Liniuka, sveik greičiau.
Moco teoriją išlaikė.
Dar Emilį į gimtadienį vešiu į kitą miesto galą. O noro trankytis - mažai.
Sveikos.
Kaip priešventinės nuotaikos?
Aš kažkaip ryte pagalvojau, kad po didelių lėkimų tas ilgesnio savaitgalio poilsis visai į temą. Ir gerai, kad vyras grįžta, nes nesmagios šventės būna 'nepilnoj sudėty'.
Kiekvieną dieną vis kitokius orus oro Velykom. Bet gal be lietaus apsieisim.
Aš tai kaip voverė rate, tik vis su pasėdėjimais. Prieš 7 atsikėliau, duoną pagal Qqutę baigiau užsimaišyt ( jau kepa, greit pakilo), 9 ryto jau buvau namie apsipirkus. Vyras pagaliau iššveitė orkaitės stiklus. Tai padirbės ji man. Po duonos kepsiu keksą su pistacijom ir rikota (AML), tada Chalah pora pynučių ( duonkepė išmaišė, kyla). Dar yra minty varškinis tinginys, dar norėjau galetę su pelėsiniais sūriais jr kriaušėm kept, bet gal rytoj vakarop... Dar yra Napoleono lakštų iš Barboros. Neapvalūs kažkokie. Bet gal sutepsiu. Baltai mišrainei išvirtos bulvės su morkom, triušių kepenėlių pašteto 3 stiklainiukai šaldytuve. Pamarinuota mėsos. Dar kampuose daug darbo. Noriu daug ką prasimėtyt, jeigu užteks jėgų.
Vat ir poilsis toks . Vakar nemažai išskalbta, išdžiovinta, šiandien vaikai suneš iš kampų dar ...
Aš tai biškį pykstu ant savęs, ko tiek plėšausi, bet, matyt, genai tokie . Močiutė, mama, prigamindavo. Ir ėdrūnų daug pas mane. Dar vežtis į svečius. O ir pačiai patinka ką naujo išbandyt.
Qqutė skaudžiai . Iki tiek, kad ir megzt negali? Ir net vairuot... Gerai, kad be lūžių, nors ir sumušimo skausmo užtektinai
. Sveik
.
Megzt nežinau. Nebandžiau. Teoriškai gal galiu nes mezgu nuleistom rankom. Pakelt negaliu. Maikės apsirengt nusirengt negaliu. Kito peties negaliu pasiekt. Bet pvz į šoną galiu atsargiai kelt. Gali sakė raiščiai būt pažeisti tai jei nepraeis varyt i polikliniką po savaitės.
Kaip duona?pavyko?