Atsidariau savo Google photos ir smagu buvo pamatyti vienoje vietoje tiek spalvų. Tokia štai man 09.07 nuotraukų nuotrauka :). Čia ir mezginių matosi - kojinės, Grenenas, Čiurlionis.

Priedas  120b6fc1-0363-4661-a994-26878bda835c.jpg   173,45KB   0 Parsiųsta kartų

Vakar kieme prasidėjo asfaltavimo darbai  :wacko: . Palinkėkit man kantrybės išgyvent apie 2 savaites... Parkuotis kieme negaliu, triukšmas, vakar nuo vibracijos namie kritinėjo daiktai (ir būtent per pokalbį internetu). Ir žadina  7 ryto, kai aš užsinaktinėjus, mielai pamiegočiau beveik iki 8... Žinau, žinau, ką sakysit :D.  Ale pasiguost vis tiek norėjau :). Jeigu nereikėtų dirbt, tai žiūrėčiau per langą - labai įdomu stebėti visokais situacijas ir personažus - kaip raliuoja kieme bobcat'istas, kaip 1 dirba, o 10 žiūri, kaip nupučia visas dulkes, lapus nuo asfalto seno, tada užpila kokios ten smalos, o tada ... vėl prikrenta daug sausų lapų ant tos smalos... na, bet neilgai truks ir bus "nuliovas" kiemas. Labai viliuosi, kad stovėjimo nepamokestins už tai.