Limit kda paskutinįsyk mezgei ką nors didesnio nei kepurė ar kojinės? Galėtum grįžti į doros kelią .
Apie daržus nepasisakysiu . Pati vakar sugalvojau, kad reikia pakalusti Chat GPT
. Tai ir tau patariu. Šiaip visoks koks mulčiavimas, mėšlas situaciją galėtų pagerinti. Aš tingiu bet kuo rūpintis. Svogūnus irgi tik dėl laiškų auginu ir tų man neužtenka (nes labai mėgstu), o galvos būna juokingos ir dar kurklių apėstos.
Galiu rekomenduoti savo kirpėją, aš ne vieną kartą esu jos prašiusi ką nors rekomenduoti ir būčiau mielai viską susipirkus, net primygtinai prašiau, tai mažai ką siūlė, kažkaip tuo nesuinteresuota. Dažomąją kaukę iš jos esu pirkus . (šiaip rimtai rekomenduoju, jeigu dar nesi bandžiusi - Janina - Solidi kirpykla Žirmūnų IkI, tau net labai patogu, kaip ir man
. Pažiūrėk per Treatwell. Man pačiai reikia užsirašyti prieš konferenciją.
Dėl darbo .
Aš tai dėl sanarių susipergyvenus dabar - rankų pirštų, riešų, klubo, kelio... Pakliūsiu pas bile kokią šeimos gydytoją kt savaitę bent pradžiai, kol nėra mano šeimos gydytojos, bandžiau pas kinezę užsirašyti (tą, kurios dėka mano vyr sūnus beveik nebejaučia kojos skausmų - užteko 1 vizito. ir ne tiek fiziškai ką darė, pratimų parodė keletą, kiek morališkai per savo gyvenimo istoriją jį paveikė - numetė nemažai svorio, daug vaikšto ir tas tik į gera). Pas ją pakliūsiu kitą savaitę tik nebent jeigu kas atsisakys arba gerokai vėliau, nes atostogaus. ne tiek fiziškai kiek mentaliai man dėl to sunku, nežinomybė ir bjaurių diagnozių baimė...
Pasiėmiau siūlus. Kap čia nemačiom namo parsinešt juos .