Kaip supratau, tai tą pačią dieną net 2 kartus jie buvo ir net soc valandų Rusnei nereikia
. Labai jau kalbus ir aktyvistas tavo vyras - ir į mezgėjų pirtį veržiasi
. Man tai biškį juokinga, bet jiems gal ir keista, kai aš juos pažįstu neakivaizdžiai ir foto stebiu, o jie tai nežino, kas aš tokia
. Tikiuosi, linkėjimų neišbarstė
.
Vakar po sočių vėlyvų pietų mes su vyru vėl nuvarėm ir visą valandą vien tik savo 4 drauges vedžiojom ♥ - išbraidė upelius 3 kartus, išuostė visus š - nerealus vaizdas, kai 4 galvos į krūvą sulenda, visokių gražių neprieglaudinių kavalieraičių sutikom
. Patys atradom dar neivaikščiotų takų. Smagu, kad buvo pakankamai savanorių kitiems išvedžioti, tai su saviškėmis apturėjome vien gryną malonumą ir daug juoko.
O dieną ir prie Seimo pabuvome ir Seime (dukros koncertas), kovo 11-osios salę pamačiau, savo aukštaūgiui selfį su Kasčiūnu ir jo linkejimus parnešiau, nes kažkodėl sūnus jo gerbėjas, o stovėjo visai šalia, tai negalėjau susilaikyt
.
Net pamegzt radau jėgų vakare. Nors vasarinių siūlų mezgimas nedžiugina nei rankų, nei akių. Mezgu ir nervuojuosi, nes nesugebu išlaužti lygių akių, kai eilės pirmyn atgal. Priminkit, į kurią pusę reikia pamažinti virbalą? Ar gerosiom akim, ar išvirkščiosiom mezgant? Aš buvau sau pasižymėjus, kad išvirkščiom ir buvo suveikę, bet ne su medvilne. O gal supainiojau...