Per Labas vakaras Lietuva rodė apie Čiurlionio projektą.
Tai gal cup susitinkam kurioj nors kavinėj?
Tai labai nefainas siuntinys, kad tokia nusivylus gyvenimu?
. Žiūrint kas pristato, galima pakeisti, kad į darbą pristatytų. Ar paštomatą. Kaimynų, aišku, neturi fainų, kur paimti galėtų.
Mezgiau kaip išprotėjus vakar ir šiandien, kad spėčiau su dovanėlėm. Finale teko su plaukų džiovintuvu dar baigt džiovint. Bet jau viskas, uf, supakuota, atiduota, išvažiuota. Nežinau, ar patiks, aš pati mielai nešiočiau
. Ypač tą žydrą. Ir spalva tokia gaivi, ir dydis padorus, ir tankiai sumegzta. Tas kandžių spalvos tai jau mažesnis ir 3,25 virbalus ėmiau, kad tik spėčiau... Na, ir kandys man netinka
. Siūlai - Lana Gatto VIP, su 20 proc kašmyro, labai mielas siūlas.
ae8bfca1-dcda-477a-b1a9-5a02616f8260.jpg 282,33KB
0 Parsiųsta kartų
1dc8aa3d-7c28-4692-8d02-67325a0c1ea3.jpg 153,04KB
0 Parsiųsta kartų
Siuntinys didelis ir perkeltas iš šiandienos. Tei kurjeriai turbūt įsivaizduoja, kad prikaliojasi tik visokie namie tupintys
"už 10 minučių būsiu". Nu. O aš tai tik už 40 min. galiu
Nu žodžiu, ryt po piet varysiu į ofisą. Tai pasimatymas gali būti pagerbtas mano atvykimu
Faini tie šalikiukiai. Šaunuolė Restar.
Paprasti tie šalikiukai, bet kai ateina jų sezonas - labai miela prie kaklo. Gal patiks, norėjosi kažkaip atsidėkoti, o į rankinį bagažą niekas padoriau netelpa... Bandydama vieną mandresnį numegzti tik laiką sugaišau. Niekaip neperpratau šitos schemos https://mezgimozona....afline-skarele/. Norėjau kandžių spalvos megzti. Tai kol aprašymą skaičiau po kiekvieną raidę, tol gavosi, kai tik prie schemos perėjau... Ir čia jau antras bandymas
. Pirmas ir iš aprašymo nesigavo. Žodžiu, kreivos mano smegenys. Reikia, kad kas žodžiu paaiškintų, turbūt. Tai ir nuėjau lengviausiu keliu. Bet jau svajoju, kad mezgimas būtų be terminų, skubėjimo, didelio galvojimo - tiesiog malonumas sau.
Katuk, kaip tavo Čiurlionis, kurioj stadijoj? Aš prisižiūrėjus man gražių spalvų Čiurlionių, dabar esu susinervinimo stadijoje, nes nežinau, ką toliau makaliuot su spalvom, kurios man nelabai... Tai ir nejudinu, dar tie šalikėliai įsiterpė. Nors reikia kažką megzt šiandien ar najo pradėt. Dabar kasdien lauksiu reportažų iš Paryžiaus ♥.
Čiurlionio esu apačios atnaroj. T.y. turiu priekį ir nugarą. Spalvos... nu, ne visai kultūringos, bet neerzina. Mezgama iš visiškų likučių, tai yra, kaip yra. Iš kitos pusės, jokių lūkesčių, norų ar svajonių nebuvo, tai sakyčiau visai neblogai gavos. Reiks pafotkint vakare gal, statistikai. Nu ir prisiduot gal reiktų grupėje
Nugarą biškį pakreizinau, t.y. bus tokia spalvingesnė, bet pusiau. Rankoves irgi planuoju paspalvint. Bet kad ir kaip norėtųsi, vistiek dar liks likučių
šiaip, nelabai planuoju jo nešiot, gal nebent kažkokia proga, tai ir nesiparinu dėl spalvų. ir dėl kreivumo. Bet jau tų pūkų..
užknisojo
Ai žodžiu, Kerpena, pasislink, būsim dviese ant nusivylusiųjų gyvenimu suoliuko.
Sėsk, katuk. ![]()
Šiandien tokia keista diena. Nubudau 5:30, kai šiaip jau rytais sunkai keliuosi, ir staiga užvirė visokio mintys apie darbą. Taip netikėtai, nes lyg jau viską palikau ir išėjau atostogų. Tai taip ir nebeužmigau. O apie 8 iš tikrųjų iš darbo paskambino, prireikė dar manęs, tai turėjau šiek tiek prisijungti. paskui visą dieną ruošiausi dėtis daiktus, galima sakyti iki pietų taip ir prasitryniau iš kampo į kampą, nieko normaliai nenuveikus. O pavalgius pietus toks miegas užėjo... Turėjau dar planų pavakary kai kur eiti, bet niekur neišėjau, nes numigau, o kai jau reikėjo eiti, dar daiktai buvo nepradėti dėtis. Dabar neseniai, kaip ir baigiau susidėti, matyt kažką pamiršau, nesuprantu, kaip kažkada su 5 vaikais susiruošdavau.
Kerpena, nu bet kažkaip gi išsiruoši ![]()
įkėliau į grupę čiurlionį, tai dedu ir čia, kas nemato ![]()
Messenger_creation_79374032-EB72-4580-9AF1-E01ACD132D77.jpeg 154,62KB
0 Parsiųsta kartų
Messenger_creation_6F95D7B5-DB24-4A7E-B75A-0C166C288955.jpeg 165,14KB
0 Parsiųsta kartų
Baisumo variantas
. Kerpena konkreti ir neieško žodžio kišenėj
.
Aš pastebėjau, kad man irgi sunku priversti save skubėti, susikaupti viską apgalvoti. Būtent, su 4 mažais vaikais sugebėdavau, o dabar visi savim pasirūpina, o man ir viena savim jau iššūkis. Labiausiai nemėgstu, kai vyras čiumpa dalį daiktų, nulekia į mašiną ir laukia. Tai aš nematau visumos, nepamenu, kas sudėta jau ir būtinai ką nors pamirštu. Čia labiausiai kai į sodą važiuojam, kokius maistus pasiimt.
Originali nugara. Ale neišeis man kopijuoti
. Teks savo Amerikas išradinėt. Ta proga, kad nežinau, kaip - pajudinau kojinių kulnus. O tas smulkesnis Čiurlionis visgi biškį "tikresnis", šitas labai stipriai stilizuotas. Beje, pažaidžiau vakar su ta programa, kur ir Gintarė schemas daro . Pavyko. Tik norint daugiau galimybių, rinktis spalvas, visgi reikėtų mokamos versijos. Lyg Stich Fiddle, jei gerai pamenu.