą motorolerį laikysi. Tikiuosi, kad apsistos ties elektriniu dviračiu  :B .

Atsakyti

MsyM - sveikinu! tai dirbsi netolis savo gyvenamos vietos, jeigu teisingai suprantu? Didelė laimė tokie žemiški patogumai. Mes LT dažnai net neįvertinam to, kad viskas ranka pasiekiama.

Pradėjau trečia savo maništų ciklą. Patinka man tas vyrukas :)/.

Wolto darbuotojas užsidirbo savo pirmą šimtą eurų, perdaug nepersidirbdamas  :wub: . per Velykas dėdė (mano brolis) leido pirmą sykį gyvenime pačiam prasilėkt motoroleriu, tai dabar užsidegęs jam taupyt.  Negesinu, nors gyvenant 4aukšte, kur tu tą motorolerį laikysi. Tikiuosi, kad apsistos ties elektriniu dviračiu  :B .

Aha, 2 mylios nuo namu  :4u: praktiskai 10 min ir darbe  :wub: 

darbuotojas saunuolis! Smagu savo jegom pinigu uzsidirbt  :4u:  :yahoo: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

dirbat ar mezgat, kad dingusios ?  :D  :D

Darbe jau padaviau notice, paskutine diena bus 28-to.   :rolleyes:

nors po 5 metu kazkaip vistiek gaila iseit is darbo   :D bet mazoj firmoj be dideles korporacijos nesamoniu manau man bus geriau, tikiuosi ismokins mane buhalterijos   :4u: ir mokytis bus daug lengviau manau dirbant toj sriti   :rolleyes:

Nusibodo megzt man tuos vyriskus megztinius, tai i tarpa pasiimiau vaikiska kepuryte numegzt draugu leliui kuris pries velykas gime   :wub:  tai dar siulu liko mezgu kojnytes/batukus i kompanija   :wub: taip smagu tiem leliukam megzt   :wub:​ 

Atsakyti

susidubliavo, sunkiai kazkaip SM veikia man..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 13 balandžio 2023 - 10:16