Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakaro rezultatas - 2 eilutės kojinės ir daug pliurrrrr :). Ir net sekta buvo minima, konkrečiai 2 kaunietės :) (radom bendrų pažįstamų).

Atsakyti

Aš tik vieno nesuprantu, kodėl tos moteriškės savo triusikus rodo? Tos, kur instagrame alia stilistės.

O šiaip, to ilgo balachono, kur šone su dideliu praskiepu ir kurį reikia ant sijono ar kelnių nešiot, jau seniai noriu. Reikia.

Atsakyti

Apie triusikus tą patį pagalvojau, neskanus ten vaizdelis. Tik tą ir pažiūrėjau. O ilgų balachonų niekada nesupratau, gal dar neužaugau. Chalatai niekada neimponavo ir jų nenešioju tieisog, visokie maskatavimaisi aplink kojas mane nervina.

Pirkau chalatą pirmam gimdymui, tai tuo metu  ir dar 2 kartus daugiausiai ir pranešiotas, negu paskui per beveik 24 metus. Kartą metuose, kai koks paštininkas jau skambina į duris, o aš siu triusikais iš lovos pašokus - griebiu chalatą iš vonios.  Taip metų metus ten ir kabo va tiek va naudojamas :).

Atsakyti

Triusikai demonstruojami artumo su žiūrovu tikslais. Tipo-va, aš toks kaip jūs, apatinius eilinius nešioju, į tūliką vaikštau :D  dar kitas tkslas-parodyt, kaip su rūbais pasikoreguot figūros vaizdelį. Manęs tai niekaip neveikia demonstruojami apatiniai. Gal tiesiog prasukčiau, jei dar ir apatinus visam gražume  mautųsi, bet ir tai-viską galima nešokiruojant padaryt

vakaro rezultatas-anyta :B  bus beveik savaitę. Mano virškinimo sistema jau pranešė, ką apie tai galvoja.. :cry2:​ 

Atsakyti

Labas rytas! 

prajuokino Restar chalato naudojimo ciklas ;)

katuk, anyta ir organizmas - tai rimta. Dažnai ji pas tave užsuka pastaruoju metu. Sveikata? Ar linksminasi?

Dėl stilistų ir kelnaičių - apie kitas nežinau, o mano dėtosios Elenos toks išskirtinis bruožas. Moteris pasidavė į stilistės iš buhalterijos, reikėjo išsiskirti. Išvystė puikiai asmeninį prekės ženklą, turi daug mėgdžiojančių.

Seku kelias mažesnio srauto moteris dėl figūros sutapimų, o tą irgi dėtą Tatjaną - graži ji man, kuria daug edukacinio turinio.

plaut ar neplaut megztuką gabalais? Įdomu, kaip angora atsiskleis.

Atsakyti

Angorą, ar kažką kitą plaut gabalais, jeigu yra galimybė išformuoti daiktą. Kitu atveju geriau neplaut, gali gauti nesusiuvamus elementus.

Uošviui daro šiandien kraujagyslių zondavimą, galbūt ir šuntavimą. Pirmadienį aparatą stato. O vat anyta tai linksminasi...viskas gan rimta patapo su ja prieš keletą metų, kai turbūt.. paseno. Sunku susikalbėt, atrodo kažkokiam kitam pasauly gyvena, nors ir su protu nesusipykus. Tiesiog, bendravimas toks įtemptas gaunas, nes ... sunku net aprašyt keliais žodžiais. Tiesiog turiu gintis nuo prievarta grūdamo gyvenimo būdo. Kad ir elementariai nuo valgymo 15 kartų per dieną nežmoniškais kiekiais. Ir aišku, tą maistą reik gi kažkur sudėt. O pamatytumėt kaip gaili badaujančių  vaikiukų afrikoj (kažkodėl jai FB sraute tai rodo). 

Atsakyti

Chalatas nešiojamas kasdien :)

Smart casual- į konferenciją.

Casual - į vakarinę dalį, barą.

Šiandien.

Stoviu prie spintos. nežinau, ką rengsiuosi. 

Į konferenciją renkuosi iš trijų variantų. Ką aš žinau, ko aš šiandien noriu :D 

Atsakyti

Angorą, ar kažką kitą plaut gabalais, jeigu yra galimybė išformuoti daiktą. Kitu atveju geriau neplaut, gali gauti nesusiuvamus elementus.

Uošviui daro šiandien kraujagyslių zondavimą, galbūt ir šuntavimą. Pirmadienį aparatą stato. O vat anyta tai linksminasi...viskas gan rimta patapo su ja prieš keletą metų, kai turbūt.. paseno. Sunku susikalbėt, atrodo kažkokiam kitam pasauly gyvena, nors ir su protu nesusipykus. Tiesiog, bendravimas toks įtemptas gaunas, nes ... sunku net aprašyt keliais žodžiais. Tiesiog turiu gintis nuo prievarta grūdamo gyvenimo būdo. Kad ir elementariai nuo valgymo 15 kartų per dieną nežmoniškais kiekiais. Ir aišku, tą maistą reik gi kažkur sudėt. O pamatytumėt kaip gaili badaujančių  vaikiukų afrikoj (kažkodėl jai FB sraute tai rodo). 

Ok, ačiū už info, susilaikysiu nuo skalbimo.

Uošvį šiandien paguldė, ar ne? O tavęs laukia paturbintas savaitgalis. Pirmadienį ėmei laisvadienį? Aš tavęs iš kelio nevedu, bet gali pasakyt KAD NEDAVĖ, ir visai dienai kur nors nudifunduoti :)

Pavaražyjimai iš IG srauto - nepriimk rimtai - anytos meilės kalba yra maistas ir laikas kartu. 

Mano mamma nereguliuojama maistu trykšta, bet, ačiūdie, mėgsta gauti kokio nors neragauto maisto ir kai specialiai jai ką nors pagaminu. Ir ji kepa absoliučiai fantastiškai tobulus bulvinius blynukus. Tai būtinai UŽSAKAU. Kovo 8 vešiuos ikrų, burokėlių liofelizuotų, ir darysim dar ir Puškino blynelius.

Atsakyti

Veiksmo tau, Niuma, matau netrūksta :D 

o pasirinkimui... galima burtus mesti :D​ 

Atsakyti

Gal. Reikėtų burtų :D Arba tiesiog pabandyt apsirengt prieš tai ir sugalvot, kas patogiausia. Čia metinė įmonės konferencija. O nuo ryt - poilsis. Mama atvažiuos keliom dienom pas maniškius pasibūt. Tik nežinau, kas ką prižiūrės. Nors kai pakeitė vaistus, lyg geriau jaučiasi. Ir miegui kažkokius naujus vaistus gavo, receptinius vietoj melatonino.

Atsakyti

Pastovėjau, pastovėjau.. variantų atsirado bent 7 :D 

Einu matuotis visus. 

Atsakyti

kvepalų sala išparduota Juliette has a gun kvepalus po 40 eurų. Ommmmmmmmmm

Einu, pervesiu pinigus pensijos sąskaiton.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 kovo 2025 - 08:56