Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, aha, tas lietuvių man toks nerimtas atrodė, kad net nepriskaičiavau :D Iš vis toks kažkoks man nesupratimas vis dar, kad čia rimti egzaminai vienuoliktokiams  :rolleyes:  

Teatro užsiėmimai tik kartą per savaitę ir labai fainai prisižvengiam, net vyrukų turim :D Tai kad tik entuziazmo užtektų. Nes aš tai žaviuosi organizatore, kiek galima ir kaip tiek visko spėti  :blink:  :wub:  Tikrai galvoju, kad kai kuriems žmonėms iš tiesų daug daugiau energijos skirta gyvenime nei kitiems ir jokios motyvacijos čia negelbėja  :rolleyes: 

Pvz mano vyras per vidurį kelionės jau pradėjo galvoti, kad jam gana ir jau darbo pasiilgo  :blink:  :oh: Suprasčiau, kad gana, gal nelabai patinka, ar atsibodo, bet kad atgal į darbą norėtų  :oh:  :lol:  Arba aš tokio darbo niekada neturėjus, arba kažkas čia man nesuprantamo  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Man ilgiau kaip savaitę užsienyje atostogauti - irgi nusibosta. Vis reikia kažkaip prisiruošti, dar programą susidaryti ir varai, kaip į darbą... O normalaus darbo rutina tieisog raminanti, nes žinai, kap viskas, nereikalauja tiek pastangų. Aišku, kai darbas nemielas, tai kas kita. 

Atsakyti

Aha, maniškės nuomonė nesikeičia, vis dar fizika planuose. Gal tik tarp programų kiek padvejoja, bet paskutinėmis žiniomis bendrąją fiziką rinksis pirmu numeriu.

Restar, nuotrauka šio pavasario. Gal tik kadras toks pagautas. Šiaip labai gražių nuotraukų per fotosesiją padarė :wub: Labai rekomenduoju https://www.viktorijagajauskaite.lt

Atsakyti

Restar, MKIC turi gerą aurą. Mano vyresnė dukra ten pastoviai jau universitete mokėsi. Pala, o tavo abiturientai?

Dėl stomatologų, tai jei didesnėj klinikoj, o ne vienišas savo kabinete dirbi, tai ir su kolegom, ir su padėjėje gali pasikalbėt. Mano stomatologė (kuri, ir “kalta”, kad dukra stomatologiją pasirinko) tai tik tauška ir tauška su padėjėja.

Dukra dabar dirba stomatologijos kabinete administratore, tai kartais padėjėją pavaduoja, įsitikino, kad ši profesija jai. Žiūrėsim, kaip dugną dėsim.

Atsakyti

Rrrrrr :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 29 gegužės 2025 - 20:41

Mano 11-okai. Dabar gi tie tarpiniai - pirmos egzaminų dalys prasideda.  Realiai meteliai beliko mokykloje.

Baigiau megztuką. Nesu patenkinta nei siūlo, nei modelio vaizdu. Sunešiosiu kaip maišiuką., ko gero, namie. Gal vieną kitą sykį kur ir išeisiu dar. Kažkaip sunkiai man mezgasi ir idējos pabėgo, ir mūza .

Nieko nejaučiu po operacijos - žinutė Lietučiui, jeigu ką. Atbuvau šiandien renginį ir po to iškart į diplomų teikimo šventę Dvarionkėje. Užtruko, minios žmonių. Pasirodo - tai didžiausia muzikos mokykla Europoje :).

Atsakyti

Kas čia pas mus mažiausią vaiką turi :hmm:  Niuma turbūt :hmm: Paskutinė mokyklą baigs :) 

Tada anūkus pradėsim augint :D 

Laukia darbingas savaitgalis. Vieną kiemo kampą ardyti, rausim lauk krūmus, pušis. O baisiausia tai didžiulis kilimas šliaužiančių kažkokių mirtinių augalų, su tais matyt sunkiausia bus sukariaut :B Gerai, kad juos pasiimti nori vieni kaimynai, tai bent išrauti padės. O tada reikės žemę paruošt, gal naujos atvežt. Sugalvot ir užsodint daugiametėm gėlėm, dar hortenzijų labai noriu.

Atsakyti

Dar Ramintas su mažais :) Pinta, kuri nebesilanko. O daugiau lyg nepamenu. Arba - sklerozė gera liga: nieko neskauda, o kasdien vis naujienos :D

Mano mažas vėl namie liko su gerkle. Viduriniam- pamokos nuotoliu. DIčkiui egzaminas. 
Aš darbe. Jaučiuosi pabėgus. 

Atsakyti

Oho, Liniuka, kad užsiėmėt darbelio. Ar vieni, ar su pagalbininkais rausit? Ne per vieną savaitgalį ir išraut ir užsodint ketini? Man sunkiausia apsispręst, kuo užsodint, kas derėtų, kur nusipirkt ir pan. Šiemet sugalvojau, kad sukišiu savo visokius moliūginius į tą išrautos gyvatvorės vietą :). Nes pastoviai neturiu kur tokių dėt, nors ir po vieną kitą daigą teturiu, bet dar šiltnamyje išdygsta patys, gaila naikint. Kol neturiu vizijos aiškios - neskubėsiu. Rudeniop pradėsiu rinktis, ko noriu, mulčiuosiu. savaitgalį irgi reikės sukišti pomidorus jau į lauką, paprikų nusipirkt, nes šiemet neauginau pati. Visokias cukinijas, patisonus, moliūgus sukaišiot. pažiūrėt, kas ten su melionais ir arbūzais - ar kas išdygo/liko gyvi, nes pati  2 savaites nemačiau.

Išlydėjau saviškius ramiai, bet nuo 9 pastoviai vis pasižiūriu į laikrodį - širdelė dreba. Mokėsi, bet nėra dideli matematikai, tai labai ir nuo užduočių prikausys. Gal šiemet NŠA nepasišiukšlins, pernai sočiai prisiskandaliję. Jeigu ką - eis perlaikyti, ne pasaulio pabaiga.

Atsakyti

Oi ne, ne vieno savaitgalio darbas čia. Šį tik viską nupjaut planuoju ir kilimą nuraut. O tada reikės su šaknimis kovot. Vyras žadėjo kelmus išrauti. Nebus taip lengva, nes ir laistymo vamzdeliai išvedžioti, ir dekoratyvinis apšvietimas su elektros laidais. Dar akmenų tokių nemenkų berods 8. Augalų tai turiu keletą taškų, kur ir išsirinkti padeda ir pakonsultuoja kaip sodinti. Kaimynę turiu su labai geru skoniu, gal padės susikomponuot augalus. Taip iki birželio vidurio gal ir pabaigsiu. Gaila vaizdo PRIEŠ fotkės nepasidariau, nes viena pušis jau sudorota. Kas beje irgi laiko užima, nes viską karpau smulkiai, kad kuo daugiau tilptų į žalių atliekų konteinerį. Apie konteinerius. Kaip man kraujas verda matant, kaip mano kaimynas plastikinius bambalius į bendrų atliekų konteinerį meta😬 Jau ne kartą esam su juo kalbėję, kad reikėtų rūšiuoti šiukšles, tai pas jį toks maroziškas atsakymas "O kas man iš to?" :B Kas per žmonės :B​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 30 gegužės 2025 - 10:20

O. teoriškai kitas šetadienis - pievutė.

Neprisiplanuokit per daug darbų  :unsure: 

Jaaauuuu. Ramu. išlaikė :) 

Atsakyti

Na, maniškiai jau pasidalino egzamino rezultatais. Viena, besimokanti B lygiu ir gavusi mažiau - savo rezultatu patenkinta, kitas - A lygiu - tikėjosi daugiau, nors ir surinko daugiau už sesę. Nors pasiekė tokį patį rezultatą, kokį vidurkį ir buvo išsivedęs iš visų savo spręstų bandomųjų. Dar galvos ar perlaikyti. Man ramu.

O pievutė - tikrai? Kažkaip reikia priminti visoms, išsiskaičiuoti, pasiplanuoti, jeigu įvyks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 30 gegužės 2025 - 10:34