Laba diena,
Liniuka, sveikinimai ir tau, ir Miglei
Ir sėkmės egzuose
Dar vis su fizika kažka numačiusi? Jei atmintis nepaveda kažką planavo 
Restar, greito sklandaus tau atsigavimo
Aš vakar iki batutų nusigavau, tai taip fainai buvo
Nuo grįžimo kažkaip jaučiuos biškį prie žemės priplota
Bet va šitas lietingas šiltas oras tai man laaaaabai patinka
Jau nuo seniai vis pagalvoju, koks stomatologo darbas - ištisai tas pats per tą patį, gal tik pacientų atvejai skirtingi. Sėdi vienas pats sau, nei labai paplepėsi bedirbant
Su pussesere kalbėjau, ji jau planuoja baigt karjerą, nes jau 60metį atšventus. Visą gyvenimą atidirbo vienam kabinete. Sakė, jai patinka, uždarbis geras, stresuoja retai, atostogas kelerias per metus planuojasi, kūryba savo sklype su augalais užsiima. Tai matyt, balansas yra. Bet man vis tiek iš šalies tokia nuobodybė atrodo 
Vaikų pusseserė stomatologo padėjėja planuoja būt, studijuoja dabar. Tai tik neseniai suvokimas atėjo, kad bus visiškai priklausoma nuo stomatologo, jei dirbs privačiame kabinete. Net atostogų negalės savarankiškai planuotis. Rašo dabar baigiamąjį darbą apie psichologinę būseną, tai tų padėjėjų perdegimas darbe didžiausia problema... Gal bedirbdama lygiaigerčiai galės kažko kito mokytis.
Galima daug ką keisti gyvenime, bet tas sėkmingas pasirinkimas po mokyklos vis tiek yr kažkiek svarbus. Bent jau laiko gaišimo prasme. Ir žaviuosi tais, kurie ima ir meta, ir keičia, ir bando. kai nepatinka.
Ryt Rusnei pirmas egzaminas. Šiandien teatro pasirodymas. Abi pradėjom lankyt saviveiklinį teatrą Balsių bendruomenės entuziastų buriamą 
Apie dovanas - mes pirkom pirkinių krepšelius iš native.lt. Į juos dėjom Rūtos saldainius ir vaškines arbatines žvakutes. Viskas naudojama, sunaudojama, nedulka
Ir žinau, kad krepšiukai tai labai patiko