Prisiminiau, kad dar darau avokado ir kiaušinio salotas. Stambiai supjaustau, uždedu krienų ir majonkės, su juoda duona labai skanu.
Katuko visi valgiai sofistikuoti tokie. Nors kai kurie patiekalai tai valgomi, bet stebina, kad įvardijami kaip pusryčiams. Pvz pomidorai su mocarela pas mus lengvai vakarienei arba net pietums, kai karšta. Ir kitos salotos. Sriubos būdavo vaikystėje pas močiutę pusryčiams. Dabar - jeigu bus suvalgyta sriuba pusryčiams, tai neliks pietums ar vakarienei.
Aš dar prisiminiau mūsų karališkus sumuštinius: kvadratinė bulka (man skaniausia Beatos su sėklomis), su trupučiu majonezo patrintas tunas tepamas, dedama pomidoro riekelių, sūrio lapelis ir aisbergo salotos lapas. Eiliškumą galiu ir supainiot. Oi, skanumas. O karštų sumuštinių keptuvėje seniai nebekepam, nes lyg sūnui tą keptuvę atdiavę, tai pas mus tiesiog patarkuota sūrio, šlapiankės, aš dedu dar kiaušinį, priekonių ir tokia mase užtepta kepami orkaitėje arba karšto oro gruzidntuvėje, jeigu 1-2 žmonėms.
Koks džiaugsmas yra vis dar besitęsiančios atosogos. Ypač naujam chaosėly.
Gyčiui ir Emiliui pamokos nuo 8.30. Kažkiek palengvins reikalus dėl mašinų kiekio.
Ramiai išgėriau kavą su šiltu kibinu, laukdama, kol Ikeą atidarys. Eisiu dar su konsultantais virtuvę paplanuot, nes programa liepia keist norus. Matysiu
Kaip Vilius teises iš pirmo karto išsilaikė, taip su mocu strigo. Šiandien jau trečias nesėkmingas bandymas. Ir net ne kelių eismo pažeidimai, o vis kažkokios išsiblaškymo situacijos.
Niuma, tu tik čiurikus abiem rankom laikyk, kad vis nepavyktų, gal ir noras praeis
Nu jo, turbūt pritarsiu šįkart Liniukai... Karštakraujis jaunimas ir mocai - pavojingas kokteilis.
Nuvedžiau panas pas savo dantistę, draugę nuo studijų metų.Tikrinosi kitoje. Pas vieną turėjo būti 2 skylutės, bet pataisė 3, pas kitą - 1, bet nerado ką taisyt kol kas, tik pasirodyt po pusmečio, nes yra kitų įtartinų vietų. Pasitikrinau tuo pačiu ir savo dantis, nes buvo dar laiko likę. Pas mane - viskas puikiai
. Sąskaitoj liko koks 150 eurų, bet jau tikiuosi ryt gal algą sumokės pagaliau... Na, ir reikės vieną pas ortodontą vest visgi.
Dar prisiminiau vyro sumuštinius. Į plaktą kiaušinį pripjaustyti svogūno, petražolių, krapų ir daktariškos dešros (galima patarkuot burokine tarka). Į keptuvę šaukštu dėti masės, ant viršaus batonas, kai apkepa viena pusė, apversti, kad apkeptų kita.
Ai, pagal finansinius nuostolius (nes moco teisių kaina, tai ne auto - triguba), šiandien pasakiau garsai: viskas jau leidžiu išsilaikyt teises ir turėt
(nes žinau, kad pavažinėjęs mašina, dabar mioco nenori ir neturi už ką pirkt).
Šiandien tiek pasportavau, kad prakaitas lašėte lašėjo. Atrodo nieko labai ypatingo, tik 10 sek maksimaliu greičiu daryt tam tikrus pratimus, 10 sek poilsis ir kažkiek tų serijų. Paskui kaip ir įprasti pratimai, bet šlaputėlė likau. Ryte pasilikau plaukus susigarbiniavusius, dabar jau eisiu išsitiesint
.
Aš irgi vakar į sportą grįžau. Nesunki treniruotė buvo, leidžia įsivažiuoti po atostogų treneris. Bet gal dėl sporto, o gal sutapimas, bet taip skaudėjo naktį nugara. Jau ilgą laiką vis paskauda dešinį nugaros šoną. Toks skausmas lyg inkstą skaudėtų. Bet visokius tyrimus padarė, nieko nerado. Gal tikrai koks nervas užspaustas. Tik labai jau keistas pojūtis, toks lyg ir su lengvu pykinimu. Dieną irgi skaudėjo, dar ir temperatūra kiek pakilo. Dabar po nimezilio geriau, bet nežinau ko naktį laukt... O labiausia norėtųsi iki komandiruotės pasigydyti.
Skausmas, pykinimas, temperatūra...negražiai skamba. Bet ne gydytoja, nesivaizduoju, kas gali būti. Faktas, kad ne viskas gerai. Sveikatos
. Įdomu, ką aš ryt jausiu. Ir ryt anksti keltis, pirmas gyvas renginys iš ryto, iki kurio dar turiu nuvaryt iki darbo atspausdint dalykų, žodžiu. Sunkiai įsivažiuoju į darbus, kaip mokinė kokia
.
Kur komandiruosiesi?
Vokietija, konkrečiau Regensburgas.
Gavau kraujo atsakymus, jokio uždegimo nerodo.