Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, neardysi kelių elučių? Ar koks nors raštas yra, kad geriau papildomai nusipirkt?

Man priekio paskutinė eilė tik likus užbaigt  :) vakar pradėjau. Supratau, kad noriu kitaip. Užbaigsiu šiandien

Su santechniku pažaduku vargau. Dvi savaites: jo jo, va tuoj pradėsiu.  Ir dalį perdaryt turėjo. Bet jau vakar atsiskaičiau. 

Vakar buvau veido krioterapijos procedūroj. Visai patiko. Aišku, ir numigau, nes virš valandos darė :D

Atsakyti

Jeigu ardyt, tai iki pusės - nes gi toks pusiau baktusas, pusiau Sophie šalikėlis. Turint omeny, kad jau ryt popiet turi būt supakuotas, tai nebenumegsiu iš naujo. Tiksliau - spėčiau, bet noriu dar antrą, gal mažesnį per šiandien pavaryt. Noriu mamai, kuri globos mergaites ir dukrai, kurios bute gyvens, įdėt dovanų. Blogiausiu atveju mažylei tikrai pravers. Teks varyt to kamuoliuko  :B , mačiau yra, kur mano neprapuola. O jeigu ir skirsis partija, tai galiukui gal nieko jau tokio, geriau nei kita spalva išvis. Prisiminiau, kad ne taip toli jau ir Akropolis, tai gal mokyklinius džempus pavyks VJG nukaut, abiem praskylėjo rankovės ir apibrizgo. Gali būti abiem paskutiniai metai, bet nevaikščios kaip nuskurėliai...

Jurgitak - su tavo dienele! Žaviuosi, kokia esi tvirta ir žinanti ko nori moteris  :wub: . Ilgų ir gražių tau gyvenimo metų ir gal ... naujos meilės, jeigu tik pati to nori  :4u: .

Atsakyti

Jurgitak, su gimtadieniu :4u: 

Restar, paminėjai Jėzuitus, tai buvau nustebus, kad per šimtukininkų apdovanojimus iš tos mokyklos vos keli gavo. Kaip ir iš Mortos tik trys. O šitokia ant pjedestalo užsikėlus.

Tai ok, tinkamės ketvirtadienį :4u: Aš nuo 17 val galiu. Dėl vietos kaip visada parkingas pirmu smuiku groja :rolleyes:​ 

Atsakyti

Jurgitak, SVeikinimai  :wub: 

Kaip Restar sako, tikrai esi moteris, žinanti, ko nori ir ramiai, tikslingai to siekianti.

Linkiu ir toliai išlaikyti ramybę ir balansą viskame, o mus džiugint savo įdomiais siūlų pasirinkimais ir mezginiais :) 

Atsakyti

O kur vyko tie apdovanojimai? Mačiau foto, bet negalėjau erdvės identifikuoti, gražiai atrodė. Man profesinis interesas žinoti vietas, kur renginiai organizuojami :).

Nieko nežinau apie VJG pasiekimus, ten turbūt apdovanojo ne kiekvieną 100-ukininką, o tik tuos, kurie gal 2+ gavo? Ir turbūt tik tuos, kurie galėjo atvykti. Vasara, manau, kad daug kas ir atostogavo, negalėjo ateiti į ceremoniją. Jeigu taip bandyti pateisinti, nors kas man darbo :). Turbūt licėjuje vieni šimtukininkai :). Mortoje, tai tarptautinis bakalaureatas, nemanau, kad labai palyginami jų įvertinimai su mūsų 100-ukais, labai nelengva tuos maksimumus gauti ir jokių +10 :). O šiaip maniškio kartoje, tai 2 matematinės klasės, kaip suprantu, yra moksliukai, o 2 kitos - tokie vidutiniokai, kaip ir maniškis. Nors "grasina", kad istorijos 100-uką turi gauti. Kiek žinau, tai šiųmetinių 8-okų karta yra "monstrai" mokymosi atžvilgiu, sklando gandai, kad vidurkis įstojusių į 9-ą  - 9,8 ir dar kažkiek, visi stebisi. Bet šiaip vieša politika, kad nėra skelbiami jokie vidurkiai - nei klasėje, nei tarp klasių, akcentas ne į tai.

Atsakyti

Compensoje.

Aišku ne visi atėjo, daug tuščių kėdžių buvo, bet santykinai lyginau. 

Atsakyti

Jurgitak, su gimtadieniu!

Man esi įsižeminusios, bet tuo pačiu apsuptos kašmyrinio debesėlio :D , moters pavyzdys. Tai linkiu tau stabilumo :mirksiukas:  ir toliau.

Apie susitikimo vietą, tai man baisiai patogu būtų nejudėt iš savo parkingo :lol: bet galiu ir prisitaikyti, nes kaip suprantu, centras tikrai ne visas vilioja. Aišku, pasirinkimų ne tiek ir daug su tais nemokamais parkingais... 

Atsakyti