Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, su gimtadieniu! Spalvotos meilės!

Atsakyti

Kerpena, aš praeitą savaitgalį, kai į pajūrį važiavau - ir pirmyn ir atgal su kokiom 3- 4 kolonom prasilenkiau. Ne koks jausmas.

Mano vasarinė bliuskutė - vis dar nebaigta 😂😂

Vakar iš Kauno išvažiuojant į šventę - lynojo. Šakiuose - prasigiedrijo ir saulė. Superinį orą vakar gavom :) 

Atsakyti

Qqte, su praėjusiu :4u: Linkiu dažniau užsukti čia pas mus :D 

Pagaliau namie :wub: Nors vakar grėsė taip paprastai nebūti. Grįžtant vidurnaktį prieš pat Vilnių pranešė, kad dėl rūko greičiausia teks leistis Kaune :B O tai reiškia turbūt dar kokias 2-3 papildomas valandas iki namų :B Bet visgi nusileidom per rūką.

Jaučiuosi tokia pavargus. Nėra labai lengva nuvažiuot į nežinomą įmonę ir per labai trumpą laiką suprasti, ką jie gamina (DNR, genų sintezė, plazmidės ir kitas kosmosas), nuaudituot visus procesus, pasakyti kaip turi būti, padėti pritaikyti prie jų procesų :blink: Rezultate po visos ilgooooos savaitės jaučiuosi labai savimi patenkinta, jie panašu irgi :rolleyes: O šiaip labai gražus miestas, labai daug autentikos, vietiniai bavarai su tautiniais rūbais, net jaunimas. Ir labai draugiški kolegos. Buvom labai nustebę, kokie malonūs tie vokiečiai. Turėjau kitą išankstinį nusistatymą. Bet buvom labai mielai priimtos :) 

Einu megzt :wub: 

Atsakyti

qqte, pavėluoti sveikinimai su gimtadieniu! :birthday2: 

Šiandien su tėvu malkas tvarkėme. Po pirmų trijų valandų intensyvaus vežiojimo karučiu iki rūsiio langelio ir pakrovimo/iškrovimo galvojau jau man galas.Atsiguliau ir po 15 min. atrodė, kad nebeatsikelsiu. Bet paskui prasijudinau ir padariau pietus ir dar  du kartus suvažinėjom į kaimą po priekabą makų atsivežėm. Rytoj ryte gali būt kad neatsikelsiu :) Va ką reiškia užsisėdėjimas.

Atsakyti

Ir mano pavėluoti spalvingajai Qqutei - su antra jaunyste! Būk laiminga ir žydėk!

Aš su peties skausmu nuo ketvirtadienio, tai vis šildau ir dejuoju. 

Čiurlionio vakar nesugebėjau pribaigt tik dėl to, kad juodai miego užsimaniau anksčiau . Bet liko tik kelios eilutės apačioje ir keli galiukai. Visas paveikslas seniai sukaišiotas. Tikiuosi, šiandien sode pavyks pasifotkint, o plausiu po to :).

Ir mirtinai reikia ką naujo pradėt. Dukra naujus užsakymus teikia. Bet parodysiu kokius, jai orie kompo prisėsiu :). Geriau jau sūnui megztuką bandysiu judint.

Atsakyti

Užmačiau reklamą, gal kam bus naudinga https://www.facebook...are/17GtB7Q3s5/

Atsakyti

Labas rytas, 

Galvoju, gal reik parplaukt su lietaua banga :D

O tai tuoj visai į grybą pavirsiu  :rolleyes: 

qqtei visai pavėluoti sveikinimai :4u:  Daug meilės ir sveikatos  :4u: 

Įgriuvau visa galva į naują darbą. Kol kas kaip koks kosmosas :D  įdomiausia, kad kartu įsidarbino kolega, buvęs mano grupiokas Vilniuje, su kuriuo nuo baigimo ir nesimatėme :D Įdomiausia, kad jis mane atpažino pirmas, nors pats buvo išskirtinis - pirma karta libaniečių studentų VGTU. Tai taip netikėtai įdomiai ir fainai  :D 

Šeštadienį buvom Varėnoj grybų šventėj. Mugė beveik kaip Vilniuj per Kaziuką  :bigsmile: Oras fainas buvo, paslampinėjom. 

Vakar mieste į bėgikus pažiopsojom. Vidurinis vaikas maratoną įveikė 💪 Į reglamento laiką netilpo, bet pabaigė distanciją 😁 Jaučiu, kad šiandien nelabai paeis🙈 :D

Pradėjau megzt blauzdines, gal spėsiu iki sezono :ax: .  Toliau skaitau/klausau knygas. Tai pora paraleliai visada :D Ilgas maršrutas dabar iki darbo, tai laikas neprailgsta, bet kamščiai vis tiek nervina :oh: 

Ir labai pasiilgau sporto, kol

kas niekur neįpaišau :rolleyes: 

Ir dar - pro ofiso langą girdžiu kaip lėktuvai kyla :D Toks įkvepiantis kelionėms garsas :D tai bent pasvajot dažniau galima  :wub:  :D​ 

Atsakyti

Limitukai, laabas :)

Kurioj srity dabar darbuojies?

Panos.... jau ruduo... PIRTIS?? :) Planuojam iki ar po naujų?

Atsakyti

Limituk, faina, kad išlindai  :4u: . Sportas didelis gėris - ir pasigendu tavęs  :4u: . Baisiai įdomių treniruočių pastaruoju metu būna - ko niekada nebuvę - tai su gumom, tai su kamuoliukais, tai šiaip intervalinių, bet įdomesnių tokių.

Mes važiavom į sodą, tai daug eismo mūsų kelyje, spėju, kad biškį kai kur apribotas dėl maratono. Kai kas jau vaikščiojo su medaliais apie 12.30, o grįždinėjom atgal apie19 val - dar mačiau vaikščiojančių su medaliais mieste. Tai ilgas bėgimas buvo :)

Aš per vasarą nesugebėjau nei vienos knygos perskaityti, baisu ir prisipažinti - pradėjau vieną, kitą, vyriausias ir jauniausia šeimos nariai pradėjo garsiai skaityti knygą "Gyveno kartą Uvė" sode, tai kažkuriuo metu buvau įsitraukus ir aš savo skyrių kartu skaityt, ir klausyt patiko, bet grįžę namo jie kažkaip mane išeliminavo, nes aš serialus žiūrėjau megzdama... Dabar  „Močiutė perduoda linkėjimų ir atsiprašo" padėta ant stalo garsiniam skaitymui, bet nepradedama, nes namie visi labiau savo ekranais užsiėmę... Jau senokai baigėsi tas garsinis skaitymas, kai vaikai paaugo, tai labai faina, kad 14-metė paauglė pasirašė, labai malonus patyrimas būnant kartu ir skaitant. O ir knygos kokios gerumo  :wub: , galima skaityt ir skaityt.

Čiurlionį vakar nuvedžiau į mišką pasifotkint. Pasilinksminom su vyru biškį. Jis tai kadras - fotkina tai iš viršaus, tai iš apačios mane, normaliai jam perdaug sunku. Labai jau liekną jo kamera mane mato :). Bet iš didelės daugybės kadrų kažkas vis tiek išėjo. Sukrausiu į Ravelry ir pasidalinsiu.

Vienos dukros komentaras po susiraukimo pamačius: „Perdaug spalvų ir visai nederančių. Bet jeigu tau patinka - nešiok" :).

Kitos dukros (brandesnės):  „Taip, daug spalvų, bet visai linksmas atrodo".

Aš džiaugiuosi tuo, kad: 1) baigiau, nes visokių minčių buvo pradėjus  2) mezgiau tik iš turimų siūlų ir likučių - nepirkau nei vieno kamuoliuko, o jau buvo iškilęs noras 3) megztinis šltas ir tikrai bent jau dydis/forma gavosi tokie, kokių ir norėjau, nors nieko neskaičiavau, viskas iš akies, mezgant pagal schemą, kurioje tik paveiksliukas ir nieko daugiau. 

Nervina mane viena pusė, jeigu tik būtų įmanoma, perdaryčiau, deja deja :D. Faktas tas, kad pradėjau vienom spalvom ir galvojau, kad jų užteks, paskui supratau, kad ne, labai nenorėjau, kad būtų daug bordo, galvojau, kad man nelabai tinka/patinka, o realiai būtų buvę visai gerai ir to siūlo pakankamai turėjau. Na, bet yra kaip yra, patirtis puiki, intarsija įvaldyta. Likučių dar daug liko, mielai pasirašyšiu kitiems crazy projektams :).

reikia pradėt sūnaus megztinį.

Bet va, kokių užsakymų sulaukiu iš 18metės :).

Priedas  viltes.png   173,91KB   0 Parsiųsta kartų

ir čia mes susirašinėjm, jeigu kas atkreips dėmesį į valandas, nes panelė namo parėjo gal apie 12. Iš mokyklos pr drauges :).

Pirties noriu ir norėčiau dar rudenį. Nes pavasario norėčiau ko nors kito papildomai.

Bet čia aš tokia, kur rudenį visiškai jokių gimtadienių ir švenčių giminėj nėra, tai mano planai tik ant sofos megzt. Na, bus vienas kitas savaitgalis spalį su VJG šeimadieniais, mezgėjimų brančai dar bus.

Dar norėčiau rudenį ar pavasarį su mezgėjom kur nors skristi, nes turiu darbo 50-mečio dovaną nepanaudotą ir noriu su draugėm ją išleist :). Tai jeigu kam nors tai skamba - būtų faina pasiderint ir pasikooperuot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 rugsėjo 2025 - 12:02

Kaip tik šiandien pagalvojau, kad jau reikėtų užduoti klausimą apie pirtį :D Telepatija :D  Aš tai būčiau už kokį lapkritį.

Skrydžio irgi norėčiau, ypač jei būtų daugiau norinčių. Tik kadangi beveik neturiu atostogų, tai neturiu prabangos skraidyt vidury savaitės, nebent savaitgalis plius 1-2 darbo dienos.

Restar, kokį smagų skaitymo užsiėmimą apturėjot :)​ 

Atsakyti

Lapkičio 22 mano vaikiui cieli 10 metų, bet kokią  lapkričio 15 dieną manau galėčiau.

Kokios dar datos tinkamos? Padaryčiau FB apklausą.  

Atsakyti

Lapkričio 22 daug kam visokios šventės būdavo - abiem Ingridoms, nors jos ir nebedalyvauja, lyg Qqutės šeimynos kažkam? Bet 11.15, man atrodo, kad brančo data. Aišku, derinčiausi.
Va, mano pasimaivymai su Čiurlioniu miške. Buvo dar neskalbtas, nes ryte baigiau. Dabar geriau atrodo.
Čia daugiau: https://www.ravelry....ionio-megztinis
Priedas  41b050df-d1e7-4b5b-a2ad-3aeb1b028cac.jpg   484,36KB   1 Parsiųsta kartų
Priedas  bda957dd-e506-44e2-b76c-6294bdbdab51.jpg   554,16KB   0 Parsiųsta kartų
Priedas  a1807090-95e2-47f0-b41e-965d8860bd2d.jpg   507,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 rugsėjo 2025 - 14:22