Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir kaip tau vėlyvos Fanfaros?

Aš Grey 9tą sezoną įveikiau, vėl dramos, kataklizmai ir sezono gale vėl pamažėjo veikėjų.

Noriu pasitart mezgiminiu klausimu.

Jau tuoj vyro megztukui reikės apačios atnaros, tada kaklą iškart norėsiu sutvarkyti. Ir suabejojau, kurios pilkos spalvos atnaras megzt :).  Lyg savaime atrodė, kad šviesios, nes tai tą siūlą labiausiai naudot norėjau. Bet kadangi visas toks pilkas pilkutis, tai gal tamsesnės atnaros kiek pagyvintų? Siūlų dar liks visokiausių (siūlų gegografija - nuo rogučių, iš Anykščių, iš Sandėliuko, iš Liniukos ir iš Gadget :)).  Mano crazy vyras išvis sako - miksuot. T.y. pvz. kaklo ir rankovių atnaras daryti tamsias - kūno šviesią. Bet jo balsas čia paskutinis  :B , pirmiausia man turi būti gražu.

Taigi prašau pasisakyt  :4u: .

Priedas  c5873784-35a7-43c1-a28c-7cfd2a0eb48a.jpg   204,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš daryčiau šviesias

Atsakyti

Aš daryčiau tamsios, kad rašto toks kaip įrėminimas būtų, bet reiktų žiūrėti kuri spalva geriau vyrui prie veido tinka, nes kaklo atnara bus arčiausiai veido.

Atsakyti

Hm, gal ir šviesias geriau, kam ta tamsa. Dar galima pamiksuot, t.y. į šviesų įterpt kokias dvi eilutes tamsaus, bet kurioj vietoj.

Bet o tačiau, kam tau mūsų patarimai, jei turi būt gražu tau :D  grožio suvokimas gali būt nevienodas

Atsakyti

Tai vat dėl to, ką sako Jurgita, ir aš suabejojau, kad gal tamsi pilka geriau. Bet tai kaip gali žinot, kuri geriau tinka, nenumezgus...

Atsakyti

Ir kaip tau vėlyvos Fanfaros?

Aš Grey 9tą sezoną įveikiau, vėl dramos, kataklizmai ir sezono gale vėl pamažėjo veikėjų.

Noriu pasitart mezgiminiu klausimu.

Jau tuoj vyro megztukui reikės apačios atnaros, tada kaklą iškart norėsiu sutvarkyti. Ir suabejojau, kurios pilkos spalvos atnaras megzt :).  Lyg savaime atrodė, kad šviesios, nes tai tą siūlą labiausiai naudot norėjau. Bet kadangi visas toks pilkas pilkutis, tai gal tamsesnės atnaros kiek pagyvintų? Siūlų dar liks visokiausių (siūlų gegografija - nuo rogučių, iš Anykščių, iš Sandėliuko, iš Liniukos ir iš Gadget :)).  Mano crazy vyras išvis sako - miksuot. T.y. pvz. kaklo ir rankovių atnaras daryti tamsias - kūno šviesią. Bet jo balsas čia paskutinis  :B , pirmiausia man turi būti gražu.

Taigi prašau pasisakyt  :4u: .

attachicon.gifc5873784-35a7-43c1-a28c-7cfd2a0eb48a.jpg

Fanfaros puikios. Tikrai ne komedija. Puikiai tiko Samuolytės “maldelė” prieš filmą, apie skirtą laiką, kelionę ir nediblaškymą. Filosofiškas filmas su nuostabiu garso takeliu.

Atnaros - Šviesios.

Atsakyti

Beje, pamačiau, PASAKA  FANFARAS į reguluarų repertuarą įtraukė.

Atsakyti

Labas dienas,

qqte, wow kaip super varai!

Liniukos storulis puikus  :wub: Ir tinka tobulai  :wub: Ir formos megztuko šeimininkės liuks  :wub:  :4u: 

Mes savaitaglį buvom Antakalnio miškuose pasivaikščioti. Beveik 20km pravarėm. Labai gražu, žibučių tuntais jau pilna  :wub: 

Nustebino pora dalykų. Ėmėm maišelius šiukšlėm parinkt, nes kaipt ik viena draugė skundės, kad aplink jos rajoną miškely daug šiukšlių. Tai radom tik nepilną tą mažesnį maximinį maišelį. Tikrai švarus miškas  :wub: 

O antra - Rusnės skautės prieš pora metų tame miškely įrengė stovyklavietę - suoliukai, staliukai, laužavietė. Tai irgi gana puikiai viskas išsilaikę, niekas neišlaužyta, neištampyta, tik supinto tinklelio virvelės padūlėję, tai vietom jau skylės likę.

Ir šiaip žmonių nemažai sutikom, tai smagu, kad liaudis į gamtą traukia  :wub: 

Restar, kokius dar filmus iš KP nusižiūrėjus turėjai?

Atsakyti

Restar, daryk kaip užsakovas nori.

Vakar taip smagiai naujo mezginio ėmiausi, bet atnarą tampriai mezgimo, tai šiandien rankos ui kaip skauda...

Ne į temą. Yra tokia šeima, kuri važiuoja dviračiais nuo Aliaskos iki piečiausio P.Amerikos taško. Įgyvendina vyro svajonę. Išmynė, kai vyresniam berniukui buvo 2, o mažyliui 8 mėnesiai. Youtube deda filmukus, vadinasi Minčia. Instagrame liudvikas_cibas ir eglezidonyte. Darbe man juos kolegės užrodė. Labai keistas jausmas žiūrint į vargingą buitį, pavargusią mamą. Pasekit, toks įdomesnis gyvenimo būdas, net nežinau kaip vertinti.

Atsakyti

Hm, gal ir šviesias geriau, kam ta tamsa. Dar galima pamiksuot, t.y. į šviesų įterpt kokias dvi eilutes tamsaus, bet kurioj vietoj.

Bet o tačiau, kam tau mūsų patarimai, jei turi būt gražu tau :D  grožio suvokimas gali būt nevienodas

Apie pamiksavimą irgi galvojau. Nežinau, ar čia tiks, kai raštas marguoja? 

Patarimai man tam, kad aš pati šįkart nežinau, kas čia bus gražu :D. Nes tokia pilka šiuo metu išvis negražu :D. Bet ne dėl grožio vyrui mezgu, o kad siūlai sąžinės nespaustų ir šildytų, kai prie lango sėdės. Džiaugiuosi, kad į galvą šovė bent jau šitas modelis ir netenka mirti iš nuobodulio mezgant lygiai viena pilka spalva... Taip kad kitas žvilgsnis ir argumentai man nuoširdžiai aktualu.

Kaip užsakovas nori - tikrai nedarysiu, nes jis nežino, ko nori :). Savo kūriniu turi didžiuotis meistras :). Be to, kai nešios, tai matysiu aš ir jo Zoom'ų dalyviai, o ne jis pats.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 kovo 2025 - 13:31

Limit - Vermilijas, Povas, Potvynis, gal Trys draugės ir dar kažkoks apie  gerumą (Indijos moteris) :). Bet nežinau, ar dar kur spėsiu, nes įtemptas laikotarpis darbe, tada dar pas šunis norisi, valgyt paskutiniu metu vaikai mums nepagamina, nebent sau vienas ar kitas, o trečia gali ir visą dieną badaut - svarbu medaus stiklainiukas ant palangės stovi (buvo toks pageidavimas Kaziuko mugėje - kad galėtų turėti SAVO medaus stiklainėlį, nors medaus namie visada yra ir net nepaslėptas...). O dar ir megzt labai daug visko noriu, tai kjai energija pasenka, labai paprasta apsispręsti likti namie ant sofos...

Atsakyti

KP nebuvau, nieko nemačiau. Užtenka Netflixo :D​ Dabar žiūriu gerą Dead to me. Rekomenduoju.

Atsakyti