Kaina. 155. Taškiukų neskaičiavau😀 gal kokiu 100 mažiau
Katuk, plungėj siūlinė su babinom yra
Ilgė?
Jei būčiau viena, gal ir užeičiau
Taip, Ilgė
received_1420827142013344.jpeg 227,18KB
1 Parsiųsta kartų
Aplankyta, kai kas papirkta (neįdomiai, virvelių dukros rankinei)
Šiaip labai verta aplankyti parduotuvė. Daug visko gražaus, ir pardavėja labai maloni
Sveikos
atostogu noras man ir didelis, o financiskai nezinau ar galim sau tai leist sveikas protas liepia taupyt namo statybom, sirdis jauciu gal visgi nugales vyras noretu i lietuva… as tai suprantu ji tevai ten, o as noriu i turkija ar seip kur leskas pasvilint su kokteiliu rankoj
vakar vyras isleke zvejot, pasiime iseigine darbe ir isvare su nakvyne.
As dirbau visa diena viena ofise (jauciuosi ramiau jau - pasitiki vadinasi ir negalvoja, kad prapulsiu viena )
Letu zingsneliu namo parejau vakar. Pasidariau testa is dvieju temu kurias sia sav mokiausi, 97% iki 100 sutrugde ziopla klaida - nu dabar jau tikrai prisiminsiu kad reik padaryt taip kaip reik uzsisakiau chinese vakar ir pabuvau su savim vakara
smagu is tikro be to vyro biski pabut
siandien vesiu katina dantu valyt, tai idomu kaip jis ten elgsis ir save ves. Reiks eit nagus patrumpint gerokai
Mes kaip tik su vyru apie atostogas šnekam. Norų būtų daug, bet riboja galimybės. Kur 2 sau galėtume leisti, tai 5 - nelabai...
Iš atostogų labiausiai noriu naujų vaizdų akims, kuo daugiau, kuo įvairiau, esu tam nepasotinama. Gulėt nenoriu išvis, paprastai pasimaudom ir varom tolyn. Vaikas jau kelinti metai zyzia apie Vokietiją, užmačiau apie Alpių kelią, tai visai mintys ten linksta. Pernai Austrijos Alpių keliaa buvo vau.
Trumpai susimatėm su Niuma ir jos dėka pasidariau ekskursiją po Promo . Brolis man ausis išūžęs apie jį, tai pirmąsyk gyvenime užsukau. Turbūt ne paskutinį
. Kai reikia ko daugiau, tai nemažai kas apsimoka. Prigriebiau šio to.
Vakarą atidaviau knygai - baigiau gerokai po vidurnakčio. Ryte net liūdna pasidarė - neturiu ką skaityt. Svajonių mezginio irgi nėra, kojinės tik tarp kitko. 2 eilutės vakar .
Kas instagrame mate - kas ne, rodausi ir cia. Gavau nauja yarn bowl is mamos
man kava gert is ranku darbo puodelio toks malonumas buna savaitgalio rytais kai esu namie
Pridėta:
Labai daili mamos dovana! Puodelis irgi jos rankų? Turi ten savo nišą pardavimams? Dar apžiūrėjau siūlus ir knygas
.
Panašu, kad šiandien kuitimasis namie nusimato, vyriäkis vos paeina, skausmai prie achilo. Dar ir šalnas praneša, tai pikta, kad negaliu moliūgų su cukinijom pasodint.
Tiesa, o kodėl katinui reikia dantis valyt? Pirmąsyk išgirdau. Maniškis ir numirs nevalytais, matyt .
Labai daili mamos dovana! Puodelis irgi jos rankų? Turi ten savo nišą pardavimams? Dar apžiūrėjau siūlus
ir knygas
.
Panašu, kad šiandien kuitimasis namie nusimato, vyriäkis vos paeina, skausmai prie achilo. Dar ir šalnas praneša, tai pikta, kad negaliu moliūgų su cukinijom pasodint.
Tiesa, o kodėl katinui reikia dantis valyt? Pirmąsyk išgirdau. Maniškis ir numirs nevalytais, matyt
.
Aha puodelis ir gi mamos. Tik pradeda - sunku is tikruju, daug kas nori kainos kaip masines prekybos… aciu
katinui dantis isvalyt kazkaip seip sugalvojom, kad neprasidetu uzdegimai visokie dantenu. Po to namie valysiu kartu su suniu profilaktiskai.
Linkėjimai iš rododendrais pražydusio miesto Ir džiaugsmo akims per nuotraukas neperteikiamo kiek
Screenshot_20230527_185948.jpg 1,27MB
1 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230527_184556.jpg 1,05MB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20230527_184528.jpg 450,37KB
0 Parsiųsta kartų
Gražu, bet tokia paslaptinga . Kur tas džiaugsmas akims randasi?