Man irgi Restar vyro megztinį rodo rusvą su tamsiai ruda, jokių pilkų nematau. O tas krašto variantas, kur nuoroda buvo, labai gražus variantas. 
Liniukos megztinis puikus ir labai tinka.
Daugiau nebeatsimenu ką pakomentuot norėjau.
Sunkiai čia prisivijau.
Buvau pakliuvus ligoninėn. Nieko baisaus neatsitiko, bet palaikė 5,5 paros. Kaip nebūtų keista ten visai gerai jaučiausi, net joks nenoras gyvent neužėjo tomis dienomis. Kaip tik tada čia vyko diskusija apie chalatų naudojimo ypatumus, o man aktuali tema buvo. Bet kažkas sutrukdė iki galo tuo metu prieit ir pasisakyt, o paskui iš vis atsilikau...
Dabar jau antra savaitė dirbu, bet kažkaip toks jausmas, kad pradeda lįst iš visų pakampių visokios sveikatos bėdelės. Tai vieną kart ir būnant nelabai didelei ligonei, pagulėt visai smagu buvo, bet dažnai turėt reikalų su gydymo įstaigom oi kaip nesinori...
O senatvė ima rodyt nagus ir kai pagalvoji, kad jei dar teks pagyvent, tai tik bus blogiau ir blogiau. 
Mezginiai nesimezga. Galvojau ligoninėj pamezgėsiu, Tai kokią dieną pavyko, bet paskui įvedė kateterį labai nepatogiai į dešinę plaštaką ir dar seselė sakė kuo mažiau lenkti viena kryptim, tai pamačiau kad mezgant per daug lankstosi ir nebemezgiau.