Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikatos visoms, kad narkozių nereiktų  :4u: 

ištvermės toms, kurių atžalos egzus laiko  :) 

dėl tų narkozių..tipo, tik užmigau,ir jau žadina..realiai, ten tokioms ,kaip Restar procedūroms, tiek tos tos narkozės ir trunka, nu kokias 5 min.. :) 

dėl epidūrinės ar spinalinės nejautros- labai svarbu skysčių kiekis, jei kiek atlašina mažiau, ir dar išgeria žmogus mažiau, tikrai labai dažnai skauda galvą..ir dar svarbu po operacikos kuo žemiau galvą laikyti- gulėti be pagalvės.. bet, kai reikia kūdikį maitinti, be pagalvės nepatogu..

dabar  jau man balionėlių reik- vyras reanimacijoje Kaune :( , bet ačiū Die, jau geryn, geryn..

Atsakyti

Aš kaip ir galiu ant pievutės kitą savaitgalį. Tik nežinau, ar viena, ar ir šeima jungsis Kauno lankyt. 

Tik kaip jūsų planai? Susirinks kas nors?

Rusnės matematika praėjo geriau nei pati tikėjosi. Klasėj dažniausias balas 36. Rusnės 34. Kaip nematematikei, tai labai džiaugiamės tokiu rezultatu :flirt2: 

Atsakyti

Oj, vilmak, kad viskas gerai būtų, kad tik tie balionai padėtų  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

VilmaK  :4u: , kad tik geryn.

Atsakyti

Vilmak, laikykis.. Stiprybės

Jei tik pačios pievutės planas nepasikeitė, tai aš būsiu. Parašys ji į FB. 

Draugė po narkozės ir panašios operacijos dar su nuskausminamais vakar buvo - skaudėjo pilvą. 

Atsakyti

Susiskaičiuokim pirmais antrais FB :) 

Atsakyti

labos. Matau, Ramintas minėta. Mano vidurinėlis už Niumos mažių mažesnis. O Rugilei rugsėjį 6 bus...

Vilmak, balionų balionai! Ir daug daug!

Atsakyti

Labos

Ant tempo paskutiniu metu, tai tik paskaitau, bet neparašau.

Pievutėj pasistengsiu būt  :wub: 

Vilmak, stiprybės, lai viskas būna gerai  :4u: 

Restar balionas sveikatos  :4u:  Mano narkozės prisiminimai labai blogi, skaudėjo ir galvą, ir dantis kaliau ir griežiau, ir budau sunkiai. Plius dar viena gydytoja atkalbėjo skubėt operuot, kol nieko nesidaro - tai labiau pasekmės pašalinimas, o ne priežasties. Tai kol kas neskubu.

Pradėjau naują darbą, tai ne operacijos dabar aktualu. Dar tik pradžia, bet džiaugiuosi, geriau nei buvo  :rolleyes: 

Egzaminų laikytojų mamoms  :4u:  Manoji tiesiog mokslo metų pabaigos jau labai laukia  :)​ 

Atsakyti

Tik išlipau jš mašinos ....ir į karą su žolėm, ypač garšvom. Vos nesužydėjo man darželyje. Ką reiškia 2 savaites nebūti sode. Bet net sąmoningai nėjau pirštinių ieškot, kad tą žemės terapijos gerumą pajust :). Viskas vėliau pas mus, alyvos tik žydi dar, žydinčių gėlių mažoka. Kažin, ko čia man užsiveist, kad anksčiau džiugintų? Tikrai praverstų kokia konsultantė, nes čia sunkiausias darbas pažinti tuos augalus, tinkamai sukomponuoti, net tik prisipirkti to, kas gražu:). 

Jau galima būtų ir nakvoti, o pagal darbų kiekį - reikėtų, bet dar morališkai nenusiteikę, jaunimas irgi kas sau. O ryt numatę pikniką Botanikos sode tėčio dienos proga. 

Pradėjau vakar kojines su kvarbatkėlėm, tikiuosi, bent tos džiugins iš mezginių. Nors 4-ą kvarbatką iš eilės jau knisa megzt. Bet paskui galėsiu mėgautis lygiu mezgimu, pievelei būsiu pasiruošus :).

Atsakyti

Aš ne sodininkas visai, bet mano žiniomis, iš daugiamečių augalų nėr daug,  kurie žydėtų visą vasarą. Ištvermingiausi ir nereikliausi iš žinomų tai šalavijai ir katžolė.  Pastaroji jau seniai mėlynuoja ir nežada sustot

Dar pas mane labai anksti pražydo ir vis dar žydi kažkokios saulutės

Mano bijūnai dar nežydi, nors pas kaimynus jau beveik ir peržydėjo :D 

Pražydo vilkdalgiai ir aguonos.

Nerodžiau savo lauko vazono kompozicijos?  Tuoj

Atsakyti

Priedas  Messenger_creation_5C35B887-93C9-4F29-8344-66322CDA4B30.jpeg   330,57KB   0 Parsiųsta kartų

Kadangi tiesiog rinkausi iš to kas buvo vietoj ir pagal spalvas, tai pasisodinau netgi batatą :D

yra rizika, jog kažkas pamirs, bet iki tol dar pasimėgausiu. Taip gera, kai užvažiuoju į kiemą, ir tas vazonas pasitinka :D

Atsakyti

Tai nesvajoju apie visą vasarą žydinčias, bet kad visada kas nors žydėtų. Vat katžolės nebeturiu, sugebėjo numirt viena turėta, šalavijas dar toli iki žydėjimo, nei viena aguona dar nepražydus pas mane. 

Kadangi pirkau paprikas, porų truputį, tai pasisukiojau apie gėles, bet nusprendžiau kitą kartą susipirkt kažką, kas man susišvies. Viltis, kad dar iš savo daigelių kažkas bus, žydrūnai, žioveiniai, pvz.

Vazonas tai galingas, kad tiek tilpo įvairovės :).  Smagu gėlėm džiaugtis. Aś irgi svajoju, kaip sėdėsiu sode ant slenksčio ir gėrėsiuosi žydėjimu  :wub: . Tik dar teks palūkėt :).

Atsakyti