Povilas Daugėla. Aš ir mano dukra pas jį į Z kliniką einam, bet jis dirba ir dar kažkurioj.
Oficialiai pasidžiaugsiu draugės naujiena 🥰 čia, su kuria kartu studijavom, ir mūsų vaikai kartu mokėsi (kol Vilius kitur išėjo). [url="https://obuolys.lt/products/lemtingas-susitikimas"]https://obuolys.lt/products/lemtingas-susitikimas[/url]
Apie protinių dantų traukimąmano patirtistik tokia: dukroms išrauti visi 4 vienu metu. Apie 16 metų. 2 buvo iškišę uodegas, 2 operuoti su prapjovimais. Tik tiek kad foto rodė, jog jau yra ką krapštyt lauk. Jokių problemų nebuvo nei su valgymu, nei su gijimu. Aišku, obuolių tuo metu negraužė, džiuvėsių nekramtė kaina neaktuali, 10 metų senumo.
ir kita patirtis, vyrui prieš kelis metus traukė kreivai nuaugusį, tai yra gulintį ant šono. Irgi nebuvo labai sudėtinga. Kaina irgi neaktuali, nes rubliais
Bet šiaip kainos šiek tiek skiriasi mano žiniom, ir dar ne visada ta deklaruojama kaina yra galutinė. Nes nėra priplusuotos pagalbinės priemonės, tokios kaip pvz nuskausminantys. Tik manau, kas visada kaina turėtų būti pranešta prieš procedūrą, kad galėtum turėt pasirinkimą.
Ne visai į protinių dantų temą, bet nesenas įvykis su anyta, kai traukė dantį ir iškart dėjo implantą. Ta moteriškė šventai tikėjo, jog kaina bus kaip prieš 10 metų, ir po visos procedūros vos infarkto negavo išgirdus, kiek mokėt reik.
Išeinu atostogų. Bet kažko bent jau šiandien visai nedžiugina. Esu pervargus tiesiog...
Katuki, tamsu. Geras tavo atostogų planas, pakeisti aplinką.
PS o kokia implantų kaina dbr ir 2014/2015 buvo? Nujaučiu, brango smarkiau nei madingiausi ribotos iškasybos brangakmeniai.
Maždaug dvigubai. Toj pačioj klinikoj.
Prisiminimai apie 2014 m. kainas
Buvau apsipirkti, tai manau, kad naujų metų rezoliucijos eina tinkama linkme Su keliomis išimtim, kurios skirtos ne man, o burundukui ištinusiu žandu
Screenshot_20250111_123458_Gallery.jpg 253,39KB
0 Parsiųsta kartų
Baigiau pyniuotį, reikia išsirinkti naują projektą.
Įdomu pažiūrėti, ką kiti perka, dar įdomiau, kas prieš tai būdavo. Nes man tai viskas įprasta, ką čia matau, tik kiekiai gerokai didesni. Ir įvairovė kažkiek. Vėlai šiandien atsibudau ( ir eit gult stipriai susivėlinau....), tik prieš 10. Negalėjau pati patikėt, būčiau pagal jausmą dar bent porą val numigus, jei ne wc poreikis. Kol susiplanavau pirkinius/matšrutus... Taip lėtai išsijudinau, nepatinka man taip. Anksčiau ir išsimaudžius, pusryčius pagaminus, virtuvę išsišveitus ir apsipirkt išvarius, kol kiti dar miegodavo, būdavau tokiu laiku. Bet tai ką padarysi. Susikaupiau ir išvažiavus jau įjungiau tempą. Net iki Siūlų miško palėkiau to 1 kamuoliuko ir ...+ 2iejų dar ... 2 bibliotekas aplankiau -+3 knygos. Iki, Kalvarijų turgus. Lidlas... Dabar pietūs, dušas, opera, o jau tada kažkada visai vakare ir mezgimo nusišviečia kažkiek Įsimylėjau with Knitting Kim and Jonna, pradėjau nuo pradžių kaip serialą žiūrėti, kol nepabos. Per jas vakar ir nepamačiau, kiek laiko, o dar duoną reikėjo užsimaišyt gerokai po vidurnakčio. Dabar kepa .
Liniuka, 11 Sau 2025 - 12:38, parašė: Buvau apsipirkti, tai manau, kad naujų metų rezoliucijos eina tinkama linkmeSu keliomis išimtim, kurios skirtos ne man, o burundukui ištinusiu žandu
![]()
[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=278214"]Screenshot_20250111_123458_Gallery.jpg[/url] Baigiau pyniuotį, reikia išsirinkti naują projektą.
Maxima apie jus pagalvojo
Messenger_creation_B2632779-CD71-41CE-B0D8-01819C10F34A.jpeg 172,46KB
0 Parsiųsta kartų
Iš mxm lentynos matos, kas labiausia paklausą turi
Šiaip aš ir panašiai apsipirkinėju, kaip Liniuka, bet visai nepadeda dar būt gerai ir kiekius pamažinti...
Šiandien to neprašvitimo proga pasidariau tinginio ir filmų dieną. Ir mezginio
Mėsėdžiai: leopardas, tigras, lūšis...
Žolėdžiai: dramblys, begemotas.... O banginis, mintantis planktonu, kas?