Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pakliuvot nemokamai konsultacijai gal? Man pavyko tik mokamai, tai pas jį ir laukėm tiek. Dar jo žmona (Donata Šukytė-Raubė) sako, kad super gydytoja tokio paties dalyko. Būčiau žinojus, tai pas ją gal būčiau ieškojusi galimybių pakliūti. Nes to žvaigždės po operacijos niekada ir nematėm nei vienas :). Na, bet svarbu, kad gerai išoperavo (tikimės :D).

Atsakyti

Žiūriu, veiklos ir reikalų pas visas apsčiai.

Niuma-šaunuolis vaikinas! Šiais laikais reta, kad iš pirmo karto išlaikytų.

Mano užsienietė dukra šiandien ginasi magistrą, lietuvaitė išskrido švęsti kartu :D su šakočiu

Dar intensyviai ruošiuosi draugės vestuvėms, kurios kitą savaitgalį. Ir dar laukiu naujo auto, tas laukimas toks labai daug visokių derinimų reikalaujantis.

Ai, ir pievutj planuoju būti. Nelabai tik suprantu oro-lis ar ne :hmm:  pamenu pernai greitkely tragiškai didelė liūtis įvyko-buvo pavojus paskęsti :D​ 

Atsakyti

Mokamai. Beje jau nebe žmona jinai girdėjau. 

Katuk, tai kokią auto išsirinkai? Kokios spalvos?

Atsakyti

Dėkui dėkui. Man pačiai džiugu dėl to, kad jau ramu. Išsilaikė. Svarbu per drąsiai kely nesijaustų. Nors prieš vairavimus labiau neramu buvo, nei per tą laiką, kiek šalio jo kaip keleivis-mokytojas važinėjau.

Aš irgi žiūriu kasdien į orus. Ir nesuprantu- lis, ar nelis. Bent jau mažiausią kiekį ietaus rodo iš viso savaitgalio dienų. 

Atsakyti

Tai tą pačią-Kia Ceed. Techniniai parametrai tiko/patiko, kaina mano nustatytose ribose. Kažkaip nieko panašaus daugiau nepamačiau rinkoj.  Realiai tai labai panaši į dabartinę, daugiau kažkiek paturbinimų plius automatas-pagaliau :D​ 

O spalva tai juokinga-tris kart persigalvojau :D  ir dabar važiuoja labai man neįprasta-Deluxe White

Atsakyti

Katukas - reikalų ministrė :), kaip visada. O kaip ruošiesi vestuvėm? Aprangos, grožio procedūros užsakomos ar kas daugiau - dar kažką organizuoji gal?

O oras - koks bus, tokiu ir džiaugsimės, gi Vincis priima ir troboj, tai nėra bėdos. Man tik eilinė panika, kad viskas iš galvos išgaravę, ką galėčiau valgyt pasidaryt/nusipirkt.  Visada taip, kai labiausiai reikia...

Niuma -  tu drąsi tikrai, mano nervai neatlaikytų tokio besimokančio vairuotojo kol kas :D. O laikė mechanine pavara? Tavo irgi tokia? Nes maniškis nori mechanine laikytis, bet pas mus automatas, tai nežinau, ar čia gerai būtų dar ir sava mokyti.

Liniuka - tu daugiau, matyt, žinai, pletkų apie daktarus :)

Yra laikančių istoriją vienuoliktokų? Mano - vienas. Nors kita gailisi, kad ne istoriją pasirinko, o biologiją. Ir turbūt planuoja į jį nebeit, nes sunku. O ir nežino, kam reiėktų to egzamino.

Atsakyti

Vestuvės-apranga pagrinde-trūksta apavo žmoniško. Plaukus sekmadienį pasispalvinsiu, tai tiek to pasiruošimo. Nes veiksmas bus sodyboj, be jokios standartinės programos, tai manau sueis mano kasdienis makiažas ir plaukuosena. Ir varysim į Plungę, čia didžiausias iššūkis. 

Atsakyti

Restar, bijojau  mokyt, kol nepravažiavau gale, o vyras prieky sėdėjo. Per visą miestą pravažiavom. Jau buvo su instruktorium važinėjęs. Taip, mūsų abi mechaninės auto ir jis norėjo su mechanine laikyti. Tik papildomą draudimą reikia išpirkti, kol mokinys. O dabar jau kitokį draudimą, kad be patirties ir iki 28 m.  

Atsakyti

Aš pernai netyčia tokį draudimą nusipirkau, nors nei reikia nei ką :B 

Katuk, spalvos pavadinimas skamba prabangiai :) Faina bus su nauja auto, o ypač automatu.

Šiemet taip pasinešiau ant augalų formavimo, karpau viską iš eilės :B Šiandien bonsinę pušį susiformavau.Jau buvo belia kaip apžėlus. Dar laukia kalninės higieninio genėjimo. 

Egzo temos visai geros pakliuvo. Rinkosi kaip ir aš pagal Altorių šešėly :wub: Lietuvių aukšto balo nesitiki, ne jos dalykas. Va matematikos tai laukia. 

Atsakyti

Maniškė gavo max balą :angel_not:  labai didžiuojuos :ax:​ 

Atsakyti

Liniuka, praleidau, o Miglė nesilaikė teisių? Kad nereikia tokio draudimo? 

Katukai, sveikinimai dukriukui. Aišku, ir mamai 🥰

Atsakyti

Labas rytas, 

katuk, kaip faina  :wub:  Sveikinimai  :4u:  :4u:  

Aš tai vis galvoju, kai jau pusiau ten įsitvirtina kur užsieny, tai paskui sunku atgal grįžt. Apie savo vaiką irgi mislyju. Labai norėčiau, kad LT būtų.

Miglei sėkmės!  :4u: Tik vieną abiturientę temoj turim?

Liniuka, kaip tu prisimeni egzo temą??.. :blink:  Aš bandžiau galvot, kokia mano buvo ir nei pro kur :D Bet stojamojo rašinį atsimenu į ten, kur neįstojau Vilniuj :D

Šįryt kažkaip kerpeną prisiminiau, vis visur dalyvaudavo susitikimuose, o dabar ir čia nebeužeina, apie pievutę irgi nieko   :hmm:

Kaip istorija 11tokams? Rusnė nelaikė, draugės vaikas 38 gavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 05 birželio 2025 - 09:41