Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, dėl tikimo ar netikimo prie veido. Apvilk vyrą tamsiais marškinėliais, o po to šviesiais. Kurie tau geriau atrodo?

Šiandien apsikirpau. Prisiminiau jaunystę, tai paprašiau iškarpyt. Koks geras jausmas! Kažkaip tas šios savaitės saulės užtemimas labai jėgų neprideda. Noriu miego.

Atsakyti

Man jis su žydrais patinka :). o šita pilka tai tokia... jokia. Gal net kokią trečią, linksmesnę spalvą įvesti  :hmm:  kraštukams?

Greičiausiai darysiu kaip nors taip: https://docs.google.com/document/d/1h5N4u-ZxiUL5tNK0iB3PZzj-ApZppQwnODioHRQf_6k/edit?tab=t.0#heading=h.7qb34uozorf9 

Atsakyti

Restar, graži idėja nuorodoj. Dailiai suraštai. Man rodo šiltą rusvą, ne pilką tavo megztuką :) 

Liniukos šiltutis panašu, kad bus dažnai nešiojamas. Graži nugaros konstrukcija.

Man lygiai megzt - nenuobodu :) ir taip lėtai mezgu, tai su raštais stringu metams.

Sloga nenori palikt. Pasiėmiau pora dienų nuotoliu. 

Darbe laukia pokalbis. Man gaunasi penktadienį, po/per užtemimus, kai pataria vengt konfliktinių situacijų. Sėdėsiu, tylėsiu, akim klapsėsiu :D 

Atsakyti

Pilkas pilkiausias :). Nieko ten dailaus, bet realiai tikrai šiuo metu man greičiau mezgasi su raštu. Nes kai tik lygiai, tai mirtinai miegas ima arba telefoną norisi skrolinti. O buvo laikai, kai ir aš dievindavau tik lygų mezgimą, nesuprasdavau, kaip kitoms nuobodu. Ir dabar esu tokių mezginių nusimačius.

Šiandien realiai vienu metu užkaito smegenys, kai bandžiau suprasti, kiek kam kokių mikrofonų reikia renginio metu, nes viskas labai komplikuota, kadangi reikia ir įgarsinimui, ir įrašymui, iš esmės vienam žmogui dviejų, o dar diskusija, moderatorius... O dar visos kitos siužetinės linijos, kai vieną darai, 5 minty. Baisiai norėjau pas šunis viską iš galvos iškratyt, bet vyriškis turėjo gyvai darbe būt, su kažkokia slapta informacija padirbt, tai, aišku, kad laiku negrįžo. O viena 4-ių neišvesčiau niekaip, vyriškiui tai duoda ir 4 vienu metu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 kovo 2025 - 20:35

Sveikos!

prilaistė pievutę lietus ❤️

Scylės žydi, bet stiebus pažemiui tiesia, šalčio baidosi.

Prisimezgiau debesyse, dabar virbalai ilsisi.

Labai patiko Restar parodyta idėja šviesų kraštą porą tamsių eilučių pabaigti.

Atsakyti

Sveikos!

Atsakyti

Sveikos!

Atsakyti

Šiandien košmarus sapnavau. Prisimenu, kad tik pabudau, nes širdis labai plakė. Reikėjo luktelt, kol nusiraminau.

Ir amžėjimo visokie reikaliukai jau pradeda lyst. Katuk, ar tau pavyko suvaldyt prakaitavimą? Ir pažastų kvapas toks specifinis, ne toks kaip būdavo anksčiau. Namines maikes tenka kas dieną keisti. 🤦‍♀️

Atsakyti

Tas tipo karščio bangas?

Nu, pavyko, po to nepavyko, dabar vėl lyg pavyko :D 

Turbūt abu kartus man pagelbėjo toks papildas Promensil, bet reikia to double strenght, kur 80mg. Ir apsišarvavus kantrybe pavartot bent pora mėnesių.

Dar vienu metu gėriau didrogesteroną, bet čia jau gydytojas sprendžia. Dar žinau, kad kai kam padeda Ashvaganda, bet su šiuo reik atsargiai-girdėjau jog biškį per vidaus organus kerta, jei ilgai vartot.

Iš esmės-tai bele kaip reiktų naikint stresiuką iš gyvenimo-nesinervinti ir sveikai maitintis :D 

O dar reiktų atmest visokias kitokias priežastis, nes prakaitavimas ne vien tik nuo to gali būt.

Kvapas taip-pasikeičia. Nu nes hormonai gi.

Užjaučiu šiaip, šūdinas tas etapas.

Atsakyti

Šiandien košmarus sapnavau. Prisimenu, kad tik pabudau, nes širdis labai plakė. Reikėjo luktelt, kol nusiraminau.

Ir amžėjimo visokie reikaliukai jau pradeda lyst. Katuk, ar tau pavyko suvaldyt prakaitavimą? Ir pažastų kvapas toks specifinis, ne toks kaip būdavo anksčiau. Namines maikes tenka kas dieną keisti. 🤦‍♀️

Paksaitė irgi košmarą sapnavo, ir net iki Tapino komentaro kad neturi ką pridurti.

Atsakyti

Man irgi Restar vyro megztinį rodo rusvą su tamsiai ruda, jokių pilkų nematau. O tas krašto variantas, kur nuoroda buvo,  labai gražus variantas. :wub:

Liniukos megztinis puikus ir labai tinka.

Daugiau nebeatsimenu ką pakomentuot norėjau.

Sunkiai čia prisivijau.

Buvau pakliuvus ligoninėn. Nieko baisaus neatsitiko, bet palaikė 5,5 paros. Kaip nebūtų keista ten visai gerai jaučiausi, net joks nenoras gyvent neužėjo tomis dienomis. Kaip tik tada  čia vyko diskusija apie chalatų naudojimo ypatumus, o man aktuali tema buvo. Bet kažkas sutrukdė iki galo tuo metu prieit ir pasisakyt, o paskui iš vis atsilikau...

Dabar jau antra savaitė dirbu, bet kažkaip toks jausmas, kad pradeda lįst iš visų pakampių visokios sveikatos  bėdelės. Tai vieną kart ir būnant nelabai didelei ligonei, pagulėt  visai smagu buvo, bet dažnai turėt reikalų su gydymo įstaigom oi kaip nesinori...

O senatvė ima rodyt nagus ir kai pagalvoji, kad jei dar teks pagyvent, tai tik bus blogiau ir blogiau. :(

Mezginiai nesimezga. Galvojau ligoninėj pamezgėsiu, Tai kokią dieną pavyko, bet paskui įvedė kateterį labai nepatogiai į dešinę plaštaką ir dar seselė sakė kuo mažiau lenkti viena kryptim, tai pamačiau kad mezgant per daug lankstosi ir nebemezgiau.

Atsakyti

Oj, Kerpena, nesmagu.  Kalbi, kaip apie menkniekį, bet 6 d ligoninėj ne be reikalo...? 

Atsakyti