Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit kda paskutinįsyk mezgei ką nors didesnio nei kepurė ar kojinės? Galėtum grįžti į doros kelią :).

Apie daržus nepasisakysiu :).  Pati vakar sugalvojau, kad reikia pakalusti Chat GPT :). Tai ir tau patariu. Šiaip visoks koks mulčiavimas, mėšlas situaciją galėtų pagerinti. Aš tingiu bet kuo rūpintis. Svogūnus irgi tik dėl laiškų auginu ir tų man neužtenka (nes labai mėgstu), o galvos būna juokingos ir dar kurklių apėstos.

Galiu rekomenduoti savo kirpėją, aš ne vieną kartą esu jos prašiusi ką nors rekomenduoti ir būčiau mielai viską susipirkus, net primygtinai prašiau, tai mažai ką siūlė, kažkaip tuo nesuinteresuota. Dažomąją kaukę iš jos esu pirkus :). (šiaip rimtai rekomenduoju, jeigu dar nesi bandžiusi - Janina - Solidi kirpykla Žirmūnų IkI, tau net labai patogu, kaip ir man :). Pažiūrėk per Treatwell. Man pačiai reikia užsirašyti prieš konferenciją.

Dėl darbo  :4u: .

Aš tai dėl sanarių susipergyvenus dabar - rankų pirštų, riešų, klubo, kelio... Pakliūsiu pas bile kokią šeimos gydytoją kt savaitę bent pradžiai, kol nėra mano šeimos gydytojos, bandžiau pas kinezę užsirašyti (tą, kurios dėka mano vyr sūnus beveik nebejaučia kojos skausmų - užteko  1 vizito. ir ne tiek fiziškai ką darė, pratimų parodė keletą, kiek morališkai per savo gyvenimo istoriją jį paveikė - numetė nemažai svorio, daug vaikšto ir tas tik į gera). Pas ją pakliūsiu kitą savaitę tik nebent jeigu kas atsisakys arba gerokai vėliau, nes atostogaus.  ne tiek fiziškai kiek mentaliai man dėl to sunku, nežinomybė ir bjaurių diagnozių baimė...

Pasiėmiau siūlus. Kap čia nemačiom namo parsinešt juos :D.

Atsakyti

Limit, pas šitą Antežeriuose važiuoju. Iš vietos perkant pigiau nei Kalvarijų turguje, kur ji irgi prekiauja. http://www.danosgeles.lt/galerija/

Tik surast ją sunkoka, nes labai daug naujų statybų aplink vyksta. Pernai su kaimyne dviem mašinom važiavom, tai turėjom gerai atrodyt pirmyn atgal skersai išilgai besimaldamos :D 

Atsakyti

Ačiū, Liniuka, reik bandyt paklaidžiot :D

Restar, siaubas tikrai  :oh:  :oh:  :oh:  Jau nebepamenu kada ką didesnio mezgiau :rolleyes: Tikrai reiks grįžt. Svaitgalį kaip tik virbalus susirūšiavau :D

Ir ačiū už rekomendaciją  :4u:  Kitam kartui tai ir pasinaudosiu, ypač, kad vieta labai patogi  :) 

O tau sąnarius taip smarkiai skauda?  :unsure: Man tai po mėnesinių dažnai būna sąnarių skausmai, tai kojų, tai rankų. Tai nurašau medžiagų praradimui. Paskui vėl atsistatau :D iki kito karto  :rolleyes: 

Pamenu ir aš vieną savo stebuklingą vizitą pas kineziterapeutą covido metais (be kita ko Emar brolį, jei dar tokią pamenat). Visai negalėjau paeit vieną koja, kažkas mistiško buvo nutikę nei iš šio nei iš to. Tai jis man ten kažką kažkokiu aparačiuku darė, paskui suteipavo ir psio, straksėjau vėl  :D​ 

Atsakyti

Sveikos!

Jaučiuos “prie chebros”. Ir sėklos pačios iš pakučių neišlipo, ir nemezgu. Turiu ilgą mezginį. Guli kampe. Kojinių irgi nemezgu. 

Esu pirkus plaukų priemonę pas savo meistrą ;) Bet vieną, ir seniaiiiiii. 

Atsakyti

Mano senoji kirpėja nieko nesiūlo :D  kažkada seniai esu pirkus pas ją plaukų šepetį, buvo geras.

o priemonių pirkau ir perku iš kitos meistrės, kuri man tiesina plaukus. Nieko išskirtinio, tas pats Davroe ir Kevin Murphy. Bet pradžioj pakonsultavo ir pardavė pabandymui mažas pakuotes, kai atsirinkau kas tinka, tą ir perku, bet ji turi internetinę pardę, kainos tokios pat, kaip visur. Visada dėžutėj randu dovanų tų pačių mažų pakuočių. Tai nejaučiu jokio spaudimo. Ir esu patenkinta jos konsultacijom, daug gerų dalykų plaukams papasakojo ir parekomendavo.

Atsakyti

Man sąnarius tiesiog skauda neįprastose vietose ir keistai. Ir baisu dėl visokių raumatų/artritų :(. Nes nebuvo priežasties dėl ko imtų taip vienu metu viską skaudėti. Tik pabudus ypač rankas skauda, pradžioje galvojau, kad nugulėjau. Šįryt po sodo darbų ypač keistai skaudėjo, naujai, palanksčius rankas kai kurie skausmai praėjo, o senesi - liko. Keisčiausia, kai vieną pirštą skauda plaunant rankas su muilu, nes muilo briauna kažkaip ties juo vis slįsta. Kelis seniau prasidėjo, dabar į klubą nuėjo. Čia gal nuo sėdėjimo, be jokio sporto...

Atsakyti

Restar, kaip vit D? Man kai tik nukrenta iki žemumų, taip ir prasideda neaiškūs sąnarių ir raumenų skausmai. Pageriu didesnėm dozėmis ir praeina. O dėl artrito, tai yra reumatoidinio faktoriaus kraujo tyrimas. Dar man reumatologė rentgeną buvo skyrus, kai plaštakų sąnariai skaudėjo. 

Rekomenduoju eiti privačiai jei neramu. Vis tiek šeimos gydytoja tik siuntimą duos, o pas reumatologus eilės po pusmetį. Kardiolitoje pas Deresevičienę buvau. Konsultacija 90, kraujo tyrimas gal 15, rentgenas kiek pamenu nemokamai. 

Atsakyti

Man tas pats būdavo dėl vit D, bet visai kitaip, ne konkrečius sanarius, bet visą kūną skaudėdavo. Bet vit D beveik sąžiningai geriu visą žiemą po 4000. Aišku, nesityrus.

Pradėsiu vis tiek nuo šeimos gydytojos, paskui bus matyt.

Ruošiuosi apsipirkti kaip nuoga į dilgėles....

Atsakyti

Sveikos

Gal SM pastrigo,kad jokiu naujienu?

Atsakyti

Tai va, Kacumota, tau visas eteris papasakot kaip gyveni :4u: 

Laukiu servise :B Sugalvojo pirmo gimtadienio proga mašina sublūdyt :B​ 

Atsakyti

Vyksta intensyvus gyvenimas, pasakot tingisi, nes ir taip dažnai rašau, o paskaityčiau kitų naujiemas mielai ;).

Ai, mano naujiena - 18-metis, pasimatavęs tėčio mezgamą megztinį, vakar garsiai pareiškė - "viskas, kitas megztinis man". O tu, kurmi, kurmi :B ... Tiesiog " degu" noriu dar vieną vyrišką megzt  :B​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 gegužės 2025 - 17:47

Labas dienas, 

Aha, kacumota, kaip pati gyveni?  :mirksiukas: 

Bet tai, Restar, kaip faina, kad vaikas nori  :wub:  :4u: 

Savaitgalį buvom kaime :wub:  Kaip man faina ten  :wub:  :wub:  :wub:  Laukai laukai aplink, jokios skubos gyvenime  :wub:  Miškas irgi šalia  :wub: 

Vyro sesė gieda bažnyčios chore gal jau kokius penkerius metus. Choras rimtas, konkursuose dalyvauja ir vietiniu, ir tarptautiniu mastu. Vien tik dėl choro verta į Mišias eit. Bet... sekmadienį buvo surengtas koncertas mamų dienos proga ir vyro sesė dainavo solo. Tai visiems buvo šokas  :blink:  :wub:  :wub:  Chore ten balsai, matyt, visi susilieja ir girdisi bendras skambesys, o niekas iš namiškių nebuvo girdėjęs jos tik vienos dainuojant. Tai eina sau.. negalėjom patikėt, koks balsas  :blink:  :wub:  :wub: Kita sesė buvo atskridus iš Londono, tai oj ojoj, kaip raudojo klausydama  :wub:  O mamos širdis tai iš vis vos laikėsi  :wub: 

O dabar buitinis KGB klausimas :D  

Kokius plaukų džiovintuvus turit? Gal galėtumėt ką rekomenduot?

Žinau, kad Dyson geri, bet kaina tai man nea  :D Tai va gal kas dar gero būna?

Atsakyti