Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vo, ta proga, kad Restar pasisakė, pasiskambinau draugei, kuriai pirmadienį cistą išpjovė. Daugiau nieko nereikėjo judint. Bet liko su 1 nakvyne ligoninėj. Prapliurpėm beveik valandą. 

Šiandien buvom su kolegom kultūrintis Čiurlionio galerijoj naujas filmas-  Pasaulių sukūrimas. Gražu. 

Atsakyti

Kai pagalvoju, kiek mes jau bendraujam, vaikai užauginti dalis, išleisti/išleidžiami į gyvenimą, nors smagu, kad dar ir ne visai didelių turim :). Pamenu Katuko sinusitus - kažkaip sunku patikėti, kad pirmas skaičius 3. Beje, mano palačiokės vyresnės buvo, tai viena baisiai nusistebėjo mano amžium, nes jai neatrodžiau daugiau 40. Sakiau, kad akiniai jos nedatraukia :D. Ji kai pensijoje, tai visi jaunesni atrodo jauni labai :).

Atsakyti

Nu - ateini pas gydytoją, o ten gryn vaikas sėdi.

Maniškės planas pora metų dar pasilikti Kopenhagoj, įgauti profesinės patirties (tikisi gauti darbą pagal išsilavinimą), o tada sugrįšti. Jos draugas biškį vienišas ten jaučias. Bet aš labai didžiuojuos savo savarankišku vaiku. Aišku, ne toks ji jau ir vaikas, bet vistiek, tvarkytis gyvenimą puikiai sugeba be tėvų spaudimo. 

Gal kokią idėją turit atminimo dovanėlėms užsieniečiams? Kad nebūt labai jau patriotiškos, bet  atspindėtų kažką tautiško. Dukra nori savo laboratorijos vadovams įteikt, jie ir jos magistrinio vadovai ir darbdaviai, o ji ir diplomą ginas ir iš darbo išeina.

Atsakyti

Kokiai sumai?

Atsakyti

O visokie Rūtos ar pan saldainiai rankų darbo? Per maža? 

Tarp kitko, Kaune atsidarius naja itališkų ledų ir desertų parduotuvė. Pvz dėžutė saldainių ar 75, ar 85 eur 🤐

Atsakyti

Pvz. https://www.ruta.lt/galerija/

Jei neklystų, jose dabar deda Čiurlionio paveikslų atvirukus. 

Atsakyti

Sumos nežinau. Saldainiai labiau lauktuvėm mano manymu.

Labiau buvo galvota apie pinsus, padėkliukus, nu kažką ilgesnio nei skanesnio :D​ 

Atsakyti

Jesios porceleno puodeliai? Lietuviški. Kainuoja. Bet gražių yra :)

Atsakyti

Yra visokių dalykų su Čiurlioniu užrašinės, maišeliai ir pan. Arba vis tiek kokį valgomą daiktą dovanočiau, nes visokie suvenyrai užsieniečiams.... Pagooglinus lietuviškos dovanos/ lauktuvės duoda fainų dalykų visai - rinkinukų įvariam biudžetui ir skoniui.ininiai kokie dalykai ir žvakės daniškai Hygge labai į temą būtų. Žvakių yra nerealių Lietuvos gamintojų, kokybiškų. Hygge Lietuva yra puslapis. Arba lietuviškiau - tos geltono vaško kur kitur. Man atrodo, susiras puikiai pati, nes geriausiai žino, kam ir už kiek nori dovanot. Dabar internete tiek visko. Dar Lietuvoskurejai.lt puslapis. Kaip tik užmačiau arbatines bičių vaško žvakutes - jsu danai tikrai sunaudos :).

Atsakyti

Laba diena, 

Liniuka, sveikinimai ir tau, ir Miglei  :4u:  :4u:  Ir sėkmės egzuose  :4u:  Dar vis su fizika kažka numačiusi? Jei atmintis nepaveda kažką planavo :)

Restar, greito sklandaus tau atsigavimo :4u: Aš vakar iki batutų nusigavau, tai taip fainai buvo  :wub: 

Nuo grįžimo kažkaip jaučiuos biškį prie žemės priplota  :rolleyes:  Bet va šitas lietingas šiltas oras tai man laaaaabai patinka  :wub: 

Jau nuo seniai vis pagalvoju, koks stomatologo darbas - ištisai tas pats per tą patį, gal tik pacientų atvejai skirtingi. Sėdi vienas pats sau, nei labai paplepėsi bedirbant :D Su pussesere kalbėjau, ji jau planuoja baigt karjerą, nes jau 60metį atšventus. Visą gyvenimą atidirbo vienam kabinete. Sakė, jai patinka, uždarbis geras, stresuoja retai, atostogas kelerias per metus planuojasi, kūryba savo sklype su augalais užsiima. Tai matyt, balansas yra. Bet man vis tiek iš šalies tokia nuobodybė atrodo :D

Vaikų pusseserė stomatologo padėjėja planuoja būt, studijuoja dabar. Tai tik neseniai suvokimas atėjo, kad bus visiškai priklausoma nuo stomatologo, jei dirbs privačiame kabinete. Net atostogų negalės savarankiškai planuotis. Rašo dabar baigiamąjį darbą apie psichologinę būseną, tai tų padėjėjų perdegimas darbe didžiausia problema... Gal bedirbdama lygiaigerčiai galės kažko kito mokytis.

Galima daug ką keisti gyvenime, bet tas sėkmingas pasirinkimas po mokyklos vis tiek yr kažkiek svarbus. Bent jau laiko gaišimo prasme. Ir žaviuosi tais, kurie ima ir meta, ir keičia, ir bando. kai nepatinka.

Ryt Rusnei pirmas egzaminas. Šiandien teatro pasirodymas. Abi pradėjom lankyt saviveiklinį teatrą Balsių bendruomenės entuziastų buriamą :D

Apie dovanas - mes pirkom pirkinių krepšelius iš native.lt. Į juos dėjom Rūtos saldainius ir vaškines arbatines žvakutes. Viskas naudojama, sunaudojama, nedulka :D Ir žinau, kad krepšiukai tai labai patiko  :D  :wub:​ 

Atsakyti

Limit  - nu kaip tu spėji visur sulakstyt ir sudalyvaut :). Čia aš apie teatrą - naujiena! O batutuose ir man nuo pirmos treniruotės taip faina grįžti ♥. Bet teks biškį praleisti. Aš gal pora savaičių susilaikysiu, nors iki 4 sako.

Maniškiai irgi matematiką laikys. Tai vienas ištisai eina į MKIC - VU biblioteką Saulėtekyje, ten sprendžia iki vakaro, Digiklasę klauso, o jo sesė - į Verocafe :). Tipo, su draugėm ten mokosi. Pamatysim rezultatus :). Laimė, kad nei vieno namie nėra ir nėra „verkimo“ dėl streso. Kaip bus, taip, ne pasaulo pabaiga tie egzaminai, galų gale - galės perlaikyti. Be galo džiaugiuosi, kad pati nestresuoju.Anksčiau maniau, kad bus kitaip. Matyt, visgi su amžium ateina proto ir ramybės :)

Stogatologo darbas ir man neptrauklus, bet ištiesų - labai reikalingas, prasmingas, ir, manau, kad ten įvairovės sočiai. mano draugė tai mane kalbina vis išsižiojusią :). Pasijuokiam. Man tik mistika, kaip ten tiek išstovėt ir įžiūrėt viską, aki su amžium akys prastėja...

Liniuka - tavo Miglė šaunuolė protinguolė. kaip ir tu :). ten, kur FB nuotrauką įdėjai, tai čia ji dabar? Nes tokia jaunutė atrodo, visai vaikas :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 gegužės 2025 - 10:40

Limit, Rusnė 11tokė? Tai antras egzas. Pirmas- lietuvių jau buvo. 

Aš bandau apsimest, kad nesinervinu dėl Viliaus. 

Atsakyti