Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano atmintis tai yra totalus košmaras. Iš vidurinės mokyklos prisimenu tik antrą Niutono dėsnį, Tatjanos laišką Oneginui rusiškai, Mačernio  vieną eilėraštį, lietuvių egzo temą ir matematikos egzo užduotį apie prie tvoros pririštą ožką ir kiek žolės ji nuėda :D Daugiau vidurinės lyg nebūtų :D 

Man pievelės tikimybė vis didėja, tai jei turit kokį chatą priimkit :)​ 

Atsakyti

Nu gal reikėtų susikurti vilniečių chat'ą  pagaliau, kad susitartume logistiką :). Aš irgi apie Kerpeną vis pagalvojau, pakvieskim ir ją.

Man tai mokykloje mokytojai yra sakę, kad sieros rūgšties formulę ir Pitagoro teoremą naktį prikėlus reikia mokėti - tai gerai treniravausi, kad iki šiol moku :). Užtat nelabai ką daugiau. Mačernio eilėračių nemažai moku, nes buvo mano mylimukas (dėl mylimos mokytojos) vienu metu, tai tieisog mokiausi atmintinai savo malonumui. Mokykloje rašinio išvis nerašiau, nes užskaitė mokykloje stojimo į VU egzaminus.  Pirmą kartą - kažką apie knygas, kas buvo itin lengva, nes buvau knygų graužikė, gavau 10, tai liūdėjau, kai antrą kartą reikėjo stoti, nes galvojau, kad jau be šansų universitete antrą kartą 10 gauti. Ir gavau temą apie namus Mačernio vizijose :). O buvau spėjusi išmokti ir  2,5 Mačernio vizijų atmintinai :D. Tai citatos liejosi laisvai ir vėl 10 :).

Realiai tai tie balai, pažymiai ne baisiai ką reiškia viso gyvenimo perspektyvoje, nebent užkirstų kelią kur įstoti. Maniškis istorijos gavo mažiau nei tikėjosi, tikrai daug mokėsi ir 10 turi metiniam, bet spėju, kad tiesiog suskubėjo, neįsiskaitė, nes per 20 min viskas buvo padaryta. Arba ten kokios plonybės, kurių neįsikirto, nežinau. 33 iš 40. Svarsto ir šitą perlaikyt. 

Atsakyti

Šiaip sakė, kad gan sunkokas egzas buvo. Kai kurių dalykų nesimokė. Draugės vaikas istoriją planuoja studijuoti, tai papildomai domėjosi.

Atsakyti

Užrašė operacijai kitų metų balandžiui :D Gerai sakei, Restar.

Bet įdomiai papasakojo apie nosies kaip radiatoriaus funkciją :) 

O paskui mane sulijo kaip ciuciką :B  Per pačią liūtį ėjau į parkingą, tai net atsimerkti negalėjau, vanduo upeliais plaukė :D​ Jau nepamenu kada taip buvo.

Atsakyti

Pabandžiau ant durniaus išlaikyt istorijos egzaminą :). Nu bet visai ant durniaus :) (matematikos ir kitų dalykų net nesiruošiu bandyt :D) . 23 minutės, tai nelabai ir spėjau įsiskaityt. 27 taškai iš 40 :). Eina peklon, kiek jie visko ten turi žinot ir kaip kitaip mokosi - šaltiniai ten visokie, asmenybės, paveiksliukai. Tikrai nelengvas man pasirodė. Iš kitos pusės, jeigu būčiau mokiusis dabar, tai būtų geresnis rezultatas :).

O balandį ne per vaikų atsotogas užsirašėt? Nes mums dėl to perkėlė paskui :). Bet Miglė studentė bus, tai ne tiek jau ir svarbu, kad tik iki egzaminų spėtų išsioperuoti :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 birželio 2025 - 14:47

Aš irgi sugebėjau 50 metrų paeiti pačiam lietaus pike. Galva tai sausa, bet kojos tai per sekundę iki kelių :D​ 

Atsakyti

Balandžio 27, tai gal jau po atostogų.

Pernai per istorijos egzą viena iš užduočių buvo pasakyti kokį įvykį vaizduoja karikatūra. 

Per kažkurį bandomąjį egzą buvo duotas logotipas, reikėjo pasakyti ką jis reiškia. Atsakymas, kad jis naudojamas tik Amerikoje tam tikrai prekių grupei ir apie jį nesimokė :B  

Atsakyti

Oho, Restar, super sakyčiau! Net įdomu pabandyt :D  Kur tu radai užduotis?

Aš tai pataikiau tarp lietaus suvažinėt į Antakalnio pol. pas ginekologę. Pasiūlė pasidaryt gimdos kaklelio vėžio žymens tyrimą, kad turėt atskaitos tašką palyginimui. Tai ir pasidariau. 

Liniuka, kokia to nosinio radiatoriaus funkcija?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 05 birželio 2025 - 15:13

Nu ne super kaip maksimalistei, tikėjausi daug blogiau, nes kažkaip daug ką iš kažkokios miglotos nuojautos spaudžiau, bet norėčiau daugiau :). Tikrai plačias žinias reikia turėti. Aš labiausiai atsimenu, kaip mes visokių karų ir revoliucijų priežastis ir pasekmės kaldavom :).

Čia visi egzaminai: https://beta.etestavimas.lt/ .

Man baisiausias vaizdas buvo kai kamerą į nosį vaikui sukišo ir turėjau žiūrėt kompe, kaip viskas kraupiai atrodo - tie dideli plaukeliai, snagliai, pakraujavimai :).

Pas kokią ginekologę tu, LImit? Galvoju gal pakeist saviškę įdomumo dėlei, jeigu verta. Ir parašė pažįstama, kad perrašys mane pas kitą šeimos gydytoją, jauna, bet skyriaus vedėja, sakė - procesas sudėtingas, tai užtruks, bet man nieko nereikės daryti  :B​ .

Atsakyti

Limit, pašildyti įkvepiamą orą. Vidinėje kriauklių pusėje labai daug kraujagyslių ir jos perduoda šilumą. Pas maniškę viena labai išburkus, tai sakė padarys vidinį pjūvį ir randas sutrauks, kad orui praeiti daugiau vietos būtų. Na ir pertvara c formos, tai ir ją tiesins.

Atsakyti

Rusnei šį sezoną pastovi sloga.. ir gerklė dar  :rolleyes:  Tik tik pasibaigė praeitą savaitę, antradienį nauja prasidėjo  :oh: 

Restar, vakar paskambinau užsiregistruot encefalito skiepui ir pagalvojau, kad tuo pačiu ir pas ginekologę reiktų. Jau seniai labai buvau, galvoju, vis tiek reiks kokia pora mėn. laukt kaip visada. Ir sako - va ką tik atsisakė, yra laikas rytojui :D Tai kokia atsilaisvino, pas tą ir ėjau - Albertavičienė. Pagyvenus, stačiokiška. Sako, vaikų dar palnuoji  :lol: jei ne, tai naudok apsaugas :D  O šiaip kažkoks tyrimas, pasirodo, yra, kiek dar tų folikulų liko nustato. Nebuvau girdėjus.

Šeimos gydytoją irgi noriu keist :rolleyes: 

Atsakyti

Ne, pas bile kokią tai nenoriu :D. Maniškė pakankamai normali. Išskyrus tai, kad daugiausia laiko skiria visa ko rašymui kompe, o aš gal pasišnekėt labiau norėčiau :). Aš tai girdėjus - FSH tyrimas. Bet niekas dar nesiūlė.

Per visus darbus ir sveikatas neužregistravau saviškės į jokią stovyklą... ir nieko doro nerandu už kainą įkandamą. O jeigu neišleisiu į jokią, tai pragulės visą vasarą su telefonu ar kompu lovoj, daugiau nieko nereikia  :B . Nu, arba turim galvoti kokią programą patys, bet ne visur ir pasirašo, o ir mes nebenorim būti linksmintojai.

Pabėdavojau viešai, net nespėjus atskayti - ėmiau ir užregistravau į porą  :B . Pirmą kartą į Atgają - keista, kad yra dar vietų, nes niekada nespėdavau, registracija vasarį prasidėdavo ir vėl į anglų kalbos su palapinėm. Uf. Vienas svarbus darbas padarytas  :wub:​ .

Atsakyti