Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien panašu, kad daug kas iš namų. Atvežiau jaunuolį vairavimo teorinio egzamino laikyt be kamščių. Sėdžiu prie Regitros. Mėgaujuosi saulute, nes dieną paprastai netenka.

Galvoju, ką čia velykoms skanaus gamint. Gal vanduo atsiras šiandien. Nes vakar grįžau vakare - tik karštas vanduo bėga. Ryte irgi. 

Atsakyti

Mane tai visai ramuma velykinė ištikus :D  buvo planas šeimos susiėjimui, bet  susirgo vyras. Tai likom dviese. Kažką kuklaus pagaminsiu vistiek. O kitą savaitgalį teks atitirbt :D  nes grįš daniška dukrytė :wub: 

Nu ir tikiuosi labai, kad vyras nepasidalins zarazom :B  pasiryžus nepriimt :D​ 

Atsakyti

O. Vilius šiandien moco teorinį laiko. Iš auto gavo 93 %. Jau važinėja su instruktorium. Tai dabar dar ir mocas prisidės. Mokslai, darbas, auto, mocas, gymas, draugai. Nu kartais matau vaiką ir namie :) 

Kolegė klausia- Velykų meniu jau sugalvojai? Aga, sakau. Iki mamos nuvažiuot. Paskui - iki uošvių :D 

Atsakyti

Ir anyta negresia, ar ne? Skamba ramiai ir kaip svajonių šventės.

Aš svajoju, kad nereiks važiuoti pas brolį, nes planas sekmadienį šašlykus sode kepti, pirmadienį cepelinus pas anytą valgyt. Labiausiai galvoju, kokių ir kiek saldumynų pridaryt :). Norisi ir ką sveikesnio, ir mandresnio.

Pasiėmiau mašinoj pamegzt ir kompą, bet sėdžiu laukimo salėj. Išlaikė!

Atsakyti

Anyta mano auksinė :) Lyg vėl lietaus neberodo, tai galės pusbroliai visą dieną lauke prabūt. 

Aš tortą su maskarpone  planuoju nusipirkt. Gal dar grybukų. Gamybom neužsiimsiu tikrai. Užteks, kad kiaušinius rytoj su Emiliu nusidažysim. 

Atsakyti

Anytą tai Katuko turėjau omeny :). Mano anyta irgi auksinė ♥. Tik jau susenus... ir saldumynus man daryt patinka :).

Šaunuoliai bernai, jauni, motyvuoti. Maniškis kai vertėsi su motoroleriu, pusę veido nusitarkavęs buvo, tai apie mocą nebekalba, ir ačiū Dievui :).

Mažė laiko solfedžio egzaminą šiadien, kelias valandas, kiek žinau. Nieko neraukiu, pažymys nedomina, tikiuosi, išlaikys, nes llyg supranta, ką daro.

Atsakyti

Anytą tai Katuko turėjau omeny :). Mano anyta irgi auksinė ♥. Tik jau susenus... ir saldumynus man daryt patinka :).

Šaunuoliai bernai, jauni, motyvuoti. Maniškis kai vertėsi su motoroleriu, pusę veido nusitarkavęs buvo, tai apie mocą nebekalba, ir ačiū Dievui :).

Mažė laiko solfedžio egzaminą šiadien, kelias valandas, kiek žinau. Nieko neraukiu, pažymys nedomina, tikiuosi, išlaikys, nes llyg supranta, ką daro.

Atsakyti

Mano anyta irgi nėr bloga, tik biškį bjauri :D  nuo senatvės. Ir tas maisto kultas.. tai tiesiog aš per daug stresuoju ir visą laik kovinėj parengty :D  kai ji šalia. 

Bet paskutinį kart, kai vienu klausimu griežtai pasakiau, kad nedarysiu tai, ko prašo, tai biškį yr apsiraminę abu su uošviu. Istorija trumpai-vyro brolis sugalvojo nudažyt tą griaunamą ir parduodamą  triobą, kurią yr įsigijęs netoli uošvių. Tipo, gal daugiau pirkėjų sudomins. Ir uošviai turėjo surast ir pasamdyt dažytojus. Tai manęs prašė suskaičiuot dažomą plotą. Tai pasakiau, kad nesąmonėm aš negaišiu savo laiko (ir dar nemokamai :D ) ir kad plotų skaičiavimą moko 5oj klasėj, o jų sūnus baigęs visas 12. O jei pats nemoka, lai samdo sąmatininką.

tai šįkart stresuosiu tik dėl vyro :D 

Atsakyti

Ai, nestresuok išvis  :4u: . Geras oras. Gal nemirtina liga vyrui?

Aš kai prisimenu savo baisaus stresavimo laikus, tai džiaugiuosi, kad daugiau atsipūtimo. Ypač už vaikus dėl kiekvieno jų stojimo, ezgamino, negalėdavau nieko daryt išvis, toks streso kamuolys. O dabar pamirštu, kad "turėčiau" ir aš stresuot. Organizmas savęs tausojimo režimą įjungęs, nu ir gerai. Iš ramios mamos turbūt daugiau naudos ir vaikams.

Vakar sužinojau naujieną - dičkis įtaria sau ADHD... Tiriasi per kažkokį projektą. Aktyvumo sutrikimo tai akivaizdžiai nėra, bet dėmesio... nu kas ten žino. Visokie tam nustatyti skirti klausimynai - nesunku pritaikyti bet kam, man tai tikrai. Bet labai jau madinga tapo sau prisipaišinėti tokias ir panašias diagnozes  :B .

Atsakyti

Norėjau sakyt, kad ta karta dabar turbūt tiriasi. Draugės dukra irgi. Bet kaip draugė sakė - pagal klausimus, ypač jei nenuotaikos dieną, tai turbūt kiekvienas sau diagnozuotume.

Bet iš esmės- linkiu, kad nepasitvirtintų dėl paprastesnio gyvenimo. Arba pasitvirtintų (jei tikrai yra), dėl situacijų aiškumo. Kodėl vienam ar kitaip jaučiasi ar nesijaučia. 

Atsakyti

Man jau jokio skirtumo, kas jam ten yra. Geras vaikas, viską padaro, ko paprašau, kuo rečiau susitinkam - tuo geresni santykiai :).  Jam nebent aiškumo duotų, ką daryti, kaip save motyvuoti. Nes pagrinde skundžiasi tuo, kad jeigu jam neįdomu - ničniekaip negali prisiversti nieko daryti. 

Atsakyti

Aš Velykoms absoliučiai nieko negaminsiu, net kiaušinių nedažysiu. Važiuiosim pas anytą,  bus ką valgyt :)

Šiandien turėjau rankos operaciją, megzt negaliu, bet turiu pamainą  :)

Priedas  Screenshot_20250418_152505_Gallery.jpg   84,74KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti