Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priminkit, kokie ten krepšeliai :bigsmile: 

Nors aš jų turiu :D​ 

Atsakyti

Parodžiau krepšiukus asmeniškai. Maximoj, jei kam reikia .Tingiu žaist su foto gražesnių darymu ir kėlimu. 

Pirkau siūlų. Jau įdėti į paštomatą. Pagarba Siūlų rojui. Dar reikia tikėtis, kad tas grafitas tiks.... Ir tik pora kamuoliukų viršaus paėmiau :ax: . Būčiau dar tų negražių pirkus, bet tik 50 g bebuvo. Realiai tai man dabar dauguma margų negražūs, išskyrus Shoppelwolle.

Atsakyti

Labas rytas!

Turtingas žinių tarnyboms savaitgalis: nuo Trumpo iki Latvijos, laiminčios pirmą Oskarą. Tarpe - susiraukęs AiG, kurio britai sekmadienį į Londoną nei arbatos, nei į operą nepakvietė.

Sumezgiau pirmą 100 g 25/75 angoros.merino siūlo iš  THE SANDĖLIUKO. Malonyyyybinis jausmas. Šiandien eisiu gyvenimo skaidrinimo vizito į THE SANDĖLIUKĄ. Visą aną savaitę norėjau (paštomatu aš nesinaudoju), bet buvau kitaip sudėliojusi prioritetinius laikus.

Atsakyti

Labas dienas :).

Pavargę nuo savaitgalio? :).

Aš tai atsakančiai atsibuvau namie su mezgimu ir serialais. Dėl maisto nereikėjo sukti galvos, su vyru pasidalinam ta atsakomybe, jam pastaruoju metu atitenka vis daugiau to...

Grafitinis siūlas sumegztas iki galiukų, pajudintas vyro Spot regular, kur į pirtį buvau atsivežus ir pripainiojus. Nežinau, ar atpainiojau, bet kažkiek nuardžiau, iš skaičių išsimušta, kurioje vietoje esu, tai tiesiog pamegsiu į priekį, o paskui bus matyt, ar verta, kai iki rankovių atskyrimo primegsiu, ar ne.

Atsakyti

Dirbu net suplukus, nėr kada net į tūliką nueit :D​ 

Atsakyti

Tebeprakaituojat?

Atsakyti

Nauja diena, nauji prakaitai :).

Atsakyti

Iliustruoti tiesiai nepavyko - per didelis failas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 04 kovo 2025 - 15:02

Dailus meheriukas (apdaila  :wub: )

Sweater with monili (251M2I776830C9101) for Woman | Brunello Cucinelli

Atsakyti

Plę, šiandien prakaitavau tikrai tiesogine prasme :D  nepaisant to, kad darbas darbą veja, tai dar per piet ir į sportą nuvariau :karsta:  varvėjau...

Mezgimas vis dar nenutinka, šiandien matyt dar irgi nenutiks. Vis dar negaliu apsispręst, ko noriu, ypač kai +15 čia kažkurią dieną žada

O gal turit įvaizdinti kokią gražią su razinka apykaklę megztukui? Kažkaip nebenoriu tų tradicinių...

Atsakyti

Mano norai paprasti ir be razinkų, tai tau net nedrįsiu nieko siūlyt, nes labai neinformatyvi užklausa :). Vat pavasariui ir prakaitavimui man kaip tik ploni trumpom rankovėm baziniai megztukiukai atrodo pritaikomi. Bet čia man, aš labai nenoriu išsiskirti. Ryt visą dieną su valdyba strateguosim. Kolegė klausia, kokiais treningais rengsiuosi :). sakiau, kad neturiu nei gražių treningų, nei kostiumėlių. Tai rengsiuosi taip baziškai, kad kuo mažiau išsiskirčiau, nes ir plaukų nespėjau susitvarkyti ir šiaip negaliu į save žiūrėti. Tai bent antakius šaidien nuvariau susitvarkyt. Visas grožis bus antakiuose :D. nagus ką tik nusirėžiau su didelėm žirkėlm, visi žiauriai nutrupėjo.

Atsakyti

Nu su baziniu trumpom rankovėm darbe neišsėdėčiau. 8 val tikrai neprakaituoju. O tam momentiniam prakaitui praėjus dažnai būna gerokai vėsiau. Nu žodžiu-letenas nušalčiau. Gal po kokiu švarku ir pritiktų, bet kad nelabai aš tokių nešioju.

O su tom apykaklėm kaip ir sakiau, jei lygiom akim megztelis ir dar eiline apvalia apykakle, nu tokia visiška nuobodybė. Atverčiama irgi neįdomu, pilni kampai tokių. Polo :hmm:  ne visada tinka. Nu vat ir baigės mano fantazija. :D​ 

Atsakyti