Niuma, nu nuoširdžiai pasijuokiau. Koks Gyčio taiklumas 😁
Taigi jau tapo močiute ingriduska!
Laba diena
Mano dukrytė nusimezgė megztinį! Su konsultacijom nuotolinėm,bet sakyčiau net geriau nei aš būčiau numezgus. Siūlai Lana grossa kojininis meilenweit ir Lana grossa silkhair. Modelis tos pačios petiteknit Agnete cardigan.
signal-2025-10-15-12-33-57-468.jpg 141,38KB
0 Parsiųsta kartų
Geeras Koks fainutis - ir modelis, ir spalva, ir šiaip - labai reikalingas ir lengvai pritaikomas rūbas.
toks fabričnas, nugi šaunuolė !
aš ryt į pasaulio siūlus važiuosiu, noriu tam su gražiu nuleistu pečiu siūlus nusipirkti,kad ,esant galimybei, galėčiau pradėti rakalioti 2 dydį
labai prastai jaučiuosi, tokia nežinia, nesuvedu galų, nuo ko ir kas negerai. sveriu maximumą per savo gyvenimą. kažkas baisaus jau man. nuo pastovaus užsitęsusio streso kortizolis pas mane labai sukilęs, o jis kaupia riebalus, neskaido jų. ir dar sukvailiojo hormonai, moteriški arba skydliaukės, pas endokrinologą užsiregistravau, pas moterų jau buvau, tokia kaip nutukus bėdulė...ir sportuoju, judu, nu nei krust į mažesnę pusę man tas svoris...tokia kaip savo lašiakų įkaitė pasidariau, kažko organizmas kvailioja
Sveikos,
Niumos vaikis kad suskėlė . Ir aš nežinau, kuo būsiu užaugus
. Svarbiausia, nepradėt perdaug apie tai galvot, nes vėl egzistencinį nerimą gali prisišaukt.
Ir kaip tas automatas? Manau, kad jau pripratai, nes negali nieko būt lengviau.
Žiūriu į Katuko dukros megztuką ir net nežinau, ką pasakyt, nes ir džiaugsmas dėl tokio gražaus megztuko ir nerealuos dukros, ir pavydas, net nežinau, ar baltas . ( Ne megztuko pavydžiu, o kad dukra mezga
).Man tie jauni mezgantys žmonės kažkas vau! Ir pastebėjau, kad su šiuolaikinėm galimybėm ( detalūs aprašymai, Youtube tutorialai) tik pradedančios megzti prašoko mūsų ilgus metus progresavimo per praktiką ir tiesiog iškart nusimezga tobulus sudėtingus megztukus. Tiesiog vau. Ir girdėjau, kad nauja mezgimo mokykla "Virbalo teorija" tiesiog klesti.
Vakar sūnaus megztuką vėl pavariau, net nepastebėjau, kaip visą matkelį sumezgiau. Biškį nerimauju, kad kūnas siaurokas, reikia pagarinti, nes tas 3x1 stulpelis sutraukia, negali suprast.
jau vėsūs rytai, reik traukt kepeliušus. nužiūrėjau Petiteknit tą Sophie hood. Nemezgėt jo? aš kai mezgime atsilikusi, tai jau nieko keisto bandysiu atsigriebti
Restar, aš tik iki Šakių važiavau darbine mašina, o šiaip su savo mechanine važinėju. Porą kartų ieškojau sankabos važiuodama Ir vieną kartą rankinio sustojus
Priprasčiau važinėdama, bet džiaugiausi, kad pirmą kartą išvažiavau ne žiemą ir ne slidžiu keliu, nes su mechanine jaučiuosi žymiai geriau valdanti mašiną. O šiaip, aišku, kad įprasčiau kaip prie bet ko.
Olaiva, dabar kompleksinis reikalas tave greičiausiai ištiko. Ir stresas, ir hormonai.
Man kai buvo vyrui išvažiavus- per 1,5 mėn plius 6 kg.
Dabar įsikrausčius - per 1 mėn minus 5 kg, nes tiesiog negalėjau valgyt iš nervų - visko per daug- guzas gerklėj.
Dabar jau vėl rimstu.
Net įdomu būtų pasitikrint kortizolio lygius, nes tas aplinkinių kartojimas- kaip tau faina į namą... Aga, o prie viso to kalnas pasimatymų su meistrais ir trijų bernų reikalai.. Kartais dūmai iš ausų.
Emilį šiandien namie palikau. Kosti.
Kortizolis nėra taip paprastai pamatuojamas. Nes jis paros metu nuolat šokinėja. Tai rekomenduoja matuot ne per vieną kartą, skirtingais laikais ir pan.
Olaiva-tu ne vieniša.. aš irgi sveriu daugiausia per visą gyvenimą. Niekad negalvojau, kad išvis tiek pasieksiu. Visos sistemos išsiderinusios, net va užvakar vyrui skundžiaus, toks vaizdas, kad dienų galas atėjo ir pensijos nesulauksiu. Viską visur skauda, vis naujų skausmų atsiranda.. bet įdomiau, kad realiai tai jokių kažkokių rimtų ligų nerasta. Tfutfu, ir nereik aišku. Nu žodžiu, prie viso to dar ir su galva nesusitvarkau.
Bet mažais žingsniukais, po truputį, nu gal ir sulauksim tos pensijos
apie sportus. Jau metus lankau pilatesą ant reformerių. Tai žinokit tikrai yra sutvirtėjęs kūnelis, gal to dėka ir laikausi nesugriuvus visiškai
Restar- man pačiai pavydu dukrai! Nu bet ir smagu tuo pačiu
Kortizolis nėra taip paprastai pamatuojamas. Nes jis paros metu nuolat šokinėja. Tai rekomenduoja matuot ne per vieną kartą, skirtingais laikais ir pan.
man matavo 7 ryte, per pietus ir vakare, taip pora kartų, tai labai ryte būna sukilę rodmenys...
Katuk, nu tikrai šaunuolė dukra, nes atrodo tobulai, o kadangi ir pati tokį mezgiau, tai žinau, kad yra su juo reikalų Vėl atėjo noras tokio.
Deja bet sportas tik geresnę savijautą ir šiek tiek geresnes formas duoda (nors kodėl deja, čia gi svarbiausia), o kilogramai arba tie patys, arba net didėja sportuojant kažkiek. Kilogramus tik maistas tirpdo, bet n kartų lėčiau negu prieš 10-20 metų. Sulėtėjusi medžiagų apykaita daro savo.