Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ups!

Atsakyti

Pietinia kronikas pažiūrėjau. Tiko!

https://www.instagra...mg0bzVwcDBjOA==

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 vasario 2025 - 20:33

Labos, valuotosios turbūt (negaliu gi sakyt špaguotosios  :D )

Aš į kompaniją Katukui - virbalų atžvilgiu paprasta. Myliu savo smailuosius addukus (jų būna smailų ir bukų). Apie addi irgi iš sektos sužinojau, iki sektos buvau dar paprastesnė su iš mamos paveldėtom špagom  :D Chaggoo (ar kokie jie ten) nečiupinėjus, nebandžius. Kada nors  :)  Kad būtų prisukami man neaktualu, patogu ir valas tiesiog. Laikau gražioj raudonoj kartoninėj su Kalėdų seniu dėžutėj  :D  Kad atrinkčiau kur kokie, turiu tą virbalų matuoklį pagal storį.

Iš Gadget meistrų terminų kikenau  :D Saviesiems buvau įvedus paturbintą “aš nėščia” variantą  - “galiu bet kada pagimdyt” (nes kaklelis pradėjo atsidarinėt nuo 31 sav., tai visko galėjo būt). Nu ir nemelavau šiaip, ne be reikalo stengės ir skubėjo jie - plintusams pabaigt pritrūko vienos dienos  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 11 vasario 2025 - 20:46

Oi kaip ačiū už tiek subtilybių apie virbalus :bigsmile: Pasitaikytų tokia gera kaina, kaip Restar, jau stverčiau tuos Chiaogoo daug negalvodama, bet žiūriu nelabai tų akcijų mėtosi. Išvis ne tiek ir daug pasirodo kas jais (rinkiniais) internetu prekiauja, o ir tie patys turi vos po kelis likutinius, jei turi :mastau:(ir jei teisybę rašo, o ne toks verslo planas :D).

Atsakyti

Aš kaip tik dabar kai knisausi po virbalus, tai daug kas turi įvairiausių rinkinių :). Tų siūlų ir reikmenų parduotuvių internete dabar begalės, toks jausmas, kad kasdien naujų atsiranda :).

Jeigu nėra ddielės būtinybės - galima ir nepirkt. Jeigu yra poreikis - vieną kartą susimokėsi, ir paskui ilgam bus ramu. Po 5 metų bus dar brangiau :D. Siūlų mazge kaip tik akcijos virbalams -14 proc su kodu vasaris. Gera proga brangesnėms dovanoms būna  Kalėdos, gimtadienis ar vyro gimtadienis :).

Atsakyti

Kaip neįdomiai šnekat :B Ką randu stalčiuje, su tuo ir mezgu, svarbu storis tinka. Vis tiek nei vieni virbalai patys nemezga :D Turiu užsilikusių addi, o didžioji dalis KnitPro. Kainos kokybės santykis optimalus, valai spalvoti, lengva atskirti.

Atsakyti

Liniuka, gerai ieškoti stalčiuje tavajame :)

Sveikos!

Diena merinui. Vakare premjera, ir reikia būti tiek nesušalusia, tiek ir elegantiška.

Man rinkiniai neveikia, nes vis dar mezgu ir plonesniais nei 2 mm.

Atsakyti

Negalim visos būti vienodos. Man užtenka, kad šitoj įvairioj nereiklių mezgėjų kompanijoje yra ir tų, kurios supranta, apie ką šneku :). Nu ir kažkam buvo įdomu, kad temą pradėjo :). Beje, Knitpro tai realiai patys visai smagūs (tik Zing nebandžius), bet valai... Man ta žilka susilanksto, sukasi, sukietėja, fu. Ir nelabai karštas vanduo padeda.

O turėti Hyia Hyia atrodė, kad tikrai patys mezga, rimtai :).

Šiemet pirštinių kažin ar bemegsiu :(, bet užtat ant raštuotų kojinių užsikabinau :). Reikia priprast kiek laisviau megzt (į vieną vos įkišu koją per 1 vietą, bet įkišu :) ), neįprasta man, bet kaip greičiau viskas mezgasi :)

Atsakyti
Labas rytas.
Restar, dekui uz nuorodas. KnitPro dezutes ir pas mus vietinese parduotuvese nebera. Bet radau Etsy uz 150€ blink.gif Kaip neblogu batu kaina...
Pas mus ne brunch'ai, o mezgeju vakarienes organizuojamos karts nuo karto (irgi mazdaug 1x./2 men.). Karta buvau ir nusivyliau, bet jauciu, kad esu pasiruosusi isbandyti 2-a karta smile.gif Ir, ziuriu, filmo seansas su virbalais organizuojamas, reikia nepraziopsoti datos.
Atsakyti

Sveikos :) Šiandien aš sėdžiu mokymuose apie dirbtinį intelektą versle. Visai įdomu pabėgt iš ofisų ir naujų žinių bei idėjų išgirst. 

Mažius pora dienų pakarščiavo nestipriai, bet su kosuliu, tai tupi namie.

Kaunietės irgi pirmą kartą brunchą organizuojasi. Nuo orų priklausys, ar liksiu Kaune tą savaitgalį.

Atsakyti

O, geras, kur kaunietės organizuojasi ir kas tą daro? Nepastebėjau niekur kol kas.

Atsakyti

Organizuoja Nsimezgiau pati, vienoj kavinej 

Atsakyti