Dukrai rodau savo darbą. Ir rezultatus. Va, imsiu kitiemet kartu į konferenciją. Tegul mato, kad mano darbas - ne tik malonūs pokalbiai ir prezentacijos, bet dar ir gala diner
Kacumota, pabandyk su mėginukais. Mano gana tankiai sukaltas buklius po kelių plovimų jau nevisai buklius, tai su ateities bukliais net neeksperimentuosiu. Dabar kitas galvosopis. Vienam mezginyje ir buklius, ir kašmyras, kurį reikia plauti. Ieškosiu info, kaip išplauti tik atnaras. 🤦♀️
Eucalan, moterys, eucalan!!!
Prisiduodu su savo drakiaus pirkiniu..... Aš tai aną dieną dirbau, kol jis babiną nukovė. Ir dar juooodą... kas megs? 🫣
Messenger_creation_CDD095BE-B7ED-42B4-9336-56708F7BEFE0.jpeg 168,61KB
0 Parsiųsta kartų
Messenger_creation_F4CD4DCF-DD84-4385-ABEF-0B4ED019F4EB.png 1,41MB
0 Parsiųsta kartų
Kacumota, buklių nepatartina skalbti. Nuo vandens išsileidžia. Už tai garintuvą nusipirkau.
O garintuvas valo nešvarumus? Visada maniau, kad jis atstoja lygintuvą, o ne skalbyklę. Nors realiai tik kartą ir esu iš arti tokį stebuklą mačiusi – kažko buvom užklydę į Gariūnus, tą didįjį pastatą, tai gal kokiu ypatingu metu pataikėm, bet kas antroje parduotuvėlėje pardavėjos buvo labai užsiėmusios tokiu savo asortimento čiustijimu, ganėtinai paslaptingas ritualas pasirodė.
Parašiau apie Gariūnus ir prisiminiau. Taigi aš vis skėčio ieškau (nes taisyklos, kurioje sutaisytų turimus už adekvačią kainą, taip ir neradau). Prisimenat, kažkada seniai seniai buvo tokie labai populiarūs Happy skėčiai? Pardavinėdavo juos tiesiog gatvėje, visaip ten demonstruodavo, kad gali jį išversti, stipinus lankstyti ir niekas nelūžta, grįžta į pradinę formą. Iš tų laikų turiu tokį neužmušamą, tik jau morališkai pasenusį, rankinei didoką. Internete besiįdomaudama užtikau, kad yra Gariūnuose parduotuvėlė, kur prekiauja ir tais Happy skėčiais (nemaišyti su Happy rain – tie prasti). Gal kuri tokį naudojate arba bent teko girdėti, ar kokybė ir dabar gaminamų vis dar tokia gera? https://happyumbrella.com/
Kažkodėl maniau, kad Doppler skėčiai patikimi, bet geriau pagalvojus tai per ne taip ir daug laiko pakeičiau jau tris. Pastarąjį kartą išvis kažkoks matyt brokuotas pasitaikė – sukaštavęs 40 eurų, mažutis, neva super tvirtas, dvigubai automatinis, sulūžo per antrą lietų (laimei pinigus pavyko susigrąžinti)...
Aš turiu dopplerį jau n metų.. būt gerai kad kas išvalytų, nes pametusi įmautę.
Garintuvai puikiai valo nešvarumus. Vyras dažnai prašo kelnes ne skalbt, o išgarint nors iš tikro, demių garai gal nevalo, labiau turbūt visokias bakterijas, kurios kvapus skleidžia, užmuša.
tik keista, kad karšti garai "nepaleidžia" siūlo kaip ir vanduo aš tai skalbiu visus mezginius. Įvairiai. Nesu turėjus kažkokių įnoringų siūlų, nors su dydžiais dažnai nepataikau
ir aišku skalbyklės,susifeilinimas retkarčiais įvyksta
Nusipirkau gražutėlius pilkus džinsus. Plačiom klešnėm, bet tokius paminkštintus, tai gražiai krenta. Savo mėgstamo Tom Tailor.
Megzt nusigriebiau "apelsinuką". Bandysim įveikt skersavimą.
Niumos "kruopelės" labai gražios
Aš irgi visai neplanuotai su 40 proc. nusipirkau levis džinsus Dar l'ocitaine kremo atsargas pasipildžiau. Tai blank friday kaip ir įvyko
Niuma, gražūs siūlai Kokia sudėtis?
Aš irgi visai neplanuotai su 40 proc. nusipirkau levis džinsus Dar l'ocitaine kremo atsargas pasipildžiau. Tai blank friday kaip ir įvyko
Niuma, gražūs siūlai Kokia sudėtis?
55 % vilna, 25% šilkas ir kiti priedai
Katuk, skėčius skalbti irgi galima
Ačiū už priminimą, jog turiu stebuklingą skudurą reiks pavalyt. Bet šiaip skėčiai nuo gulėjimo apsitrina ir net prakiūra
tai vistiek nieko amžino nėr
Happy skėčių yra ir Kalvarijų turguje. Net nuėjau patikrinti etiketės. Už 30 eur pirkau vyrišką nemažą. Aš jau nesitikiu nei amžiną tobulą keptuvę rast, nei skėtį. Su keptuve - ne pati kažką negero padarysiu, tai vaikai . Su skėčiu - nesuluš, tai pamesi kur nors... Tos moteriškės, kur ir Gariūnuose metų metus prekiauja, ir Kalvarijose, tai nemažai papasakoja, jeigu klausi. Dėl to rinkausi ne mažiausią pilnai automatinį, o pusiau, nes tą pilnai reikia kažkaip ypatingai suskleisti. Jeigu be taip skleisi - tai ir greit pareis galas jam. Nesu aš dėmesinga daiktams. Nemėgstu per didelio vartotojiškumo, bet susitaikau, kad tokius daiktus tiesiog gamina laikinus. Gal yra kokių stebuklingų už šimtus ar daugiau, kurie turėtų būti amžini. Bet man tokio nereikia. Per stiprų lietų paprastai neinu pasivaikščioti, o kiek ten iš mašinos iki durų reikia nubėgt. Mašinoj visada yra ilgas ☂️ su normaliu kotu. Jie man tvirtesni.
Šiandien su vyru 11 val išsiritom iš lovos. Nerealu, kad ilgai pamiegojai, be pabudimo iš nerimo. Nors naikintuvų garsai šįkart taip ilgai gaudė, kad sunerimau truputį, ar ko nepramiegojom...
Pasidariau pagaliau po ilgo laiko aliejinę plaukų kaukę su čiobrelių ir rozmarinų eteriniais, kažkada labai paskatino plaukų augimą. Tai gal ir šįkart kas gero nutiks, nes mažai plaukų liko.
Vakar pavakarojom su mezgėjom Miesto laboratorijoje, sužinojau tik 16 val, po 17 jau išėjom su kaimyne.
Nuėjau į vaikų kambarį prie pat lango, bandau sutvarkyt užsigulėjusią probleminę pirštinę, kam vis laukiau šviesos dieną. Ten, kur paprastai mezgu - JAU per tamsu.