Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip neįdomiai šnekat :B Ką randu stalčiuje, su tuo ir mezgu, svarbu storis tinka.

Aš tai reikiamo storio užtektinai turiu tik paveldėtų "špagų" – ko gero visų įmanomų numerių, tvarkingai surūšiuotų, bet naudoju viso labo retkarčiais akių apmetimui. O štai valinių – tiek, kad net dabartinio mezginio neturėsiu su kuo užbaigti. Ir trūksta jų man nuolat – tai storio, tai tinkamesnio valo ilgio. Jau prieš kokius 15 metų pasvajodavau apie kokį Addi rinkinį, bet taip ir nenusipirkau. Paskui buvo etapas, kai beveik nemezgiau, o dabar jaučiu, kad pribrendau ir vėl megzti, ir net virbalus tam turėti. :D

Atsakyti

Smalsute - jeigu ketini megzt normaliai, tai tikrai apsimoka. Nereikia siuntinėtis po vieną ar permokėt, nulėkus į kokią pardę. Pasirodyk, kai numegsi ką.

Kad jau kalbos apie virbalus, tai prie valo, kurio reikia, noriu dar valo, kurio neturiu, nors vienus medinukus, bet tie vieni virsta į jau į kelils norimus - vieni dėl išbandymo, kiti dėl turėjimo dėl visa ko. Pvz., man be galo sunku megzti Nr. 5 metaliniais, galvoju, gal mediniais būtų lengviau rankoms. Tai tuo pačiu dar siūlų galvoju paimt, žodžiu.... Vis įsidedu, išimu, radau parduotuvę, kur pigiau, bet ne visi norimi vienoj vietoj, tai per  2 parduotuves, kad būtų pigiau - išeina brangiau, nes daugiau visko prisikraunu. Neperku dar, bandau susigrąžint sveiką protą ir nuspręst, ko iš tikrųjų reikia.

Šiandien nuėjau į koncertą vasario 16-osios proga, eidama jaučiausi puikiai apsišiltinusi proud mezgėja  - kojinės, pirštinės, šiltulė kepurė, viena skarutė prie kaklo ir dar šalikas ant viršaus, megztinis.  

Atsakyti

Labos. Gadget, pasidalink supergražaus stalviršio numeriuku. Nu laaaaabai sudominai. Į virbalų temą nieko naujo, nemodernėju. Špagos ir kinietukai metaliniai su valu. Bet su mano mezgimo kiekiais pilnai pakanka 

Atsakyti

Esu reklamos auka. Įkrito laiškas apie mano siūlų nuolaidą, tai ir apsipirkau kavą ryte begerdama :B Slyvų vyno spalvos merino su bambuku. Kam man jo reikia :hmm: 

Batareika senka, bet šiandien paskutinė didžiųjų darbų diena, po to kurį laiką pagyvent ramiau galėsiu. Savaitgalio laukiu, kad tiesiog nieko neveikti. 

Atsakyti

Man vakar visa diena įomiuose moksluose buvo. Tik gal šiek tiek kitaip info pateikta apie Al, nei Katukas mokėsi ar pasakojo. Lektorius pats pradirbęs pardavimuose, tai pagrindinė mintis- didelių informacijos  duomenų skaitmenizavimas, apdirbimas ir analizės. Su Power BI programa bandėm kelis realius pvz kompuose. (Visos dienos seminaras su labai gardžiom vaišėm).

O vakare - damos kines seansas Bridžita Džouns. Irgi si vaišėm. Pakvatojau, ašarą nubraukiau. Smagus filmas.

Šiandien diena vėl suplanuota valandom ir susitikimais. Bet jau nuo ryt lengviau :) 

Atsakyti

Ai, juk dar vakar netikėtai Triumpho sportinę liemenėlę nusipirkau su nuolaidai. Bordo :) planavau mėlyną, bet kai kaina 30 eurų skiriasi, tai pagalvojau, kad aš labai myliu bordo spalvą 😂

Atsakyti

Labas rytas!

Sveikinu su teisingais sprendimais, Liniuka! Pirkti THE SANDÉLIUKE yra teisingas reikalas!

Labos. Gadget, pasidalink supergražaus stalviršio numeriuku. Nu laaaaabai sudominai. Į virbalų temą nieko naujo, nemodernėju. Špagos ir kinietukai metaliniai su valu. Bet su mano mezgimo kiekiais pilnai pakanka 

Tas yra WHITE ANDROMEDA MATT K217GM

Pereinu iš pilkai geltonos virtuvės į mažiau spalvinio triukšmo. Bet anas blizg!

Esu reklamos auka. Įkrito laiškas apie mano siūlų nuolaidą, tai ir apsipirkau kavą ryte begerdama :B Slyvų vyno spalvos merino su bambuku. Kam man jo reikia :hmm:

Batareika senka, bet šiandien paskutinė didžiųjų darbų diena, po to kurį laiką pagyvent ramiau galėsiu. Savaitgalio laukiu, kad tiesiog nieko neveikti. 

Jau pagyriau už teisingus sprendimus ;)

Baiginėjasi didysis auditas?

Niuma, jiojio, kartais pinigai pakeičia mėgstamas spalvas. Arba ne :)

Aš vakar prieš FELIČITAAAAAA užėjau į sporto klubą :) Filmas, beje, nuotaikingas. Tie du balvonai parodijiniai yra tokie blogi, kad net geri. O gyvai jiedu protingi žmogai, ai laik.

Išbandžiau Hurikano čempionų kavą. Ech, reikia dažniau užeiti pas tą fajnuolę baristą - viską, vat visai viską iš jos rankų gerčiau! Savanoriuose yra mano širdies Hurikanas 😍

Ommmmmmm buvau The Sandėliuke (acisėdau ant lanterniukaus), ir ten man smogė į paširdžius viena raudona babina. Jaučiu, valentadienio proga APSIDOVANOSIU.

Atsakyti

Liniuka :D  aš pastoviai apsiperku prie rytinės kavos. Ir būna, kad biškį net neatsimenu, ko :lol: 

Siūlų dat neteko :rolleyes:  bet negali žinot, kada pirmas kartas įvyks. Ir bordo vyno spalvos geidžiu kažkaip :D  o tai viskas pas mane žalia arba mėlyna, dar pilka. Apelsino paskutinio kažkaip nešiot neišeina, kandžiojas :ax: 

wOolyje kai buvau, tai nieks tokios spalvos į akį nekrito

Atsakyti

Apie DI, tai aš ir minėjau, kad verslui truputį kitaip tas pritaikymas, daugiau galimybių. Mano darbe tai labiau turbūt koks robotukas praverstų grynai techniniam darbui

Atsakyti

Aš tai apsipirkinėju dažniausiai naktį, kai dauguma miega  :B . Šiandien viena parduotuvė net 6 val ryto jau parašė, kad mano užsakymas įvykdytas, t.y. išsiuntė ir jau važiuoja, nenustebčiau, jeigu šiandien net atvažiuotų. Kita dar miega iki šiol :).

Kalbant apie Sandėliuką, tai gundytojos kyšo iš visų kampų  :oh: . Pakomentavau prie Trakų Vokės mezgimo būrelio įrašo, tai paskui jau man privačiai buvo papasakota ir parodyta, kokių siūlų jos ten urmu užsipirko, nes vat gera kaina :). Būrelio vadovė Aurelija sakė, kad "aš tik 4 babinas nusipirkau, o buvo kas iš būrelio net  8 "  :lol: .  Sakau - "tai dėkui už naujas pagundas", nes dar vieną modelį man apipasakojo kaip megzt ir siūlą prigyrė. O ji "Tai jau po mano siūlus naršai?"  :lol: . Teko užsukt. Bet neketinu nieko nieko pirkt  :B .

Sunki šita pilnatinė savaitė darbine prasme. O dar vakar supratau, kad jau kitą - vaikams atostogos. Informavau, kad jie mums pietus gamins. Nes mes su vyru patys dirbdami iš namų nespėjam pasigaminti, o dar jie namie trinsis ir trukdys dirbti  :B . Man  3 renginiai kitą savaitę, gal ir gerai, bet porąsyk išeisiu iš namų pusdieniui.

Atsakyti

Restariuk, o aš gi kojom pasiekiamu atstumu nuo The Sandėliuko esmu!!! Tai su didžiu kaifu lankausi. Priskyriau prie meno terapijos :)

A propos pinigai - taigi mano mylimukai lenkai mane vaikosi su pilnais kišeniais pinigo, ir aš juos myyyyyyliu! Tada užeinu pas savo mylimą vaistininkę, ir ji manimi pasirūpina 😍 Aš apie kosmetiką. Papildai - vit.D šokolade (kanadiečiai) ir kažkoks gėris spalvotais burbuliukais. PS pamenu, minėjot buteliukų transportavimą. O kam? Yra dienos dozutės, tokios lentynėlinės dėžutės, po 5 skyriukus ir po 7. Benu, spalvotos ir smagios. Po jų atradimo nustojo 30 tablietkų dviems mėnesiams užtekti.

Mamma maxima užsivežė a la birkestokų su kailiu. Riožiniu! Pac tas ryto kavai gert! Nu, kai lauke yra sniego. Žiūrėjau, kai anuos Hermes buvo padaręs, bet aš už juokus mėgstu juokingą kainą mokėti. Tą, kur linksmai juokinga.

Atsakyti

Labai sunki pilnatinė savaitė :oh: 

Tiek š problemų  darbinių vienoj krūvoj nesu turėjusi. Kiekvieną dieną sugaištu kelias valandas ieškodama tinkamiausio visiems sprendimo kokioj nors visiškai nesuprantamoj situacijoj. Manau, kad ir mano tiekėjus pilnatis gerokai veikia :D 

Atsakyti