Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Atsidariau savo Google photos ir smagu buvo pamatyti vienoje vietoje tiek spalvų. Tokia štai man 09.07 nuotraukų nuotrauka :). Čia ir mezginių matosi - kojinės, Grenenas, Čiurlionis.

Priedas  120b6fc1-0363-4661-a994-26878bda835c.jpg   173,45KB   0 Parsiųsta kartų

Vakar kieme prasidėjo asfaltavimo darbai  :wacko: . Palinkėkit man kantrybės išgyvent apie 2 savaites... Parkuotis kieme negaliu, triukšmas, vakar nuo vibracijos namie kritinėjo daiktai (ir būtent per pokalbį internetu). Ir žadina  7 ryto, kai aš užsinaktinėjus, mielai pamiegočiau beveik iki 8... Žinau, žinau, ką sakysit :D.  Ale pasiguost vis tiek norėjau :). Jeigu nereikėtų dirbt, tai žiūrėčiau per langą - labai įdomu stebėti visokais situacijas ir personažus - kaip raliuoja kieme bobcat'istas, kaip 1 dirba, o 10 žiūri, kaip nupučia visas dulkes, lapus nuo asfalto seno, tada užpila kokios ten smalos, o tada ... vėl prikrenta daug sausų lapų ant tos smalos... na, bet neilgai truks ir bus "nuliovas" kiemas. Labai viliuosi, kad stovėjimo nepamokestins už tai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 rugsėjo 2025 - 08:04

Restar- kiek daug spalvų tavo gyvenime!

Aš tai nežinau, mėnulio, smegenų ar dra kokie užtemimai mane veikia, bet negaliu niekaip išsimušt iš to beskonio, bespalvio, bekvapio rato... nors iš esmės netrūksta viso to aplink. Vėl grįžtu prie tos perdegimo minties. Vis tikiuosi, kad kažkoks mano veiksmas padės atrast gyvenimo džiaugsmą, bet ne - tik dar labiau neviltis ima.... gal reik slapčia vyrui išrašytų antidepresantų pasivogt :hihihi:  jam labai suintensyvėję migrenos priepuoliai... 

Šiaip gana smagiai juda Elisabeth blouse, ir žiūriu visai į spalvos trendą būsiu pataikius-bordo, vyšnia- pilnos pardės šios spalvos rudeniui. Bet kadangi mezgimas lygiuoju raštu, tai kažin kiek to entuziazmo užteks..

Atsakyti

Mane veikia pilnatis. Ir per daug veiksmo aplinkui. Šiandien ašarų latakus praplaudinėju profilaktiškai. Darbe sėdėdama  :B  :B 
Įsėdus mašina pareiškė, kad jai trūksta aušinimo skysčio. Nu ok. Išssiaiškinau, kokia spalva pas mane. Pirksiu.
Ryte pati vos dviejų durnų avarijų nepadariau. 
Emilis pirmadienį pametė (pavogė?) piniginę. Šiadien skambina buvus mokytoja, kad jo buvęs pažymėjimas Policijos pastate. Jie dabar tam pastate mokosi. Čia dar gali būti pokalbis su mokytoja, nes dar keli niuansai su piniginiais reikalais yra nutikę. 
Gytis kategoriškai nori grįžt į buvusią mokyklą. Suderinau. Perrašysiu vėl visus prašymus. Galės važinėt tris metus atgal.

Nu ir su namu - nesibaigiantys reikalai. Bet čia net nepasakyčiau, kad vargina ar nervina,  bet tiesiog jų daug. Vargina tik vienas- vis dar be šaldytuvo gyvenu. Tai kiekvieną valgio darymą turiu planuot, ir nelabai ilgesnio vartojimo produktų yra, kur šiltai galima laikyt. Ir neatsibostų. 

Atsakyti

Manęs dar nepaveikė pilnatis, bet dar ji nesibaigė :). Ateina vienas kitas įdomesnis laiškas, kuris sutrikdo ir prajuokina. Bet aš visai gerai jaučiuosi rutinoje, kuri dar nenusibodo. Ta prasme, kad grįžusi į darbus, jaučiuosi reikalinga, jaučiu prasmę tame, ką darau. Tai jausmas geresnis, negu atostogaut ant sofos. Bet, aišku, pavargsiu, ir nebus taip viskas gerai. Ramina ir mezgimas. Vakar per kašį net sugebėjau megzt ir nebesinervint kaip prieš varžybas. 

Paskelbta brančo data džiugina. Dar čiurlioniečių suvažiavimas nusimato. Yra ko smagaus laukt. Dar reikia spėt nusimegzt :). O nemegzu Č, nes strigau vėl - su rankovėm. Baigėsi vienas siūlas ir neapsisprendžiu ar pirkt ir turėt bent rankoves ramias, ar margint ir laikytis koncepcijos - megztinis TIK iš likučių. Daugoka to margumo ir taip...

dar ir oras džiugina. Nors niekada jo nesureikšminu, bet akivaizdu, kad kai dangu nepilkas - džiugiau ir dūšioj.

Niuma - visiškai nepatiko nauja mokykla ir klasiokai Gyčiui?

Atsakyti

Klasiokai, kurie bendrauja 10 metų, su juo nelinkę bendraut. Jis irgi į dideles draugystes neina. Praktiškai kasdien važinėja į centrą su buvusiais klasiokais ir kt draugais  susitikt. Mokytojai irgi anos mokyklos labiau patiko. Man visa tvarka irgi senoj labiau priimtina.

Jau žino i autobusų grafikus, ir pamokų tvarkaraščius. Ir kad spalio mėn į Lenkiją važiuos..  O tik vakar jo buvusios gimnazijos  bliuzoną pardaviau :D 

Atsakyti

Niuma reikalų ministrė. Pas jus mokyklos ne pilnos, kad persivesti įmanoma? Tas važinėjimas mums išlepusiems atrodo sudėtingai, o jiems viskas daug paprasčiau :)  Maniškė važnėja per visą miestą į saulėtekį ir vargo nemato. Labai tie G autikai gerai, nuvažiuoja per 35 minutes.

Oras suprantu pas jus geresnis nei pas mane. Vokietijoje apie 18-20 ir palyja vis. Bet vis tiek faina vakarais po senamiestį pasivaikščioti, dar netoliese vyksta kažkoks festas, ten irgi smagu pabūt, visi vaikšto apsirengę savo bavariškais rūbais, groja jų linksmos kapelos. Nu bet čia vakarais, dieną tai sunkiai dirbu, atrodo, kad jau dvi savaites čia esu :B 

Ar varysit kas į Kauną pas Čiurlionį?

Atsakyti

Dėl Čiurlionio esu svarstymuose. Kaip tik tos dienos vakarą esu pakviesta į tokį viešą man neįprastą renginį jubiliejaus proga. Tipo kabareto pasirodymas restorane. Nu ne mano stiliaus, viešas renginys. Bet žmogus gan artimas, tai galvoju, gal reiktų. Bet dar bilietų nepirkus. Tai per tuos svarstymus kaži neliksiu išvis namie :D 

Bvakar buvau tokioj paradoj su gidu, apie Barborą Radvilaitę ir Kotryną Jogailaitę. Po jos Rotondoj pasėdėjom. Nu 20.30, tamsu ir šilta šilta. Tai labai keista. Bet panašu, kad jau visiškai paskutinioji ta šiluma. Ryt tik 16...

Atsakyti

Aš tikrai varysiu traukiniu. Bandysiu spėt nusimegzt.

Tą patį pagalvojau apie mokyklas - Vilniuje jai būtų - atsisakei, tai tavo vieta užimta, nebegrįši. 

Esu HR atlaiduose, šiandien pirma diena ir dar ryt. Milijonas pokalbių, apsikabinimų, šypsenų, šiek tiek idėjų ir ... jokios atsakomybės :). Ta prasme, kad vis pripratus būti organizatore, tai fainas atsipūtimo jausmas :)

Vakar katilą ( bet realiai puodą, kuriame tik cepelinus verdam ir mišraines) balandėlių prigaminau ir šeimą perspėjau, kad 2 dienas iš manęs nieko nebesitikėtų.  Tai grįžus megsiu :)

Atsakyti

Galvoju, gal 10ta klasė mažiau migruojanti?  Aš auklėtojos paklausiau, ar įmanoma, pas jį lyg buvo 28 mokiniai. Sakė, viską suderinsiu, tegul tik grįžta.

Šiandien nuvažiuojam rašyt prašymo, kita mokytoja pamačius - Gyyyyytiiiii, tu grįžai, kaip mes tavęs laukėm... gal į mano klasę ateisi?? 

Bet liko savo :)

Smagu, kai taip vaiką pasitinka. Žiūriu, maniškis šviečia kaip mėnulis iš laimės grįžęs 🥰... net gimnazijoj turėjau palikt 😁😁 nevažiavo namo. 

Atsakyti

O šiaip, dar šiandien pagalvojau, kad į darbus mes irgi važinėjam kur reikia. Ne prie namų. Kažkada, kai nevairavau ir tik vieną auto turėjom, pati kasdien labadien po  valandą laiko autobusu važiuodavau :) 

Kada Čiurlioniai Kaune? Nu čia, jei pratęęęsmui netyčia susigalvotume susimatyt (nes aš tai tokio daikto neturiu).

Atsakyti

09.27

Atsakyti

Šįryt važiavau pas tėvą iš ryto. Išvažiavau neišaušus. Lijo lietus, kelias blizgėjo, nieko nesimatė. Buvo labai sunku. Po vasaros visada taip, sunku prisitaikyti prie tamsos. O dar karinė technika kelyje...

Kadangi nuo karo Ukrainoje pradžios beveik nebeklausau jokių žinių, tiesiog negaliu, tai kolegė vis erzina, kad net jei karas prasidėtų, nežinočiau. Tai šįryt važiuoju senuoju Molėtų keliu, kažkur ties Paberže, matau, kad stovi mašina šalikelėj su šviesomis, ir matau, kad nemaža. Kadangi dar tamsu, tai neko daugiau nesimato. Dar pagalvojau, kad gal kokia šiukšlinė. Ir tik jau pravažiuodama pamačiau, kad ten kokia tai didelė karinė mašina, dar ir daugiau ten visokių stovėjo ir net kareivis su automatu prie kelio. Gerai, kad buvau viena ausim girdėjus, kad čia lyg pratybos vyksta. Paskui dar prie Molėtų priešpriešiais vienas šarvuotis pravažiavo...

Mano mezginys, turėjęs būti vasarinė palaidinė, ką tik užbaigtas. O vasara baigėsi. Galvoju dabar gal rankoves primegzti. Siūlo gal ir užtektų, bet ten pereinamo spalvos, o rankovėms nepriderinau iš to perėjimo, tai nežinia ar neatrodys kaip prilipdytos.

Atsakyti