Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu, aš tai ir taip žinau, kokios tos spalvos man tinka :D  veidrodis parodo.

Bet vat ar man patinka, tai čia kitas klausimas.

Aš gal labiau norėčiau apskritai stiliaus konsultacijos. Ar spintos revizijos. Bet biškį gėda parodyt tą savo bardaką kažkam svetimam

Atsakyti

Tikrai čia ne raketų mokslas. Bet aš pati jau nieko nematau, nesuprantu, nežinau. Arba - savarankiškai tingiu gilintis. Tai gal bus nauda bent tokia, kad siūlų ne į temą neprisipirksiu, arba mažiau užgaišiu renkantis bele kokį drabužį - žinosiu, į kokias spalvas žiūrėti, o į kokias - visai ne. 

Olaiva - super, kad čia ir kirpimas, ir dažymas, ir konsultacija įėjo. Blogiausiu atveju, jeigu nieko nepritaikai, tai gauni konkrečią paslaugą. Mačiau, kad ji save kaip įvaizdžio konsultantę pozicionuoja - tai ir dėl drabužių stiiliaus patarė kažką? Ar kažkokie patarimai pravertė ir jais naudojiesi?

Atsakyti

Tikrai čia ne raketų mokslas. Bet aš pati jau nieko nematau, nesuprantu, nežinau. Arba - savarankiškai tingiu gilintis. Tai gal bus nauda bent tokia, kad siūlų ne į temą neprisipirksiu, arba mažiau užgaišiu renkantis bele kokį drabužį - žinosiu, į kokias spalvas žiūrėti, o į kokias - visai ne. 

Olaiva - super, kad čia ir kirpimas, ir dažymas, ir konsultacija įėjo. Blogiausiu atveju, jeigu nieko nepritaikai, tai gauni konkrečią paslaugą. Mačiau, kad ji save kaip įvaizdžio konsultantę pozicionuoja - tai ir dėl drabužių stiiliaus patarė kažką? Ar kažkokie patarimai pravertė ir jais naudojiesi?

patarimų gavau, man pas ją patiko, tokia maloni persona, nusimananti.plaukų kirpimą taikliai parinko, o ką dar, tai žinok ne sklerotikei prisiminti...

pagaliau Nojus išsilaikė teises, sau gimtadienio dovaną pasidarė, vienas akmuo nukrito su išlaidom

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Vakar[/b!], 15:41

Jeigu taip pat, kaip Champagne cardigan (man iš vaizdo panašu), tai prisimezga atskirai dvigubu mezgimu.

Ar galima būtų aprašymą apžiūrėti?  

Laba diena,  

Esu brandi ir svari. Kortizolio reels’us gražiai pakomentavo (irgi reel’se) gydytojas endokrinologas. Tai nusprendžiau, kad viskas man gerai. Ką šeimos gydytoja skiria, tuos tyrimus reguliariai darausi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 16:13

dublis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: [b!]Vakar[/b!], 16:01

Olaiva - sveikinimai tau su Nojum! Yra reikalų tas teises išlaikyt. Džiugo pora draugų jau gal 6tą kartą neišlaikė. Arba negalėjo laikyt, nes pamiršo pasą pasiimt atvarę laikyt :). Maniškis dar tik mokosi. Dabar susirgo:(. 

Atsakyti

Anksčiau dovanodavausi siūlus.

Šįmet būsimam gimtadieniui radau fotelį, kokio noriu 🥰 Ne naują. Bet derės prie lovos. Kuri dabar irgi jau yra, bet dalim :) 

Tik panašu, kad teks su Ripsu dalintis.... jau miega įsitaisęs.

Aga,  va čia tokia aplinka, kurioj šiuo metu gyvenu.  Grindys jau yra, bet uždengtos, kol sienos nedažytos 🤐

Priedas  Messenger_creation_EAB2069A-8ABA-481F-B743-06779D0AB697.jpeg   199,82KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  20251016_182926.jpg   104,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ripsulis pasidalins su tavim foteliu, kai grįši :), o didžiają dienos dalį, galės mėgautis pats vienas. Atrodo patogus ir faina, kad alkūnes gali pasidėti,

Atsakyti

Net matavausi prieš pirkdama :D Iš karto telefonu klausiau, ar ne per aukšti porankiai - idealūs :) 

Atsakyti

Kokio gražumo fotelis! Ripsui prie kailio tinka ❤️

Atsakyti

Man irgi fotelis wow, bet už rozetes be rėmelių velnių duočiau. Gi visiškai nesaugu. Prieš dažant rėmelius galima nuimti.

Atsakyti

Ane... :) 

Duok. Vis tiek neimsiu :D Šiuo metu rozetės mažiausias mano galvos skausmas. Kraunu telefą per laidą, kuriam yra rėmelis. O kitų nenaudoju. Beveik :D Ten kur pastoviai naudojamos - virtuvėj - sudėtos.

Atsakyti