Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Varge,  100 proc buvau įsitikinus, kad Vilritoj, tai ne - Vegabaltikoj  :oh: .  Každkodėl po užsakymo Vilrita ėmė siųst nuolaidos kodus :D.  Buvau įsitikinus, kad abi Mažeikiuose  :B .  Užsisakinėjau vienspalvį Opal. Ir patiko, kad vėl toks normaliai apčiupiamo storumo, ne orinis, kaip anskčiau kitur buvau pirkus.

Jurgitak - kokius tu virbalus pirkai? Nes man pasirodė, kad LIniuka sakė, jog Chiagoo užsisakė, o kad tu - nepastebėjau.

Atsakyti

Aš sekmadienį užsisakiau chiagoo forte 2 pabandymui. Pirmadienį rašiau, tai užsimiršo.

Atsakyti

Labos

Sekta gėris.  :wub: Mano drakius siunčia dideles padėkas už rekomendacijas lobiui, reiks pirkt. :4u:​ Aš kažkokio vasarinio turto nebelabai ką turiu, porą tik nėrimui. Su mano mezgimo tempais jau reik pradėt ruoštis šiltesniems orams. Medvilnė su vilna man labai sueina pavasariui-rudeniui arba kai vasarą +15 laikotarpis užeina.

Atsakyti

Restar, šiandien au gerai mamai, dėkui. 

Pati buvau Šiauliuose. Tai tokią intensyvesnę dieną turėjau. 

Atsakyti

Labas šlapias rytas!

Vakar buvo pirmas kartas knygų  mugėje. RENGINYS wau, man labai patiko. Tikslingai važiavau į Slanimo raganų pristatymą ir jo viso metu kaifavau nuo autorės kalbos stiliaus ir turtingumo. Atgaiva ausims! Ir akims. 

Mačiau daaaaug daaauuuug žinomų veidų ir vieną tobulo gražumo moterį, kuri rašo. Pasirodo, dar ir groja.  Ieva Dūdaitė. Stebuklingai josios nepakalbinau, nes ne minutinio pokalbio pokalbininkė ji. Vakar turėjau daug veiklos pasirinkimo, ir visus svarbius dalykus padariau su pasimėgavimu.

Aš iš jo nėriau :D dukrai terbą. Bet buvau ir mėginuką prasimezgus

attachicon.gifreceived_1062631944700561.jpeg

attachicon.gifreceived_233517832767829.jpeg

Puiki. O etiketė  :wub: 

Į mezgimo zoną nueinu pėstute kai darbe būnu. Tipo pietų pasivaikščiojimas. Bet paprastai toks nepigus gaunasi nes be schopelio iš ten neišeinu

Pažįstamas pataupymo jausmas: keletą kartų po baseino užėjau pasidažyti į PANORAMOS Douglas (jis tam puikiai pritaikytas, su paruoštais švariais šepetėliais ir panašiais dalykais), tai įsigijau kelias išbandytas priemones :)

Atsakyti

Po spektaklio tiesiu taikymu į lovą. Nei eilutės, nei akelės nepajudinau. Vėl košmarus sapnavau.  Spektaklis visiškai crazy. Negali likti abejingas ar nuobodžiauti, nors man ir labai sunku išsėdėt tiek laiko. Sūnui ir vyrui irgi patiko. 

Aš kokia bebūtų vasara vilnos nebenešioju. Storesnis džemperis, plona striukelė, jeigu prireikia, tik ne vilna. Matyt, nesu jau tokia didelė šalčmirė, kokia save laikydavau :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 vasario 2025 - 10:04

Į Knygų mugę nebeisiu. Nauja tradicija jau keli metai :). Mėgaujuosi JOMO, o ne FOMO :). Nors kažkas sukirbėjo, kai pamačiau, kad Narine Abgaryan bus, dar vienas kitas žmogus. Bet nėra tiek energijos miniose maltis ir ilgai.

Užtat turiu tokią įdomią artimą dūšią, iš virtualios mūsų draugystė vėl atsinaujino į gyvą tik pernai - spontaniškai sutarėm eit kitą penktadienį į koncertą LVSO. Bus man nauja patirtis.

Vienas visą savaitę serga namie, kita grįžo po šimtadienio - skundžiasi, kad skauda visą kūną...

Pritroškinau savo raugtų kopūstų su dešrelėm, nes šyla, o dar netelpa į šaldytuvą. KYla noras pagaliau kokį pyragą išsikept. Dar duoną užsimaišyt. 

Atsakyti

Man KM taip JOMP :) Joy of meeting people.

Kur jūs tas minias matėt? Mane nutiko labai jaukus, įtraukiantis renginys!

Restar, tas spektaklis - madingos 4+ valandų trukmės?  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:  nesusipratimas man tokios trukmės, režisierės/iaus laiko tryda. Toleruoju iki 2 h, tada TURI būti pertrauka ir galima trumpesnė antra dalis. Kito ilgio ir formato gali laurais persikloti, net nemokamai neisiu.

Noriu namo ir miaaagzt. Dar laukia įpėdinei medžiagų pirkimas ir manikiūras. Spektaklis (padorios trukmės) bus rytoj :)

Atsakyti

Vienžo, buvau biškį apie savo patirtį parašius vaikui išvykus, bet dabar jau nebeatpaskosiu vėl :)

Kapseika, o kaip sesė jaučiasi? karaliauja be brolio?

Oi, man regis ji vis dar neapsisprendžia džiaugtis ar liūdėt :D

Gi mes gruody apturėjom gyvenimo aferą, kai palikom vaikus vienus ir dviese išpūtėm į Ameriką, Karibus...

Tai ji taip laukė to pasibuvom su broliu ir laikė čiūrikus, kad tik jo draugė neatvažiuotų drauge...

Aišku, paskui jau per tas dienas buvo ten visko (gerai, kad apie tai sužinojom tik grįžę). Paskambinus abu suokė kaip viskas gerai, taika ir ramybė...

Bet tuom, kad dėmesio daugiau jai, kaip ir pirkinių, tai matosi, kad mėgaujasi

Šiaip mokykloje pasiilgsta jo, patiko žinot, kad yra netoli, vis užsukdavo į klasę aplankyti (su veikdavo, kaip profilaktika visokiems chuliganėliams), kokią bandelę iš parduotuvės parnešdavo, nes mažiams į miestą pamokų metu negalima...

Aš ir pati vis pagalvoju, kad fainai mergaitei vyresnis brolis...

Limit, gaila, kad tavo patirtys neįsikėlė, labai smagu būt išgirsti...

Savaitgalis :yahoo:​ 

Atsakyti

Man KM taip JOMP :) Joy of meeting people.

Kur jūs tas minias matėt? Mane nutiko labai jaukus, įtraukiantis renginys!

Restar, tas spektaklis - madingos 4+ valandų trukmės?  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:  nesusipratimas man tokios trukmės, režisierės/iaus laiko tryda. Toleruoju iki 2 h, tada TURI būti pertrauka ir galima trumpesnė antra dalis. Kito ilgio ir formato gali laurais persikloti, net nemokamai neisiu.

Noriu namo ir miaaagzt. Dar laukia įpėdinei medžiagų pirkimas ir manikiūras. Spektaklis (padorios trukmės) bus rytoj :)

JOMP man pilnai bruncho užtenka ir dar kelių darbinių renginių per mėnesį. Savaitgalis - man  laukiama šventė be žmonių - intravertą supras tik intravertas :).

O spektaklis būtent toks - 3 val su pertrauka. Į ilgesnį už jokius pinigus manęs surištos nenuvestų niekas niekur :D. Aš tiesiog negaliu tiek nusėdėt, mane erzina svetimų žmonių artumas ir pan, bjauriausia, kai viską pradeda niežėt, imu muistytis, noriu gert ir visa kita :D.

Pasidalink PO spektaklio - koks ir ar verta.

Atsakyti

Nieko nesuprantu, kokiais trumpiniais keikiatės, bet ir dzin.

Grįžta šiandien brangusis, tai net visos dienos lietus neerzina.

Buvau sporte. Tris dienas vaikščiojau rėmas, nes rankom darėm. Dabar galėsiu išsiskėtus 😂😂 ir dar greičiausiai liks ant šlaunų mėlynės nuo masažų su lazda 🤐🤐 nes vieną pratimą darydama ant volelio labai savęs gailėjau. Tai padarė pats. Kad efektas būtų..

Mažius buvo šiandien ekskursjoj. Kepė bandas ant kopūstų lapų krosny. Sakė, viskas labai skanu ir įdomiausia ekskursija buvo 😍

Atsakyti

Aš esu krosnyje visai savarankiškai kepus bandas ant kopūstų lapų, kai močiutė ligoninėj gulėjo. Man buvo gal 16, su dieduliu vienudu tvarkėmės, karves melžiau prieš mokyklą dar...

Fomo - fear of missing out, jomo - joy of missing out. Yolo - you only live once :). Truputį už mus jaunesnio jaunimo žargonas.

Atsakyti