Labas rytas, gražių ir negražių spalvų vartotojos 
Aš vakar/šiandien dalyvavau seminare/hakatone Druskininkuose. Vis dar tas pats DI. Kažkas net pavyko, bet laaabai daug nepavyko.
Esu išsunkta visaip kaip. Nes ir info daug, bendravimo daug, miego mažai, dar vairavimas. Nu tai planuoju tiesiog drybsot.
Skamba įdomiai. Papasakosi, kas pavyko?
Mintis: laimingai sutapo, kad DI taikymo aušros laikotarpiu dirbau PM tarp IT žmonių, labai natūraliai priėmiau ateinančias naujoves. Smagiausias aspektas - buvo daug žmonių, su kuriais galėjau diskutuoti ir tartis.
Aplankėm knygų mugę, dar gyvenime tiek žmonių nebuvo, kad atvažiavus 10 min. iki atidarymo reikėjo kokioj 100 m eilėj stovėt
Bet prisipirkau krūvą detektyvų po 4-5 eur, dar Baleboste žydų virtuvės knygą su autografu. Tai kaip ir apsimokėjo.
Pietums menkė su sviestiniu citrininiu padažu, burokėliais ir brokoliais. Rytoj kugelis suplanuotas.
Knygos ir puikus maistas. Tarkuotų bulvių idėją sekmadieniui - nusirašau.
Labos
Papirkau cotton woolio rožinio ir violetinio, lauksiu dabar
Žydrą po kelias eilutes ilginu. Java tokia faina nešiot ir tokia užknisanti megzt
Vilnas fainiau, nors tų jau pakankamai turiu.
Alfa kartos žodyno po truputį iš dukros mokausi
Jau žinau, kas yra Karen, spill the tea ir japint.
Ir šiurpstu nuo 11mečių aktyvių romantikų ir santykių kūrimo. Ir tai ne kokia viena draugė, bet daug jų
Sakiau, kad saviškei draudžiu. Suprantu, kad viskas anksčiau šiais laikais, nu bet ir dūžtančios širdelės tada anksčiau 
Kalbi mano vakar įsimylėtų pilnavidurių raktažolių spalvomis
Viskas anksčiau? Kad tik žodynas kitas. Atsimenu pirmos klausės gražią draugystę iš 20 amžiaus
Į brunčą ateik
. Ten būna šilta, kaip tik trumpom rankovėm būt.
Aš 2 kojinių auliukus nuraštavau, varau kulnus. Link persimezgimo artėju
Ar pavyko priartėti, ar miegas nugalėjo?
Vakar buvau naujam sau žanre - pjesės skaityme. Bergmano SARABANDA, su A. Čepaite pagrindiniam vaidmeny/skaitmeny. Adrija man labai patinka. Kiti aktoriai gražiai derėjo
Patiko lakoniškas pateikimas, sciena su autoriaus žodžiais, kartais suvaidinimas, o kartais - paskaitymas, knygos aktorių rankose. Trukmė - 2 valandos