Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, visai fainas kreizy mezginys. Nepaneigsi, kad Čiurlionis. Atitinka. Su spalvom- irgi viskas tavrkoj, ypač, kai iš savo lobių mezgei. Tau tinka :)

Atsakyti

Čiurlionis miške :clap_1: 

gal gyvai tų spalvų ir daugiau atrodo, ir ryškiau- bet vat gamtoj tai man visai harmoningai. Gražu. 

Aš savo galutinio ir nenufotkinau... kažkokia tokia visiška apatija viskam. O dar ir į darbą po atostogų išėjau... ir aišku į kamščius ryte. Tai jau po darbo net nenoriu pagalvot...

Dar sutvarkiau savo blizgį, kur gal metus laiko mezgiau. Visai neblogas galutinis variantas. Su kinietiškais žvyneliais :D irgi reiktų bent manekeną nufotkint.

Dabartinį mezginį stengiuos neužmest, ale bet tas lygusis raštas ratu biškį jau hipnotizuoja :D​ 

Atsakyti

Man irgi ratu mezgimas jau atsibodo :wacko: Liko viena rankovė ir apačios atnara. Bet sekantis nusižiūrėtas ir vėl lygiu raštu ratu :ax: Bet su spalviniu pamarginimu tai gal nebus labai nuobodu.

Priedas  Screenshot_20250915_200919_Instagram.jpg   265,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O aš pamečiau namuose mezginių krepšelį su žaliu blizgiu, kurį norėjau taisyt.

Prieš Palangą turėjau. Supakavau. Dabar - dingęs. Teorišai - palikau prie lovos. Bet kadangi dar spintų neturiu ir visi mano rūbai maišuose (permatomuose) ant grindų... tai gaaaaal kažkur dar tarp maišų rasiu. 

Atsakyti

Koks man tas Liniukos sekantis gražus  :wub: . Ir būtent tų spalvų, kurių aš neturiu ir niekam nelabai tinka. Bet jeigu užsimanytų kuri panelė, su malonumu megzčiau  :wub: . Kokias spalvas, Liniuka, planuoji? Kai su žakardu, tai neprailgsta net lygus mezgimas. Noriu ir aš žakardint ką nors.

Atsakyti

Šitas spalvų derinys visai nieko. Tik dėl siūlo galvoju. Pagal receptą šalia pagrindinio dedasi mohera. Aišku duoda mezginiui prabangos. Nu get ir karščio. Gal imt kokį drops alpaca be moheros :hmm:​ 

Atsakyti

Koks Restar Čiurlionis  - toks pirmoje nuotraukoje net iškilus, kaip erdvinis atrodo. Labai čiurlioniškas ir ryškus veidas, niekuo kitu nepalaikysi.  Nors man gražiausias iš nugaros. 

Atsakyti

Laba, 

Man pats Restar Čurlionis fainas  :wub:  :bigsmile: tikrai su hitleriu nesumaišysi :hihihi:  Aš nešiočiau 👍

Pasijuokiau iš Kerpenos komentaro😅

Dėl pirties - Rusnei 18 bua, tai tikrai negalėsiu 22-23. 15-16 irgi abejotinos :mastau: 

Šiandien taip ilgai į darbą važiavau🙈 Jau iki Kauno būčiau nuvarius normaliom sąlygom. 

Atsakyti

Tiksliai, dar gi Rusnė vis gimtadienį per pirtį švenčia :). O jeigu 11.08 arba 11.29?

Jūs tikros draugės  :wub:  - į vatą nevyniojat :). Ko nemėgstu, tai paviršutiniškų pagyrimų. Juokinga, kai skaitau apie ypač išieškotą megztinį ar suderintas spalvas. Nu būkim biedni, bet teisingi - derinčiau kitaip, jeigu tik turėčiau tiek smegenų arba pirkčiau naujus siūlus.  Dabar ... megztinis puikiai atspindi mano vidinį chaosą ir ...gebėjimą pasijuokti iš savęs bei priimti savo netobulumą, nors ir skausmingai :D. Bet jame tiek daug visko įdėta, kad vis tiek jis man brangus. ir šiltas. taigi, gali atlikti tieisog megztinio funkciją po striuke :).

Su megztiniu važinėsiuos 09.22 autobuse į Pašilaičius (Čiurlionio metų renginio kažkokia dalis), tada 09.27 į Kauną, o nuo 10.03 Gintarė sakė, kad paims į parodą kažkur "Raštinėje". Kaip intravertei, tai visai ir daugoka dėmesio :).

Atsakyti

Vos nepamiršau - šiandien mes su vyru švenčiam savo 25 metus santuokoje ♥. Vyrui namiokus mėčiau iš anksto, nes pernai aš organizavau išėjimą iš namų, o šiemet ketinau būti užsiraukus, jeigu jis niekur nepakvies :). Tai kažką bando žiūrėti, nepamiršo. Bet nenorim vidutiniško maisto už nesvietišką kainą. Man tokia patirtis birželį buvo Firenze, gerai, kad ne už savo pinigus :). Kur buvę, kur nebuvę, grįžtam prie One-for-All prie Užupio angelo, ten mus visai nieko ir arti eiti. Bet jau norėtųsi gal ko įdomiau, nes meniu nesikeičia. Prisiminėm Gabi kavinę, kur pažinties pradžioje nueidavom, nes ji buvo vos ne viena, kur nerūkoma. Atsiliepimai nelabai įkvepia. O jeigu lis, kaip dabar, tai ir eiti nesinorės, o kur jau ten važiuot. Tai pagalvojau, gal žinot/galit rekomenduoti, kokią skanią pavalgymui vietą ne centre, kur nuvažiuotume ir kainos ne centro būtų?  Arba tieisog bet kur, kur tikrai nudžiugino maloniai. Man svarbu, kad būtų tikrai skanu. Na, bet ne lietuviškas maistas, ne picos :). Aš norėčiau greičiausiai kokios baltos žuvies, vyriškis anties ar jūros gėrybių. 

Atsakyti

Sveikos. Man pirtis 15-16 netinka, kitom dienom tinka. Aš visai už pvz 8-9 būčiau. Mažiau laukt :)

Atsakyti

Veranda. Dar niekada nenuvylė.

Atsakyti