Kacumota, buklių nepatartina skalbti. Nuo vandens išsileidžia. Už tai garintuvą nusipirkau.
Niuma, koks fainas kitoks rankdarbis!
Nežinojau šitos buklė siūlų paslapties. O jau gundžiausi Mados garažo šitais https://madosgarazas...ilko-bukle.html
Meškučio Teddy bomberis būtų visai nieko.
Gavau savo kašmyrą iš wooly. Švelnūs Bet jaučiu irgi palaidūnai gali būt
Reikia per savaitgalį užbaigti moheriuką, 1,5 rankovės. Numegzti kelis dovaninius paukštelius. Nutapyti paveikslą mugei. Skamba pačiai juokingai
Rytas
Nu man smagenys neleidzia neskalbt. Gal per palaidai megzta tiesiog.
Liniuka, kas per megzti paukšteliai?Pasakok.Rodyk.

Mano - kirpykla. Sekmadienį - muzikinis mamos gimtadienio proga.
Vyro nebus, niekas netrukdys, iškart valandų paroj padaugės
Screenshot_20241129_091807_Chrome.jpg 88,97KB
0 Parsiųsta kartų
Nemokamas receptas. Išbandytas, gaunasi nesunkiai. Gražu ant eglutės pakabinti
Fainučiai
Ačiū tau
Pirma pavedė žolyte.Medvilnė.Susitraukė Dabar pieno spalvos bukliukas.Merinas su 5% kašmyro ( bent taip rašo) ir keli procentai sintetikos. Buvo grazutis kaip purus sniegelis.o po skalbimo "išsibukliavo".. atsivere menkiausi akiu nelygumai ir tiesiog retas patapo
Oj.
Mėginukas skalbiamas taip nepridirbo?
Man irgi smegenys neleidžia neskalbt. Ir pirmą kartą girdžiu šitą info. Aišku, esu mezgusi tik iš Drops buklė, bet jie tikrai neišsileido. Gali būti ir dėl to, kad mezgiau su pridėtiniu siūlu - pirštines kelias, dukrai megztinį, tai kaip tik tankėja. Čia variantas kokią bent ploną giją kitos siūlo pridėti. Bet prisiminiau, kad mažei megztuką esu mezgusi iš vieno siūlo - tikrai nieko blogo neatsitiko. O vaikų megztukai tikrai plaunami neretai . Nemanau, kad tankiau sumezgus kas nors atsitiktų išplovus.
Pas Liniuką rankdrabių renesansas . Smagu, kad mezgi ir ne tik.
O Niuma tai kaip visada veiksme su plačia šypsena. Smagu pasipuošti. Darėm kažkada su mergaitėm vainikus pačios.
Vakar apsipirkau Occitane (po blatum šiandienos BF nuolaidas gavau, tik be eilės), dar šį tą nupirkau, tai pradžia kalėdinėm dovanom padaryta. Bet realiai tai nesusikaičiuoju, kam čia ką dovanot ir mieliausiai to nedaryčiau. Sau dovanas jau išsirinkau . Nors šiemet šventės vėl atbulai priimu... Jau žinau bent kokių 5-ių koncertų datas, dar ne garantas, kad viskas čia. Tai visur būt ar bent nuvežt. Kai nosies į miestą gruodį išvis mieliausiai nekiščiau. Tiksliau, mašinos. Nueiti iki centro mielai, netoli.
Nežinojau, kad pro Restar namus viešasis transportas nevažiuoja Aš jau mečiau vežiojimus, yra autobusai, tegul patys savo reikalais važinėja. Mūsų irgi niekas nevežiojo.
Važiuot važiuoja ir nuvažiuoja visur, kai gali. Ir aš į centrą/koncertą dažnai su visuomeniniu važiuoju arba pėsčia einu. Bet visada yra BET. Senovinė suknelė didelė ir sunki (gobelenai...) +batai ir kiti dalykai+kuprinė. Plius būna, kad iš mokyklos niekaip negali spėti į repeticijas ar koncertą, nes iš senamiesčio transportas nėra toks patogus ir retai važiuoja. Tos suknelės ar skraistės irgi negali dar į mokyklą temptis. Arba URM'e koncertas 9 val ryte, po jo dar skubėt į pamokas teks. Tai visada galima nusispjaut ir kai jau negaliu (pačiai renginys, susitikimas ir pan.), tai negaliu. Bet mes iš tų tėvų, kurie visada patys dalyvaujam koncertuose (į URM tik turbūt neįleis). Vieną dieną ar tik ne 2 koncertai bus, su skirtingom aprangom (nes dainuoja chore ir ansamblyje). Tai ir lakstau su arba paskui savo uodegėlę. Patinka man tie koncertai, bet gruodį mieliausiai apsiribočiau vienu, muzikos mokykloje, kur galiu nueiti. Covidas tik tuo vieninteliu dalyku ir patiko - visiška ramybė gruodžio mėnesį - be lakstymų dovanų, be koncertų.
Mano superdukra savo draugams kursą daro "o va taaaaip autobusas važiuoja". Arba Boltas ;)