Prisiminiau, kad dar darau avokado ir kiaušinio salotas. Stambiai supjaustau, uždedu krienų ir majonkės, su juoda duona labai skanu.
Katuko visi valgiai sofistikuoti tokie. Nors kai kurie patiekalai tai valgomi, bet stebina, kad įvardijami kaip pusryčiams. Pvz pomidorai su mocarela pas mus lengvai vakarienei arba net pietums, kai karšta. Ir kitos salotos. Sriubos būdavo vaikystėje pas močiutę pusryčiams. Dabar - jeigu bus suvalgyta sriuba pusryčiams, tai neliks pietums ar vakarienei.
Aš dar prisiminiau mūsų karališkus sumuštinius: kvadratinė bulka (man skaniausia Beatos su sėklomis), su trupučiu majonezo patrintas tunas tepamas, dedama pomidoro riekelių, sūrio lapelis ir aisbergo salotos lapas. Eiliškumą galiu ir supainiot. Oi, skanumas. O karštų sumuštinių keptuvėje seniai nebekepam, nes lyg sūnui tą keptuvę atdiavę, tai pas mus tiesiog patarkuota sūrio, šlapiankės, aš dedu dar kiaušinį, priekonių ir tokia mase užtepta kepami orkaitėje arba karšto oro gruzidntuvėje, jeigu 1-2 žmonėms.
Koks džiaugsmas yra vis dar besitęsiančios atosogos. Ypač naujam chaosėly.
Gyčiui ir Emiliui pamokos nuo 8.30. Kažkiek palengvins reikalus dėl mašinų kiekio.
Ramiai išgėriau kavą su šiltu kibinu, laukdama, kol Ikeą atidarys. Eisiu dar su konsultantais virtuvę paplanuot, nes programa liepia keist norus. Matysiu
Kaip Vilius teises iš pirmo karto išsilaikė, taip su mocu strigo. Šiandien jau trečias nesėkmingas bandymas. Ir net ne kelių eismo pažeidimai, o vis kažkokios išsiblaškymo situacijos.