Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kur įrodymai, kad tiksliai bus blogiau?

Ajooo, aš kaip ir Niuma, nemanau, kad savaitė ligoninėje yra menkniekis.

PS kineziterapija yra jėga. Šiandien labai smagių pratimukų dariau, kokius tris net prisimenu.

Atsakyti

Kerpena :4u: . Skamba gana rimtai, nesinori klausinėti, kas atsitiko, jeigu pačiai nesinori pasakot, bet rūpi  :4u: .

Kaip suprantu, gulantis reikia knygom apsirūpinti, jeigu ką. 

Numirė mūsų indaplovė  :cry2: . 17 ar 18 metų kiekvieną dieną tarnavo... Turbūt net neverta bandyti taisyti. Neturiu žalio supratimo, kokios dabar būna, ko iš jų norėt. Labiausiai gaila laiko paieškoms.

Gal kas nors iš jūsų ar artimųjų neseniai pirkot, ištyrinėjot rinką ir galit modelį rekomenduot? Ar firmą? Turėjom Siemens.

Atsakyti

Restar, galiu tik pasiūlyti pasikreipti į UAB “Buitenė”, nurodysi išmatavimus ir biudžetą, kokį nori skirti ir pasiūlys geriausius variantus. Bent jau mes taip darėm, kai dukrai butą įrenginėjom. Kai gavau jų kainas, pagal modelius  patikrinau buvo žemiausios rinkoje.

Atsakyti

Pas mus elektroliuxas, pernai pirktas. Vyras renka prietaisus. Pirmą taisėm du kartus, nes vis priemaišos užkimšdavo, vanduo pakildavo ir elektrinė dalis sudurniuodavo.

Dabar visi išmokyti beveik švarias lėkštes dėt, po to kai pusmetį be indaplovės pagyvenom. 

Mezgu blizgį. Blizga :D turbūt bus gerai. Dar neina spręst, kol rankovės neatskirtos, o petis labiau nuleistas, tai kur kūnas, kur rankovė, o kur mano ranka- bandysiu sudėt viską į krūvą vėliau. 

Atsakyti

Labas

18 metų indaplovė - oho, ilgas ir darbingas gyvenimas su 2-6 asmenų šeima.

Mano Bosch Smv4hvx31e laukia pastatymo.

Vis dar nemezgu. Noriu į operos divos filmą, o reikia tris biudžetus suplanuoti.

Atsakyti

Indaplovę įsigijom, kaip užkniso dvynukus užmigdžius dar iki išnaktų grindis ir indus plaut.  (jo, seniai pamirštas metas, kai grindis kiekvieną vakarą plaudavom...)), taigi, iškart pradėjo tarnauti 5 asmenų šeimai :).

Dėkui už hint'us, kur ieškot. Man taip labiausiai ir patinka, kai gali kreiptis į vieną vietą ir kažkas pataria. ir tai tikrai nėra Topo Centras ar Senukai, kur gali gauti gerą patarimą. Mes daugumą elektronikos (realiai viską) ir buvom susipirkę per vieną žmogų, kurį buvom radę kažkokioj bendro gyvenimo pradžios Karoliniškėse pardėje, paskui jis kažkaip tik ant savęs dirbo. Paskutinį kartą, kai skambinau prieš kelis metus, tai tik su Electrolux dirbo. Tai šitas variantas man nebetinka.

Vaikus pagąsdinau, kad dabar kas trečią dieną kiekvienas turės plauti indus. tai vienas sakė į Kauną išvažiuos bomžaut, kol nusipirksim, kita - kraustysis pas draugę gyvent :lol.  Biškį gal nustebino juos tėvų reakcija, kad mes tik to ir telaukiam - tik sau pasidaryt valgyt ir indus išsiplaut - baika, galėsim ilgiau nepirkt :D.

Atsakyti

Man rodos Bosh mažiau kemšasi. Nors realiai man ir Electroluxas per 13 metų nėra užsikimšęs nė karto, nors tikrai labai jau ten nešvarinu tų indų dėdama. Maniškei tik buvo keli nesklandumai, nusimušęs viršuj kažkoks saugiklis ir vandens padavimo vožtuvas. Viskas sutvarkyta be didelių išlaidų.

Aš visą techniką irgi pirkau pas vieną žmogelį, jis Gariūnuose prekiavo ir turėjo el. pardę, gali būt kad ta pati buitenė :rolleyes:  tai tikrai pakonsultavo, parinko, kas kaip ir kainas neblogas gavom, ypač urmu :D  ir dar viską atvežė į mano kaimą :D 

Labai nenuvertinčiau ten tų senukų ir pan, galima gauti ir ten patarimų bei kainų, aišku, maždaug žinant ko nori. Realiai visi tą techniką ima iš tų pačių sandėlių.

Atsakyti

Senukuose rasti konsultantą išvis, o dar ką nors išmanantį - švelniai tariant sudėtinga. Tik apie tai. Prekių visur yra iš tų pačių gamyklų.

Atsakyti

Kerpena :4u: . Skamba gana rimtai, nesinori klausinėti, kas atsitiko, jeigu pačiai nesinori pasakot, bet rūpi  :4u: .

Skaudėjo  dešinį šoną. Ne baisiai,  tai  vis laukiau, gal praeis. Bet nepraėjo, tai ėjau į polikliniką, o iš ten siuntė į priėmimą, nes poliklinikoj,  žinom, kaip viskas gerai organizuota -  pas chirurgą kitai dienai pasiuntė, bet echoskopas  buvo tik  kitai savaitei, tai chirurgas nusprendė prieš savaitgalį apsidraust.  Žodžiu rado uždegimą keistoj vietoj, kažkokio žarnos pasaito.  Tai leido antibiotikus.

O prie viso kito dar rado akmenis tulžies pūslėj, nors šiuo atveju ne jie kėlė problemą. Bet išleidžiant rekomendavo po kelių mėnesių pašalinti tą pūslę, kas man baisiai nuskambėjo. Tai nežinau ką reikės daryti.  Paskui dar  turėjau pora smulkių bėdų, nebesiplėsiu.

Atsakyti

Tulžies pūslės šalinimas yra labai nesudėtinga operacija. Padaro tris skyles ir paliedžia kitą dieną namo. Po šalinimo įvairiai, vieni turi problemų su maistu, kiti nelabai. Mano vyrui pašalinta prieš kokia 15 metų, tai valgo iš esmės viską be problemų, tik kartais kaži kokia reakcija įvyksta, dažniausiai dėl kavos su pienu, ir prasivalo žarnyną. Bet gana retai tikrai.

Atsakyti

Labas rytas, 

Kerpena, balionas su biškiu gyvenimo džiaugsmo  :4u: 

Man prieš gal kokį 20 metų rado tulžy akmenų ir liepė išsioperuoti, kad nekeltų problemų. Bet aš kaip bloga planuotoja, ligoninių nemylėtoja ir pan. iki šiol su tais brangakmeniais ir vaikštau. Gal kada nors. Buvau labai nustebus, kai tuos akmenis rado, nes niekad nieko nejaučiau.

Dar turiu vieną problemą, kur reik operacijos, bet irgi reik susiruošt prisiruošt. jau buvau susiplanavus, gydytoją susiradus ir karantinas atėjo, viską atidėjo. Tai va, iki šiol vėl neprisiruošiu  :rolleyes: 

Perskaičiu tokią knygą, kaip vienas verslininkas gyvent moko. Tikrai labai įdomus gyvenimas ir tikrai yr ko pasimokyti, ir labai įdomiai suskaičiau ir gana įkvepiančiai, bet  ir kartu pagalvojau, kur tame gyvenimo buvo jo šeima ir žmona  :rolleyes:  Nes labai liepia keliauti ir gyventi įdomiai, bet visos tos kelionės knygoje jo yra solo  :rolleyes:Aišku, sunku spręsti, kaip ten visas kitas likęs gyvenimas už knygos, bet šiaip kilo va tokia mintis.

Restar, dar gali pabandyt Prentoj dėl buitinės pasiklaust. Irgi labai maloniai pakonsultuoja. Mes turim Electrolux ir klientų tarpe visokie Electrolux modeliai populiariausi.   

Atsakyti

Aš tai ne tai, kad tos operacijos labai bijočiau, bet labiau pačio fakto, kad visą pūslę pašalins. Gal ir galima gyvent, bet galvoju vis tiek jei jau yra, tai gal reikalingas tas organas, o čia dabar tik šmaukšt ir pašalint. Kad ten tuos akmenis išimtų, tai skalyčiau gerai, bet matyt taip neįmanoma.

Iki tol aš irgi niekaip tų akmenų nejaučiau. O dabar, gal prisigalvoju, bet atrodo, kad vis tą šoną jaučiu, ar ten tuos akmenis, ar ten tą vietą, kur uždegimas buvo, ar iš vis psichologija suveikia.

Atsakyti