Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba, 

Aš kaip ir sakiau, visai nešventiška :D 

Vyriškiui negerėja, tempa pakilo,bijau, kad kokio plaučių uždegimo nebūtų, bo visai be jėgų, kvėpso ir kosti. Testai du kart padaryti, nei gripo nei kovido nerasta.

O aš kadangi namai netvarkyti dvi savaites :D  tai kuopiu visus kampus ir dar tik II aukštas padarytas,o I visada baisesnis. Gali būt, kad jam jėgų liks tik kosmetiniam patvarkymui... maisto matyt irgi minimaliai, nekasdieniško tik sūrio pyragą miniuką pakepsiu ir tai jei liks laiko ir jėgų. Sunkiausia man kažkaip ant kojų išstovėt :oh: ilgai

Liniukai ir qqtei lengvo gijimo :4u: 

Užtat kaip gražiai rausvai kaimyno slyva? žydi :wub:​  mano trešnės irgi mačiau ryt poryt pasipils

Atsakyti

Mano mama irgi  daug gamina. Aš jei namie būnam - gaminu + perku. Jei važiuoju - perku. Šiaip, atmetimo reakcija nuo mažens turbūt dėl daug darbo, o paskui be jėgų + piktumai ir skausmai nuo visko. Kažkaip tas dalykas stipriai matosi, matėsi.  Ir pati taip pat elgiuosi. Tai va taip ir laviruoju, kad šventės nesibaigtų pervargimais. 

Tvarkiausi po truputį visą savatę, bet matau, kad vėl reik wc ir veidrodžius prabraukt. Bet paskutiniu metu kažkokių naujoviškų priemonių prisipirkus, tai greit ir lengvai gaunas.

Medaus ir maskarponės tortai bei vaisiai, grybukai supirkti.

Grindim, kilimais vaikai pasirūpino. 

Dar su Emiliu kiaušus nudidažysim.

Ir vyrą parsivežt vakare.

Šiaip, lengvu režimu viskas. 

Atsakyti

Su prisikėlimo švente! Man prie šventinės nuotaikos labai prisideda ta pirmoji skaisti žaluma, ypač klevų žiedynų po langais  :wub: . O ir namie žaliuoja šakelės su žiedais, vyro paprašiau, tai nepasikuklinęs partempė. 

Pagaliau šiemet pirmąsyk aplankysiu sodą, kepsim šašlykus.

Atsakyti

Su Velykom iš Italijos!

Atsakyti

Jurgitak, tau svajonių darbostogos? Ar jau tik atostogos šiuo metu?

Atrodo per daug stengiausi  nevalgyt vakar, bet vistiek cukraus ir ne tik smūgis organizmui. Tai po pietų kur padėdavau galvą, ten nulūždavau :D o vakare galiausiai dar į centrą nuvažiavom prasivaikščiot.

Mama prisidarius 3 karštus 🤐 , bet niekas tiek nevalgė po rytinių kiaušinių ir ketos žuvies. Dėl to namo parsivežiau maisto. Dvi dienas bus ramu- užteks tik pašildyt :) 

Atsakyti

Darbostogos. Vakar į Parmą užsukom, šiandien į Bologną nosį įkišim ir tada prie jūros.

Atsakyti

Aš dvi dienas ant šonkaulių, baltos mišrainės ir tortų :B Grįžinėjam namo, tai svajoju apie kokią sriubytę ar šaltibarščius :wub: 

Dar sloga užpuolė, tai tokia kaip lengvai daužta. 

Jurgitak, faina toks eurotripas. Ech kad taip kas man suplanuotų :B Kažkaip taip tingiu užsiimti planavimu šiemet, kad nei pavasariui nei vasarai jokių bilietų neturiu. Dar taip nebuvo :D​ 

Atsakyti

Aš ketinau dilgėlių sriubą su trupučiu savo rūgštynių virt. Nespėjau dar. Gerai pamiegojom, vėlyvi pusryčiai, tada dėjau virt kalakuto kaklą ir tada paaiškėjo, kad jau laikas važiuoti pas močiutę cepelinų :). 4 nedideli cepelinai kaip nieko suėjo, nebūčiau ir 5o atsisakius , bet lėkštę nunešė:).

Belekaip pafotkinau, reiks parodyt 3 skaras, skirtingo dydžio. Vyro megztinis suspenduotas kol kas, pradėjau sau Poppy tee 

Negaliu patikėt, kad jau ryt vėl darbas...

Atsakyti

Labas rytas. Kai vaikams nereikia į moksus, tai gatvės tuščios rytais :) Ypač mums Šilainiuose jaučiasi, kur daug gimnazijų, į kurias iš rajonų veža. Greitai atvažiavau. Du vaikai liko kaime, Gytis žadėjo šiandine grįžt, bet dar iki ryt atostogas prasitęsė. Gaila, kad savaitgalį atšals, o norėjau į pajūrį. Bet ir namie reikalų daug.

Atsakyti

Man dar atostogos šią savaitę. Gaila veikla apribota, bet netflixui ir knygoms netrukdo :rolleyes:​ 

Atsakyti

Liniuka, atostogas ėmei ar biuletenį?

Mano dičkė išvažiavo porai dienų į Palangą - klasiokės gimtadienio švęsti. Tik 2 vaikai namie - tai irgi labai mažai. Nors kartais ir vieno vienintelio perdaug. Kažkaip šiom dienom skaudėjo galvą, o vienas tipas tiek kniso protą, kad buvo išvaręs iš kantrybės totaliai  :B .

Vyras pametė vakar telefoną pakeliui iš namų iki močiutės  :oh: . Vienintelė stotelė - gėlių parduotuvė. Ten sako, kad nepaliko, tai nebent ant mašinos stogo pasidėjo, kai dėjo daiktus į bagažinę  :B .

Atsakyti

Sveikos

Mano juodas mėnulis tęsiasi...

Atsakyti