Nu gal reikėtų susikurti vilniečių chat'ą pagaliau, kad susitartume logistiką
. Aš irgi apie Kerpeną vis pagalvojau, pakvieskim ir ją.
Man tai mokykloje mokytojai yra sakę, kad sieros rūgšties formulę ir Pitagoro teoremą naktį prikėlus reikia mokėti - tai gerai treniravausi, kad iki šiol moku
. Užtat nelabai ką daugiau. Mačernio eilėračių nemažai moku, nes buvo mano mylimukas (dėl mylimos mokytojos) vienu metu, tai tieisog mokiausi atmintinai savo malonumui. Mokykloje rašinio išvis nerašiau, nes užskaitė mokykloje stojimo į VU egzaminus. Pirmą kartą - kažką apie knygas, kas buvo itin lengva, nes buvau knygų graužikė, gavau 10, tai liūdėjau, kai antrą kartą reikėjo stoti, nes galvojau, kad jau be šansų universitete antrą kartą 10 gauti. Ir gavau temą apie namus Mačernio vizijose
. O buvau spėjusi išmokti ir 2,5 Mačernio vizijų atmintinai
. Tai citatos liejosi laisvai ir vėl 10
.
Realiai tai tie balai, pažymiai ne baisiai ką reiškia viso gyvenimo perspektyvoje, nebent užkirstų kelią kur įstoti. Maniškis istorijos gavo mažiau nei tikėjosi, tikrai daug mokėsi ir 10 turi metiniam, bet spėju, kad tiesiog suskubėjo, neįsiskaitė, nes per 20 min viskas buvo padaryta. Arba ten kokios plonybės, kurių neįsikirto, nežinau. 33 iš 40. Svarsto ir šitą perlaikyt.