Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažkaip nesirašo paskutiniu metu. Nors skaitau tai sąžiningai.

Vakar buvom rammstain koncerte. Labai patiko. Tik senukais pasijautem... Pastovėjom 4 valandas ir nugaros su kojom nusiskaudėjo. 

Atsakyti

Na, mano kuklia nuomone, pataikyti į toną reikia tik praktikos :mirksiukas: aš pvz girdėt girdžiu, bet išsižioju ir pro šoną :D

Restar, o muzikuoja tavo vyresnioji ar jaunesnioji?

Aš iš kaimo, muzikos mokyklos nemačius... Kur tikrai blogai, tai girdžiu, kur gerairgi :). O išsiot dabar dar baisiau :).

Dabar tik mažoji. Dičkė su Čiurlionke nebegalėjo suderint, verkėm apsikabinę... Ta buvo atsakingesnė visur kur, pianine tikrai talentingesnė. Dar ir dabar negrodama visai, ima kartais ir sugroja ką nors iš seno repertuaro... Mažė toks vėjo pamušaliukas... Va, dabar ką tik atėjo apsiverkus prisipažint, kad turi neatsiskaiusi dalykų iš muzikos istorijos, solfedžio... ir vis išlenda kas nors - tai po mėnesio prasitaria, kad banko kortelę pametus (kurią neseniai rado ... piniginėje), tai gauna pastabą, kad vokiečių vadovėlio neturi kelias pamokas, neranda, pametus... O šiai p - vis viskas gerai, nieko neužduota ir pan... Prakeikusi aš tą karantiną, dėl kurio "atsisėdo" ant planšetės...

Liniuka - mačiau tavo storyje, dar žiūrėjau šiandien foto į žmones, kurie dalyvavo - tokie visi fanai, aš net nežinau, ar ką girdėjusi jųm nebent per radiją. Gal ir faina, bet net nupurtė pažiūrėjus į laukimo eiles ir minią...

Atsakyti

labai norėjau į Rammstainus...bet kažkaip kažkas pasimaišė, nenusipirkom bilietų..ir, aha, gal ir gerai...su dabartine nugaros būkle, būčiau neišstovėjusi..

Gavot laiškus su baudom už administracinius pažeidimus?  :D 

Katuk, kur Žemaitijoje švęsit?

Atsakyti

Apie kokius čia laiškus už pažeidimus eina kalba?

Baigiau bliuskę. Tas 3 eilutes :). Ir nieko nepradėjau.

Atsakyti

Plungė.

Linksmiausia, jog iš Karaliaučiaus važiuoji per aplinkui, nes Panemunė uždaryta

Atsakyti

Ai, aš irgi pasitaisiau Nuala. Nu visai kitas vaizdas. Ir siūlas pasirodo koks fainas :rolleyes: 

SM nebemėto klaidų :bigsmile:  ir papostina žaibo greičiu

Atsakyti

Labas. Aš irgi ko tai sunkiai randu ką pasakyti paskutiniu metu

.

Šiandien įkėliau turbūt  jau paskutinį pamokų pateisinimą į dienyną.  Net susigraudinau netikėtai. Mano mažajai šiandien paskutinis skambutis.

Pažiūrėjau dukros paskutinį  pusmetį, tai tiek "n" kad net tiršta ir  beveik visos pateisintos administracijos - tai reškia, kad dalyvavo visokiose nepamokinėse mokyklos veiklose. Veikli ta mano mergaitė.Tai  stovyklose savanoriavo, tai kokiuose renginiuose dalyvavavo, tai olimpiadose.

Solfedis? Greičiausiai viskas patobulėjo per 30 metų, bet mano atminty tai nelikę jokių blogų prisiminimų apie tą dalyką. Tik nemažai juodo techninio darbo.

Apskritai,man labai patiko muzikos mokykloj, o vat daugeliui bendramokslių tai buvo katorga. Kai kurie sugebėjo tėvus įkalbėt ir metė.

katuk, matyt matematikams solfedis skirtas didžiąja dalim. :lol:

Man solfedžio mokytojas visada sakydavo - tu ne muzikantė, o matematikė. Nes ten kur reikėdavo visokius akordus sudarinėt, tai man buvo  taip paprasta, kad nesuprasdavau, ko ten kiti kankinasi. Juk principą supratai, o paskui visoms tonacijoms tas pats, tik ženklus  prie smuiko rakto reikia atsiminti. Bet kai reikėdavo nežinomą melodiją iš natų  padainuot, tai man būdavo šakės. O šiaip sofedį tai ir dabar mokosi iš tos pačios  Kašponio knygos, kur ir aš mokiausi, bent jau ten kur mano vaikai lankė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 gegužės 2023 - 07:51

Mano viena mokėsi iš Kašponio, viena mama skenavo, kiti spaudinomės, o kita - iš kažkokios dar senesnės sutrūnijusios rusiškos knygos pradinėj, dabar nežinau, nes nieko nematau.

Aha, aš vakar nustebau, net nesupratau iš pradžių, kas pasikeitė su ta SM. 

Kadangi dieną numigau, tai ėjau itin vėlai miegot, skalbiau bliuskę. Nežinau, kaip pasielgė - ar patįso, ar susitrauks išdžiūvus, bus matyt, ar nereikės iškart taisyt dar nepanešiojus :). ir miegojau blogai. Pabudau nuo besikeikiančio vyro  :oh: . Dar to svietas nematė... vakar vienas vaikas iškraudamas iš indaplovės taip sukišo puodus į stalčių, kad nebeįmanoma atsidaryt buvo, o vyras planavo grikius virt pusryčiams. Nuraminau, kad bus gerai ir sumuštiniai, paprastai taip nesielgia, bet jau irgi pervargęs, nusidirbęs, sėdi nežinia iki kiek su darbais... Vėliau, jau pats pavalgęs, sugebėjo įjungti savo nerealią kantrybę ir rasti išeitį, kad nelikčiau be puodų :).

Atsakyti

Specialiai dabar postą rašau, kad pažiūrėt kaip gerai veikia :D Nes vakar tai nespastebėjau.

Atsakyti

Labas rytas,

Na, parašysiu ir aš pažiūrėt, kaip veikia :D

Atsakyti

Na, tikrai viskas puikiai, be jokių klaidų. Gal ir senbuvės sugrįš, reik paplatint žinią, kad viskas OK :D

Atsakyti

Ai, dar papasakosiu. Kadangi pati dabar beveik nemezgu, tai turiu pamainą mezgančią :D Ir autobuse mezgančią, ir mašinoj šįryt :D

Klausiau, ar labai autobuse spokso, sako, nežinau, aš į mezginį žiūriu :D

Na va, gal per daug rašiau :D Pakutiniam poste išmetė vėl tą patį. Skirtumas tas, kad greit viskas sukosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 24 gegužės 2023 - 09:31