Laba diena,
Liniuka, į kokius šiltnamius važiuojat gėlių?
Aš šiandien darbe sėdžiu ir dar vienas kolega yra. Kiti paiėmė išeigines arba darbą iš namų. kadangi Rusnę šiaip ar taip reikėjo pavėžėt, tai ir į darbą atvažiavau 
Šiltnamio neturiu, tai galvos nesuku dar. O į daržą gal vėliau ką nors kaišiosiu, kai jau šilčiau bus.
Nekažkas auga. Pernai pomidorai geri buvo, o kitkas tai šiaip sau. Reik gal žemę ten iš pagrindų pakeisti, o ne kompostu tik papildyt
Salotų, ridikelių niekada neturiu. Agurkų būna tik pavalgymui ir tai nesočiai, dar šparaginės užauga. Ir porai užaugdavo, bet pernai kažkaip nususo ir mažiukai visai liekni teliko.
Svogūnai kažkodėl irgi labai silpnai. Tik laiškams ir teauginu, bet ir tai nekažką
Reiktų pasitart su kuo nors išmanančiu, ko čia trūksta
Cheminių trąšų nenoriu naudot.
Ai, cukinijos pernai gerai derėjo
Labai mano mėgstama daržovė
O šiaip iš gyvenimo - pradėjau jau net naktim sapnuot, kad iš darbo išeinu
Visai nekažką periodas šitoj srity..
Esu patyrus spaudimą iš kirpėjos irgi dėl pirkimo
Tai įsigijau kažokią plaukų formavimo priemonę, kurią namie panaudojau gal kokius du kartus
Paskui tą kirpėją po daugelio metų pakeičiau į kitą ir pas naują vėl kažkokiu būdu teko nusipirkt beveik analogišką priemonę
Tai ta irgi dar stovi, bet panaudojau daugiau nei porakart
Šiuo metu ieškau kitos meistrės, kaip jos visos dabar vadinasi
Vieną naują jau išbandžiau, bet galvoju, gal kitąsyk eisiu dar kur kitur
Iš mano menko mezgimo fronto - beveik baigiau ir antrą kojinę. Per savaitgalį planas pabaigt iki galo
Ir noriu kokio nors didesnio ilgo meditacinio mezginio. Gerom akim ir paprasto, kur galvot nedaug reik