Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Kapsulinis įvaizdis su baziniu megztuku.

Kanadietė ❤️❤️

https://www.instagra...nZnN3R4bWRtN3Zr

Nėr ką apsirengt, vien kelnės  :D 

Ta amerikietė fainesnė, bet derinukus iš jos žvejot reikia. Ir nefaina, kad shopintis tada ne Europoj. Norėčiau aš kelias jos sukneles nukaut  :D 

Šiandien susipratau, kad man reikia naujo juodo pieštukinio sijono. Vieną baigiu nutrint iki skylių (ir jis negainai pūkuojas), o kitus pasirodo išaugau, labai lipa į viršų, sėdimoji ir šlaunys išplatėjo. 

Katukui krūva balionų  :4u: Įsivaizduoju, kad sudėtinga.

Savaitę atlaikiau, gal šiandien ir prie mezginio pavyks.

Atsakyti

Priedas  IMG_7742.jpeg   114,14KB   0 Parsiųsta kartų

Flaniravau šiandien mieste. Saulė, kava, Kaziukas😍

Atsakyti

Buvau koncerte LVSO su viena iš artimų dūšia kaimynių. Nustebinau pati save, nes nieko nei domėjausi, nei labai tikėjausi.  Tai patyriau jausmus, palyginus su pabuvimu Stambulo Hagia Sofija .... Apėmė katarsis, kažkas vaikščiojo po širdį, spaudė ir nepaleido, ašaros nevaldomai tekėjo (Stambule tai neverkiau). Per pertrauką nulindau į kamputį, kad žmonių mažiau matyt. Galvojau, jeigu antra dalis bus panaši, tai man jau perdaug. Bet jau leido pailsėti ir kitaip pasimėgauti, pakylėjo iki dangaus. Dirigentė Giedrė Šlekytė ir pianistė Onutė Gražinytė buvo neatsižiūrimos, kažkas vau - malonumas ir ausims ir akims. Kaimynė labai džiaugėsi, kad aš panašiai jaučiu muziką, tai, ko gero, ne vienas bendras koncertas mūsų laukia :). Žodžiu, savaitgalis prasidėjo fantastiškai  :wub:​ .

Atsakyti

Priedas  IMG_7748.jpeg   132,2KB   0 Parsiųsta kartų

Pavarom!

Atsakyti

Koks pavasariškas oras :wub: Eisiu medžių genėti. Dar programoj šiandien šašlų sezono atidarymas ir pirtis. Vakar neplanuotai po Kaziuką pasivaikščiojom, tai numatant žmonių kiekius tokiu oru, manau, visai geras sprendimas buvo. Šiandien ryt turbūt beliakiek bus.

Restar, faina tavo reakcija į muziką :wub: Tikiuosi ko nors bent perpus panašaus kitą savaitę Cholinos Jaunystėje. Dar kitą savaitę kažkokio orkestro koncertas. O vakar bilietus į Jessicą papirkau. Labai platus mano skonis :D 

Planas savaitgaliui pabaigti vieną rankovę. Liks antra. Pagal šiltumą bus pavasarinis bomberis :) 

Po to gal šitą megsiu.

https://www.instagra...GtrM3ZjYWx4NGc2

Atsakyti

Dirbti. O uždirbti?

Lėtas rytas kuičiantis po namus. Aš Barborą užsakiau, į turgų vyrą išsiunčiau, nes tam šįryt jokios energijos. Popiet gal nueisim iki Kaziuko, bet tik dėl to, kad toks oras, šiaip nieko nereikia. O gal ryt, bus matyt. Išvirsiu sriubos pietums ir svajoju pamegzt dieną.  Vieną kojinę privačių gt ir gal kažką naujo pradėt 

Atsakyti

Aš irgi eisiu biškį į lauką! Papurkšt medžius reiktų ir apkirpt gėlynus, kiek jų ten yra.

Vis bus šioks toks atsiribojimas nuo anytos :hihihi: 

į Kaziuką norėjau, bet atbaido ieškojimas parkingo ir minios žmonių, tai gal iki ryt atidėsiu, o ten bus matyt

Atsakyti

O, sakot, jau laikas genėti? Kitą savaitgalį tuo užsiimsiu. Dabar tik pievutę pašukuosiu.

Labai gražus šiemet Kaziukas ❤️

Turint galimybę dirbti, yra ir galimybė užsidirbti. Be tos pirmosios - deja, bet ne.

Prasiėjau su mama po žydinčiais lazdynais ❤️

Atsakyti

Katuk, o tai darbo parkingas?

Atsakyti

Priedas  IMG_7773.jpeg   146,71KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, o tai darbo parkingas?

Žinau, galima būtų, nors taisyklės kaip ir liepia pranešt. Bet nežinau, turbūt jau ryt tą paplanuosim

Atsakyti

Gadget,kam neši su visa vaza😀

Bet gražu. Pas mane koks melejonas tulpių. Pati nusipirkau 21 :hihihi: 

Ir dukra visoms moterims kokia 30 jei ne daugiau atvežė. Va ir pravertė mano vazų kolekcija :sokiai:​ 

Atsakyti