Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, neišpasakytas gražu, gali į sekciją dėti :wub:

O ir šaldytuvo turinys viliojantis. 

Raugintų kopūstų dar turiu, užsiraugiu visad kokiem 2 mėn., kartais pasidžiaugiu, kad namiškiai nemėgėjai, man ilgam užtenka. Nors realiai vis raginu valgyt, dėl naudos žarnynui. 

Su burokėliais dar pabandysiu, jei nepavyks nurašysiu ar ten kokiom sporom ar gaspadinės prastumui😁.

Atsakyti

Ale mes, Kapseika, net valgyt mėgstam panašiai ♥. A š irgi, būna, apsidžiaugiu, kad šeima mažiau ko valgo, kas man patinka :). O būna, kad ir pabumbu, kai mano duoną keptą suėda, o man kitai dienai nelieka :). Bet gi ir gaminu dėl jų irgi,ne tik dėl savęs.

Atsakyti

Restar, labai gražios  :wub:​ Nesistebiu, kad užsakymų neatsigini.

Atsakyti

Kad aš jų neieškau ir ginuosi kaip tik galiu  :oh: . Tai tik 2 brangiems žmonėms negalėjau atsakyt (nors bandžiau tikrai  :B ). O šiaip noriu pamegzt į dėžutę, kas man gražu. Bet tai kada :oh:​ .

Atsakyti

Laba

Tupiu namuose su dvieju brūkšniukų diagnoze.

Matyt mane tik ta rūšis ima kur dingsta uoslė ir skonis.

Maišau sausainius ir nejauciu jokiu prieskoniu.Tikiuosi nepadauginsiu

Atsakyti

Restar, nuostabios pirštinės :wub: Vis kuklinausi demonstruoti savo neišprusimą, nes net naabejoju, kad tikrai kada nors būsite apkalbėjusios, bet kaip tu darai tą "eglutės" juostelę palei riešą?

Atsakyti

Dėkui už pagyrimus, bet pačios suprantat - čia gi ne kūryba, tik atlikimas. Ką bet kuri galėtumėt, jeigu tik noro būtų.

O ta juostelė yra vadinama baltiška arba latviška, žiūriu, kad net estiška kai kur vadina :). Aš išmokau iš youtube turbūt - kuris nors video tikrai padės: https://www.youtube....ry=baltic braid .

Kacumota  :4u: . Pirma mintis apie 2 brūkšniukus buvo visai ne šita :). Bet netiko kartu su žodžiu diagnozė :). Mano dvynys šiandien liko pirmąsyk nuo mokslo metų pradžios namie. Nuo vakar skauda galvą, daugiau lyg nieko, bet akys tokios neaiškios. Ir Ibupromas nepadeda. Visko tiek susidėjo, nieko keisto.  Buvo klasės susirinkimas šiandien, su viena mama pasišnekėjom  iš dūšios dar. Tai jie jau makabriškai juokauja, kažin, kas kitą pirmadienį  :oh: . Nes vieną - dingo klasiokas, kitą - už 600 m nuo jų namų nukrito lėktuvas, visas kambarys nušvito.... Manau, kad labai stiprus patyrimas, kai visai šalia. Kažkas galvojo, kad nukrito keleivinis lėktuvas, kažkas - kad bomba sprogo... Aš buvau dar vaikas, kai degė kolūkio ferma netoli mūsų ir viską mačiau pro namo langus, stiprus toks patyrimas.

Atsakyti

Kitą kartą nutiks kažkas vėl gero. Konkrečiai jiems.

Laba diena

Vakar su dukra DEATH NOTE paveizėjau, ir mangą varčiau. Patinka man japonų estetika.

Kaifavau prof. Danutės paskaitoje, tobuli pietūs!  Pasidalinsiu nuoroda į jos interviu su Zemkausku.

Atsakyti

Restar, tai natas daug žmonių pažįsta, bet TAIP pirštines sugroja tik talentingi žmonės.

Atsakyti
Sveikos,
paskutiniu metu einu miegot apie 21.30... Visiškai be jėgų ir nieko nespėju. O 'nieko neveikiu'. Tik darbas ir namai... Kažko darbe paturbintos dienos. Daug veiksmo, rezultato mažai. Namie tai vieno gimtadienis praėjo, dar trys laukia. Tai visokie pasiruošimai ir pinigų dėliojimai iš vienos kišenės į kitą, o reziume - vis tiek trūksta.

Kacumota, sveikatos 4u.gif

Aš aną dieną galvojau, kaip vis tik yra svarbu pakeist vaikams mokyklas laiku, jeigu jie blogai jaučiasi. Kiek nervų viduj padėjau dėl Viliaus mokslų, ir vidurkių, ir užsispyrimų ir...... Dabar vaikas atsigavęs. Jaučia tą pasitenkinimo jausmą už įvertinimus, kad moka, kad sugeba, kad gali. Nebėra jokių tęstinių mokytojų nusistatymų. Aną dieną grįžta su gimnazijos maikute. Klausiu, čia iš kur? Ai, reikės grąžint. Trise matematikos konkurse dalyvavom. Iš 9 grupių - trečia vieta.
Taip, gal bendras paruošimo lygis ir žemesnis, nei gimnazijoj, bet vaiko savijauta vis tiek svarbiau.
Gytis irgi- mokslai - ok. Šokius lankyt pradėjo, vasarą į Italiją važiuot planuoja visas kolektyvas.

Mezgimas. Vyro megztuko kūną baigiau. žinau, kas nepatinka. ir žinau, kaip taisysiu. Tik pakolkas neprieinu.

Atsakyti

Nuoroda: https://www.lrt.lt/m...ities-antspaudu

Atsakyti

Mesti megzti ar mesti skalbti?

Štai koks klausimas

Jau antras megztinis po skalbimo nugrybauja i visiškas pievas ir klonius.

Ir galiu kiek noriu meginukus narpliot, normaliam dydi jokių Čepajevų neklauso

Atsakyti