Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pilnatis?

Atsakyti
Ooommmm. Emiliui:
-gripa, covida, mikoplazmas, chlamidijas;
-rentgena del plauciu uzdegimo.
26 eur uz tyrimus. 
Karkalu girdi.

Čia vadinasi 'nekalta' 37 tempa nuo pirmadienio. 
Atsakyti

Niuma, čia visą tą rado? Ar tik tikrina?

Atsakyti

Oj. Viską tikrina :) 

Ne covidas, ne gripas. Lauksiu kitų atsakymų.

Šiaip, nuo rugsėjo nesirgęs buvo. Ne taip kaip pernai- po kartą į mėnesį.  Bet plaučiuose karkalai, tai antibus skyrė. 

Atsakyti

Labos. Niuma, o didžiausia tikimybė, kad nieko neras. Tas blogiausia. Taip mano mažoji serga nuo 01,06... Pirmiausia dvi savaitės šiaip nieko, kažkoks virusiukas, viena diena darže, tada jau Gripas A antra savaitė, porą dienų į lauką po 20 min išėjo, ir vėl tempa....  Bandau kvėpuoti, tikiuosi mano darbdavys irgi. Bet dėl visa ko išsikvietėm močiutę.... 

Atsakyti

Ramintas, niuma  :4u: 

Važiuoju į koncertą :wub:​ Rankinėje vežiojuos įkvepiantį mėginuką ;)

Atsakyti

Sveikatos ligoniukams  :4u:  :4u:  :4u: , kantrybės mamoms....

Tfu, tfu, šalin ligos.

Einu bandyt pamegzt. Nežinau, kas pavyks. Nes vakar sugebėjau skirtingą užkulnio suapvalinimą padaryt, negu pirmos kojinės....Tai tik nuardžiau ir surinkau akis vakar. Mano jėgoms dabar visi 4 pradėtukai probleminiai, nors imk ir ką naujo pradėk, paprasto.. . Paprastai pradedu ir baigiu mėginukais.

Atsakyti

Raminta, mikoplazmas tikrinai? Mokamas tyrimas. Bjaurus ir labai paplitęs reikalas tarp vaikų be didelių simptomų.

Gyčiui buvo žiauriau - 10 metų gimtadienis ligoninėj su antibais, 39,5 tempa, plaučių uždegimu, mikoplazmom ir sanatorija 3 savaites po to. 

Atsakyti

Kolegės vyrui sakė, ir mikoplazmą, ir chlamidijas rado prie tokios žemos tempos. Šiandien turėtų paaiškėt, ką ištirs.

Pagaliau pradėjau megztuko rankoves. Yra viltis šįmet jį baigt :D 

Atsakyti

Niuma, Reiks bandyt klaust.

Atsakyti

Labas, lazaretui - sveikatos!

Visai sektai meilės ir DAUG SIŪLŲ!

Atsakyti

Tai ką čia - didžiausia meilė-siūlams!

Užsidarė mano serialų taškas, tai nežinau nežinau, ką daryt su mezgimu... :( 

lIko viena rankovė pilkojo. Kol kas man visai patinka. Buvo baimė kaip visad dėl siūlo kiekio, bet panašu, kad nepagrįsta. Labai džiaugsiuos dėl likučio nebuvimo. Nes paskui panaudot nesugalvoju kur, o išmest baisiai gaila :D 

Kur dedat siūlų likučius? Tokius, kur nieko single nenumegsi, bet ir ne metras, kad tiesiog nurašytum.

Atsakyti