Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Asilus plę pamiršai...

Atsakyti

Kotiti, habibi, nesinervokkkk!

Aš nusprendžiau iki liepos nesisverti, ramiau bus.

Atsakyti

Vakar mačiau kiaulienos skerdienos palyginimą, kur viena kiaulė buvo maitinama žole, o kita grūdais. Grūdais maitinta buvo labai apaugusi lašiniu. Kadangi ir žolė ir grūdai yra augalinės kilmės produktai, tai darau išvadą, kad žolę ėdusi kiaulė daug judėjo. Ne maiste paslaptis. :)

Atsakyti

Aha, ne maiste apskritai, o jo kiekyje

Atsakyti

Tipo ar valgysi bandeles, ar salotas jokio skirtumo :D​ 

Atsakyti

Yra yra, jei mėgsti bandeles ir nori bandelių, o jiedi salotas, tai paskui kramtai galvas ir galų gale DAAAUG BANDELIŲ ;)

Atsakyti

Tipo ar valgysi bandeles, ar salotas jokio skirtumo :D​ 

Panašiai. Tik 1 bandelė atstoja kokius 2 kg salotų :D​ 

Atsakyti

Sveikos. Vakar planavau gamint kotletus.. paskui makaronus su faršu... paskui atsiminiau, kad turiu kopūstą, tai gavos netikri balandėliai :) 

Atsakyti

https://m.youtube.com/watch?v=dRZMocJGgnk  

Į mitybos temą. Pasidalinu, jeigu kam įdomu, dar kelias dienas nuoroda veiks.

Klausau dalim(atsinaujinu, ką žinojau ir dariau). 

Atsakyti

Dvi gijelės moherio su elastanu.

Priedas  Messenger_creation_BDFBBB59-17FD-4277-9C2E-3FFCE6EA88A5.jpeg   144,01KB   0 Parsiųsta kartų

Megzta žiema 😍

Atsakyti

Pribūriau! Pasnigo!!!

Atsakyti

Labas rytas 

Už tą baltą žiemą gadgeto prišauktą ir kad ją laisvą turim  :lietuva:  :wub:

Labai labai jau miela ir viliojanti ta žieminė pusnis  :wub:

Aš įsivažiavus į skaitymus  :rolleyes: Jau kevirtą knygą šiemet tuoj pabaigsiu :D Ilgos kelionės dėkingos tam  :D

Savaitgalį kepiau Daim pyragą. 100 metų buvau nekepus  :oh:  :rolleyes: Pagrindui imu baunio receptą. Jau buvau pamiršus, koks jis saldus ir tik biškį cukraus pamažinau :D Kai atvėsta, tada jau neblogai būna, dingsta tas saldumas. Bet negi lauksi kitos dienos :D Ir.. net trijose parduotuvėse neradau Daim šokoladukų  :hmm: Gal jau visai nebebūna  :rolleyes:  :hmm: Kažkokį karamelinį Lidle prigriebiau. 

Ai pagugulinau, internetu galima užsisakyt  :rolleyes:

O dar po Naujų šokiravo mano mėgstamiausio Toblerono kaina   :blink: Taip ėmė ir pabrango visu euru  :blink: Bent jau IKI. Reiks kitas pračekint.

Atsakyti