O dar galimai po muziejaus- šalia pilna kavinių.... galimai valandėlei susibėgtume kavos? (jeigu manęs neištiks jubiliejus tą dieną).
Ar visos kartu ir grįšit traukiniu?
Didelė tikimybė, jog aš važiuosiu.
Esu birželį pasipraktikavus
važiavimą į Kauną traukiniu. Palikau darbe automobilį, iki stoties viešuoju, o toliau labai paprasta
Tik bijau pražioplint tą masinį bilietų pirkimą. O dar ta anketa, vėl pamiršau susvert tą megztinį... kas ten ir kur
Tai judvi mane paliksit vieną
. Bet šiaip mezgėjų kompanijoje aš neatpažįstu savęs ir intravertiškumo beveik 0 lieka, išsitaškau bendraudama. Paskui, aišku, būnu negyva ir tenoriu susirinkt save vienumoj su mezginiu. O šiaip tai Gadget man padarė dovaną į antrą mezgėjų brančą žadėjusi ateiti, bet palikusi mane vieną - tada atsivėrė visos galimybės susipažinti su naujais žmonėmis.
Vakarykštė ištrauka iš pokalbio su Vilium: parvežu paskutinius stalčius, galėsit mano spintą surinkt....
Vilius: - o tu normalaus maisto gali parvežt??
Vaikams jau atsibodo mamka su visokiom plytelėm ir baldais ![]()
Siūlai irgi palauks. Atsargų yra. Finansai nukreipti kitur.
Gaila, kad kelionė šiais metais irgi palauks (jei mezgėjos organizuositės. realiausiai man būtų - kitą rudenį).
Pernai lyg 330-350?
Man pernai trūko miegojimui vietų, t.y. kur jie deklaravo 6vietį, tai buvo tikrai 4vietis. Bet jei panašus kiekis dalyvių bus - kaip ir tiktų.
Kubilas..... labai kritikuotinas. Nebent iš karto skambinčiau ir klausčiau ar veikia burbulai ir kur jie įsijungia. Jeigu viskas ok, tada galim ten kur pernai.
P.S. su arbatom ir vaistais lovoj. Gerklė. Grįžau iš darbo anksčiau savaitgalio pradėt.