Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas, šią savaitę dar nepirkau siūlų :)

Užtat mezgiau, maloniai ir nedaug (oversaizas ant manyyy yra nemažai akių). 

Aš dar esu neragavusi dzūkiškų bandų.

Nieko nesuprantu, kokiais trumpiniais keikiatės, bet ir dzin.

Grįžta šiandien brangusis, tai net visos dienos lietus neerzina.

Buvau sporte. Tris dienas vaikščiojau rėmas, nes rankom darėm. Dabar galėsiu išsiskėtus 😂😂 ir dar greičiausiai liks ant šlaunų mėlynės nuo masažų su lazda 🤐🤐 nes vieną pratimą darydama ant volelio labai savęs gailėjau. Tai padarė pats. Kad efektas būtų..

Mažius buvo šiandien ekskursjoj. Kepė bandas ant kopūstų lapų krosny. Sakė, viskas labai skanu ir įdomiausia ekskursija buvo 😍

:angel2:  :angel2:  :angel2:​ atsiprašau gerbiamos publikos, bet aš tekstą perskaičiau paryškintaisiais reikšminiais gabalais, ir kikenau :)

Atsakyti

Labos

Papirkau cotton woolio rožinio ir violetinio, lauksiu dabar   :wub: 

Žydrą po kelias eilutes ilginu. Java tokia faina nešiot ir tokia užknisanti megzt   :D Vilnas fainiau, nors tų jau pakankamai turiu.

Alfa kartos žodyno po truputį iš dukros mokausi   :D Jau žinau, kas yra Karen, spill the tea ir japint.

Ir šiurpstu nuo 11mečių aktyvių romantikų ir santykių kūrimo. Ir tai ne kokia viena draugė, bet daug jų   :blink: Sakiau, kad saviškei draudžiu. Suprantu, kad viskas anksčiau šiais laikais, nu bet ir dūžtančios širdelės tada anksčiau   :unsure:

Atsakyti

Lietutis savam spalvyne:). O žodyno paklausiu savo vaikų. Karen tai kartais girdžiu. Ir dar visokių nesąmonių :).

Maniškiai nėra ankstyvi romantikai visai. Dičkis ankstyvaa 12oj klasėj pirmą draugę susiradęs buvo. Blogai baigėsi  :B .

Mažei (13,5) išvis nežinau, ar kas rūpi be ekranų dar. Visos atostogos buvo lovoj su telefu/ kompu. 

Dukros kojinės gražiai išdžiūvo, pradėjau sau testines. Dar niekada nebuvau taip džiaugusis, kaip vakar radus labai negražų kojinių siūlą - tamsiai pilką. Kažkada helixu megzdama šitą ur Opalą tiek buvau nelaiminga dėl to negražumo :), o dabar - kaip tik tokio reikėjo. Tuoj jungsiu raudoną ir labai viskas pagražės :).

Priviriau rūgštynių sriubos su kukuliais, pavalgiau ir galiu megzt iki vakarienės.

Atsakyti

Aplankėm knygų mugę, dar gyvenime tiek žmonių nebuvo, kad atvažiavus 10 min. iki atidarymo reikėjo kokioj 100 m eilėj stovėt :B Bet prisipirkau krūvą detektyvų po 4-5 eur, dar Baleboste žydų virtuvės knygą su autografu. Tai kaip ir apsimokėjo.

Pietums menkė su sviestiniu citrininiu padažu, burokėliais ir brokoliais. Rytoj kugelis suplanuotas.

Atsakyti

Nuobodžiai pilki siūlai gali būti puikus fonas kojinių raštams :wub: 

https://www.instagra...jF6cXYxd3llemZi

Atsakyti

Man visokios jūsų gražios žemės spalvos labai netinka  :unsure: Aš vasaros tipo, man tinka baltos, pilkos ir kitos šalto atspalvio. Tai stengiuos pagal tai rinktis, kas gerai prie veido atrodys.

Pusryčiams buvo karšti sumuštiniai, pietums susuktos tortilijos https://www.instagra...el/DEzT9lCs5pS/ , vakarienei rūkytą doradą nupirkau, tėtis salotų padarys ir Napoleonas. Varysim tėtės lankyt, grįžo jau iš Indijos po kelių mėn. :bigsmile: 

Atsakyti

Aš vakar/šiandien dalyvavau seminare/hakatone Druskininkuose. Vis dar tas pats DI. Kažkas net pavyko, bet laaabai daug nepavyko.

Esu išsunkta visaip kaip. Nes ir info daug, bendravimo daug, miego mažai, dar vairavimas. Nu tai planuoju tiesiog drybsot.

Atsakyti

Vat ir deficitas tų negražių siūlų dabar, kai vien tik raštai man galvoj. Kažkoks pamišimas, negaliu sustot. Net mintys sukasi, kad visai gerai būtų iš kojinių siūlų megztinį susiraštuot. Mačiau baisiai gražų pas vieną mezgėją, specialiai mezgė iš tokių siūlų, kad skalbyklėj galėtų skalbt. Tas ir mane vilioja.

Atsakyti

Nu ką pabaigiau tą poppy tee

Kaži kur nešiot tokį. Bet jau sukasi minčių dar iš moheros tokių pamezgėt

Atsakyti

Į brunčą ateik :). Ten būna šilta, kaip tik trumpom rankovėm būt.

Aš 2 kojinių auliukus nuraštavau, varau kulnus. Link persimezgimo artėju 

Atsakyti

Labas rytas, gražių ir negražių spalvų vartotojos :)

Aš vakar/šiandien dalyvavau seminare/hakatone Druskininkuose. Vis dar tas pats DI. Kažkas net pavyko, bet laaabai daug nepavyko.

Esu išsunkta visaip kaip. Nes ir info daug, bendravimo daug, miego mažai, dar vairavimas. Nu tai planuoju tiesiog drybsot.

Skamba įdomiai. Papasakosi, kas pavyko?

Mintis: laimingai sutapo, kad DI taikymo aušros laikotarpiu dirbau PM tarp IT žmonių, labai natūraliai priėmiau ateinančias naujoves. Smagiausias aspektas - buvo daug žmonių, su kuriais galėjau diskutuoti ir tartis.

Aplankėm knygų mugę, dar gyvenime tiek žmonių nebuvo, kad atvažiavus 10 min. iki atidarymo reikėjo kokioj 100 m eilėj stovėt :B Bet prisipirkau krūvą detektyvų po 4-5 eur, dar Baleboste žydų virtuvės knygą su autografu. Tai kaip ir apsimokėjo.

Pietums menkė su sviestiniu citrininiu padažu, burokėliais ir brokoliais. Rytoj kugelis suplanuotas.

Knygos ir puikus maistas. Tarkuotų bulvių idėją sekmadieniui - nusirašau.

Labos

Papirkau cotton woolio rožinio ir violetinio, lauksiu dabar   :wub: 

Žydrą po kelias eilutes ilginu. Java tokia faina nešiot ir tokia užknisanti megzt   :D Vilnas fainiau, nors tų jau pakankamai turiu.

Alfa kartos žodyno po truputį iš dukros mokausi   :D Jau žinau, kas yra Karen, spill the tea ir japint.

Ir šiurpstu nuo 11mečių aktyvių romantikų ir santykių kūrimo. Ir tai ne kokia viena draugė, bet daug jų   :blink: Sakiau, kad saviškei draudžiu. Suprantu, kad viskas anksčiau šiais laikais, nu bet ir dūžtančios širdelės tada anksčiau   :unsure:

Kalbi mano vakar įsimylėtų pilnavidurių raktažolių spalvomis  :wub: 

Viskas anksčiau? Kad tik žodynas kitas. Atsimenu pirmos klausės gražią draugystę iš 20 amžiaus  :rolleyes:  :rolleyes: 

Į brunčą ateik :). Ten būna šilta, kaip tik trumpom rankovėm būt.

Aš 2 kojinių auliukus nuraštavau, varau kulnus. Link persimezgimo artėju 

Ar pavyko priartėti, ar miegas nugalėjo?

Vakar buvau naujam sau žanre - pjesės skaityme. Bergmano SARABANDA, su A. Čepaite pagrindiniam vaidmeny/skaitmeny. Adrija man labai patinka. Kiti aktoriai  gražiai derėjo :) Patiko lakoniškas pateikimas, sciena su autoriaus žodžiais, kartais suvaidinimas, o kartais - paskaitymas, knygos aktorių rankose. Trukmė - 2 valandos :)

Atsakyti

Miegot reikėjo priverst save, kol neapsivėmiau nuo mezgimo :D. Labai pavojingai prie ribos buvo priartėta. Nuo ryto bandau medžioti negražius siūlus :). Dizainerė patarė kulnus megzti ne pagrindo, o kontrasto spalva, bet kad jie jau numegzti pas mane, raudonų nenorėjau :). O kai jau numezgiau, užmečiau akį į naują krepšelį iš MxM - nugi mažai belikę tų kamuoliukų. Ai, rizikuosiu, megsiu tolyn

Qqute - pirkau pora tavo užrodytų krepšelių, dar nežinau tiksliai kam, ir vieną medžiaginį su rankenom - mezgimo projektams :).

Atsakyti