Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O dar galimai po muziejaus- šalia pilna kavinių.... galimai valandėlei susibėgtume kavos? (jeigu manęs neištiks jubiliejus tą dieną).

Ar visos kartu ir grįšit traukiniu?

Atsakyti

Didelė tikimybė, jog aš važiuosiu.

Esu birželį pasipraktikavus :D  važiavimą į Kauną traukiniu. Palikau darbe automobilį, iki stoties viešuoju, o toliau labai paprasta :D​ 

Tik bijau pražioplint tą masinį bilietų pirkimą. O dar ta anketa, vėl pamiršau susvert tą megztinį... kas ten ir kur

Atsakyti

Restar, aišku tu ne niekas :wub: Bet turi jau ten savo kompaniją ir tikrai nenoriu, kad dar mane linksimnt turėtum :) Va Katukas tai kitas reikalas :D 

Einu užsirašyt :)​ 

Atsakyti

Tai judvi mane paliksit vieną :D. Bet šiaip mezgėjų kompanijoje aš neatpažįstu savęs ir intravertiškumo beveik 0 lieka, išsitaškau bendraudama. Paskui, aišku, būnu negyva ir tenoriu susirinkt save vienumoj su mezginiu. O šiaip tai Gadget man padarė dovaną į antrą mezgėjų brančą žadėjusi ateiti, bet palikusi mane vieną - tada atsivėrė visos galimybės susipažinti su naujais žmonėmis.

Atsakyti

Radau  labai jaukią sodybą - FB įdėjau nuorodą ir komentarus. 
Reikia apsispręst, kiek mūsų būsim. Ir didesnis, ir mažesnis šiuo metu laisvi. Mažesnį užsakinėt bijočiau. 
Bet tada automatiškai - kiek jautru dėl kainos, jei nesusirinksim 10 ?

Atsakyti

Lapkričio 8 aš tikrai negaliu, esu kitur pasižadėjus, tai jau paskutinę minutę nepanorėsiu padauginti  dalyvių skaičiaus. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 rugsėjo 2025 - 10:37

Dar galiu dėl gruodžio užimtumo klustelt, jeigu daugiau prisijungtų mūsų.

Atsakyti

Wooly yarn kašmyrui su šilku -30.

Atsakyti

Vakarykštė ištrauka iš pokalbio su Vilium: parvežu paskutinius stalčius, galėsit mano spintą surinkt....
Vilius: - o tu normalaus maisto gali parvežt??

:D Vaikams jau atsibodo mamka su visokiom plytelėm ir baldais :D

Siūlai irgi palauks. Atsargų yra. Finansai nukreipti kitur. 

Gaila, kad kelionė šiais metais irgi palauks (jei mezgėjos organizuositės. realiausiai man būtų - kitą rudenį).

Atsakyti

Nai nai nai, siūlai pakeliui :B 

Aš būčiau už didesnį ir patogesnį namuką. Gal ir miegojimas būtų ne vienam kambary? Bet 450 jau nebelabai konkurencinga kaina :hmm: Kiek pernai mokėjom? Man tai visai nieko ta sodyba buvo.

Atsakyti

Pernai lyg 330-350?

Man pernai trūko miegojimui vietų, t.y. kur jie deklaravo 6vietį, tai buvo tikrai 4vietis. Bet jei panašus kiekis dalyvių bus - kaip ir tiktų.

Kubilas..... labai kritikuotinas. Nebent iš karto skambinčiau ir klausčiau ar veikia burbulai ir kur jie įsijungia. Jeigu viskas ok, tada galim ten kur pernai. 

P.S. su arbatom ir vaistais lovoj. Gerklė. Grįžau iš darbo  anksčiau savaitgalio pradėt.

Atsakyti

Su kubilu, kad nebūtų problemų, turbūt dar nesame turėję :D Kai kurias pačios pasidarom :D​ 

Atsakyti