Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, būsi pievutėj? Apie tas keliones traukiniais galėsiu gyvai papasakoti. Maniškė su drauge keliavo.

Atsakyti

Merginos jau kely? 

Atsakyti

Faina buvo pasimatyt 🥰

Aga, biškutį nusiorinus esu nuo visko, beeettt jau pagaliau galiu pasidžiaugt garsiai, kad namo pirkimai virsta realybe. Šią savaitę pardavėm butą, bet dar galim čia pagyvent. Kol šito fakto neįvyko (nuo vasario mėn.), tai nervukų pakainavo ar viskas pavyks laiku.  O visus namo vidaus įrengimus tenka prižiūrėt pačiai. Tai kartais būdavo situacijų, kad skambina vieni meistrai, kad jau kažkurie kiti darbai turėjo būt padaryti anksčiau.. žodžiu, paskutinius du mėn - paturbintu režimu gyvenu. 

Atsakyti

O taip, Niuma.... pažįstama viskas, tik jau voratinkliais apaugę tie prisiminimai :D 

Smagu buvo pasimatyt, puiki ta Vincio pievutė, ir mezgėjos puikios :D​ 

Atsakyti

Pievutė žalia, mezgėjos spalvotos, draugystė - jėga  :wub: . Vakar iššnekėjau visus žodžius, nors mažai su kuo konkrečiai pasikalbėjau ... Jau 11 ėjau miegot, nors norėjau anksčiau, batarkės išsikrovė.  Bandžiau pamegzt, šiandien ryte išardžiau poros dienų darbą - visgi per mažą virbalą atnarai paėmiau, užspaudžiau. Ir šiaip dar pailgint pora cm reikia. Bet - neužsirašius niekur, kokio nr virbalais kūną mezgiau. 

Ir katinas vėl nekaip atrodo, liūdna labai, nežinau, ką daryt... Pabaigos pradžia. Taip tikėjausi, kad po lašelinių kurį laiką ramiai pagyvensim...

Atsakyti

Tuoj ir aš galėsiu apie ūkį ir bites pasakot :D pakolkas tik gelbėjam kiemą nuo žolių 🤐 pasiskolinau iš dukterėčios trimerį. Beveik be reikalo. Rauti greičiau. Ramunių krūmai iki kelių. Gal vos penktadalį sugebėjom šiandien su abiem dičkiais. 

Atsakyti

Tiesa,man jau tuoj bus paranoja važiuot į mezgėjų meetus. Tris kartus gyvenime stabdė reidai, teko  pūsti. Tris kartus prieš ar po susitikimo:

- po pirties;

- prieš brunshą

- šiandien, - po pievutės.

😂😂

Atsakyti

Niuma, įtartinai laiminga?  :D  Sveikinu su permainom  :ploja2:​ 

Aš pagaliau nustojau kosėt, pradeda antibiotikai veikt. 3 savaičių kursas, nes jau pasirodo į lėtinę formą viskas nuėję  :bijau2: Nu ir dantis skauda, kanalus gydau. Bet viskas į gera.

Pievutę pražioplinau, reik sekt, kada į kokį brunchą varysit  :ax: 

Atsakyti

Man su Gyčiu irgi teko tie 3 savaičių antibai. Bet jau prieš 5 metus. Ir gerų bakterijų liepė gert kažkaip įtarpuojant, nes labai stiprūs antibai. Gyčiui, kadangi ir plaučių uždegimas iki ligoninių buvo, tai sanatoriją 3 savaitėm gavo. Palangoj gyvenom. Karantino pradžia buvo, kai su kaukėm tuščiam mieste ir pajūry reikėjo vaikščiot...

Atsakyti

Lietuti, gal čia ir buvo tavo dažnokų sirgimų priežastis ir dabar išsigydžius bus geriau.

Birželio 14 d. Mezgimo viesumoje diena ir daig visokių veiklų - vienos važiuoja į Valkininkus Bokšto klubą pamegzt, kitos organizuoja 11 val pikniką prie Baltojo tilto, Trakų Vokės mezgėjų būrelis irgi organizuoja dvaro parke pamezgimą ir ne tik, dar Kairėnų botanikos sode. Aš varysiu į Trakų Vokę, nes pernai labai patiko, o šiemet dar ir kažkokį prizą gausiu :). Bet kadangi ten 16 val pradžia, tai gal ir iki Baltojo tilto palėksiu prieš tai. Būtų gerai kokį paprastą mezginį įsitaisyt.

Jeigu kas norėtų prisijungt - duokit žinią, nes mano kaimynė mane "išdavė" šįsyk, pasirinko traukinį.

Šiandien tai mezginius tik pasivežiojau. Papirkau gėlių - ir į vazonus, ir daugiametes kelias, tai sukišau. Dar vyro brolio paprašiau palei šiltnamį juostą sukast - užsiveisiau naują gėlyną iš vienmečių : sukišau savo užsiaugintus astrų, žydrūnų ir žioveinių daigus. 4 arbūzus ir 3 melionus sukišau, uždengė. Dar šiltnamyje radau pasisėjusių ir gerai paaugusių dumplūnių - labai tikiuosi, kad valgomos išdygo, o ne dekoratyvinės :). Labai mano skonio uogytės, bet pati laiku nepasisėjau, pirkt neradau. Gal visgi užsiauginsiu. Labai gaila buvo sodą palikti, nes viskas gražiai nupjauta, sutvarkyta, beliko pasibūt ir pasidžiaugt, tik neliko kada :)

Atsakyti

O, labai nebloga mintis-gėlynas palei šiltnamį

Mane jau nervina ta pieva, besiveržianti į šiltnamį pro šonus, tai juostelė gėlių visai gal padėtų suvaldyt. 

Vakar atradau, kad kažkokios pasėtos gėlės jau nebetelpa į vazoną, būtina persodint, o vietos joms tai nėr :oh:  nu tai kažkur įkišau į savo betvarkės gėlynėlį. Kažkada reiktų susikaupt kaip Liniukai, išlupt viską lauk, susiprojektuot žmoniškai ir pasodint. 

O tos pasėtosios, tai net nežinau kas :D  galvojau atsiminsiu, kai sėjau, pakelį išmečiau, o vat dabar nors tu ką-niekaip neatgaminu

užtat bent jau mano vazonas gigantas vis dar mane džiugina, bujoja visos gėlytės labai draugiškai.

Atsakyti

Aš tą juosta gal iš rudens buvau išklojus kartonu, tai žolė po apačia sušutus buvo, nesunku buvo sukast.

O kaip daigeliai atrodo? :). Gal atpažinčiau :). Aš bent jau žinau, ką nusiperku, tai iš to galiu atsekti.

Savo pagrindiniu gėlynu po pernai rudeninio energijos antplūdžio beveik patenkinta, išskyrus tu, kad šiuo metu mažokai žydinčių gėlių. Bet formos ir spalvos visai džiugina. Reikės išsigooglint, kokios gėlės žydį gegužę-birželį ir susiveikt. 

Katinas išnešęs save į balkoną, nei ėda, nei geria, liūdesys ...

Ai, dar vienas liūdesys, kad vakar susiruošus megzt neradau vienų savo virbalų. Būtų dar nieko, jeigu vieno dydžio, bet, matyt, buvau suporavusi kartu 3,75 ir 4 nr  Chiagoo virbalus ir dabar abu prapuolę - net tvarkingai visus virbalus susitvarkiau, peržiūrėjau, paloves išknisau. Bloga nuojauta, kad važinėdama kur nors pamečiau. Dar vieno dydžio, tai dar dar, o dabar abu pirkt. Ir nepamenu, su kuriuo dydžiu iiš šitų mezgiau savo pievutė bliuskę. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 birželio 2025 - 09:55